Dygtige medarbejdere er altid velkomne

Vi mangler altid dygtige medarbejdere!

Vi har ikke et konkret job lige nu, men vi kan altid finde plads til dygtige medarbejdere. Så bor du i Køge, Roskilde, København, Hillerød eller deromkring, og er du serviceminded og har interesse for grønne planter - så hører vi gerne fra dig!

Vi har også løbende brug for ferieafløsere, som oftest ender i fuldtidsansættelser, så hold dig endelig ikke tilbage!

Hvordan er det at arbejde hos Jydsk Planteservice?

Hos os bliver du en del af et team! Om det er på lageret i Køge, ude hos kunderne eller til møde/arrangementer med dine kollegaer – så er du altid en del af et team. Det er den følelse, vi ønsker, at vores kollegaer skal have. Din arbejdsopgave er at service planter hver tredje uge hos dine faste kunder på Sjælland, og vi tør godt sige, at du får et tæt forhold til både dine planter og dine kunder. På vores sommertur, diverse sociale arrangementer og julefrokoster får du også et sjovt og tæt forhold med dine kollegaer.

Planteservice hos os er meget mere end bare vanding. Hos os skal du beskære, gødske, opbinde, rengøre og udskifte planter. Derfor er det et stort plus, hvis du allerede har erfaring fra branchen, men det er ikke et krav. Derudover skal du også være opmærksom på ændringer hos kunden med mulighed for omrokering af planteløsning eller mersalg.

En stor del af jobbet er også kundekontakt, så det er vigtigt, at dette falder dig naturligt.

Det første stykke tid vil du være tilknyttet en mentorordning, så du bliver oplært i måden, vi servicerer på i Jydsk Planteservice. Herefter vil vi tilstræbe, at du får dine egne kunder, hvor du får mulighed for at sætte et personligt præg.

Vi stiller naturligvis bil, telefon og alt gartnerudstyr til rådighed.

Vil du læse mere om vores planteservice? Så kan du gøre det her

Værdier og kultur

Professionalisme, Arbejdsglæde, Ansvarlighed, Respekt og Kvalitet

Vi er en servicevirksomhed med stort S, og derfor er ordet service også en del af vores navn og har været det siden 1989.

Den gode kunderelation er enorm vigtig for os, men foruden at være imødekommende og åbne ude i virksomhederne, så skal vi også levere en høj og ensartet kvalitet hver gang.

Vores måde at arbejde på afspejler sig i de værdier og den kultur, som trives hos os. Lidt jydsk sagt ser vi os selv som ‘bøvlbefriere’, der kan løse alt i flok og aldrig giver op. Holdånd er derfor et centralt begreb for os, ligesom vores værdisæt også er fastsat af medarbejderne selv.

Mens værdierne ansvarlighed, professionalisme og kvalitet alle handler om vores arbejde, så tager respekt og arbejdsglæde mere afsæt i fællesskabet og den måde, vi behandler hinanden og andre på.

Læs mere her: https://katalog.jydsk-planteservice.dk/profilbrochure/

Vi forventer, at du er:
  • Udadvendt og positiv
  • Præsentabel
  • Erfaring fra branchen eller tidligere gartneropgaver
  • Lærenem
  • Villig til at lære
Lyder ovenstående til at være noget, der passer godt til dig? Så send os en ansøgning på:

Måtte du have spørgsmål til ovenstående så giv servicechef Lars Henriksen et kald, på tlf. 2228 2837

Hvis dine jobønsker ikke matcher de ledige stillinger, vi har netop nu, så er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Send din ansøgning til [email protected]