Grønne løsninger i hele landet
- både ude og inde

Ikon,

”Grøn virksomhed med fokus på bæredygtige og miljøvenlige løsninger.” Du har sikkert hørt det mange gange før. Men hos os er grøn omstilling mere end bare ord. Vi hjælper din virksomhed med at vise, at I tager et grønt ansvar, prioriterer medarbejdertrivsel og et sundt indeklima.

Vi giver dig bæredygtige grønne løsninger til gavn for dine kunder, dine medarbejdere og miljøet.

Herunder kan du se de grønne løsninger, vi kan hjælpe med – og har du nogen spørgsmål, så kontakt os endelig.

Planteservice

Planter og Krukker

Plantevægge

Mosvægge

Udendørs

Planterådgivning

Se hvordan vi kan hjælpe dig til en grøn virksomhed

Ikon,

Planteservice er meget mere end vanding

Ikon,

Vi er meget mere end bare vanding. Vores gartnere er faglærte, uddannede og professionelle, og vi sørger for at din grønne profil altid er i vækst – uanset om det er planter, plantevægge, mosvægge eller noget helt fjerde. Hos Jydsk Planteservice er vi en grøn virksomhed, som ikke går på kompromis med kvaliteten, og det kan ses i vores løsninger og vores dagligdag.

Vi giver dig 100% plantegaranti. Det betyder, at du med en serviceaftale får passet dine planter med alt, hvad det indebærer af gødskning, beskæring, opbinding, afstøvning mm., og hvis planten pludselig ikke lever op til vores og dine standarder, så skifter vi den helt gratis.

Miljøpolitik som grøn virksomhed

Ikon,

Vi har en grøn og seriøs miljøpolitik, som udover at have stort fokus på miljøvenlige løsninger i vores service og produkter også har fokus på vores medarbejdere. Vi er stolte af alle vores tiltag fra genanvendelse og upcycling til vores sociale ansvar og efteruddannelse.

Fokus på miljøvenlige løsninger er heldigvis ikke nyt for os. Siden dag 1 for over 25 år siden har det været en naturlig del af vores virksomhed. En grøn virksomhed skal selvfølgelig lave grønne løsninger.

Kundeudtalelser fra grønne virksomheder

Ikon,

Hos Jydsk Planteservice hjælper vi allerede 4.500 virksomheder fordelt i hele landet med deres grønne profil. Det omfatter både små plejehjem og store koncerner. Vi spørger løbende vores kunder, hvad de synes om os som grøn sparringspartner. Det resultat kan du læse her. Derudover laver vi også uddybende interviews med udvalgte kunder, blandt andre Søren Frandsen, Kommerciel direktør i Mentor IT:

“Vi er enormt glade for samarbejdet med Jydsk Planteservice og særligt vores faste servicegartner. Kommunikationen er enkel og rigtig god, og fordi hun kender både os og huset indgående, så sparrer vi løbende omkring ændringer og ønsker.”

Kontakt os uforpligtende

Ikon,

Ønsker du at høre mere om mulighederne med planter, krukker eller andet grønt?
Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt