LivePicture - små plantevægge til kontoret

Ikon,

En plantevæg fra LivePicture en lille dekorativ plantevæg. Plantevæggene fra LivePicture er alle forsynet med en pæn bred ramme, som samtidigt fungerer som vandtank.

Tanken med dette produkt, er at du kan skabe et eksklusivt grønt look i et lokale hvor du ikke har meget plads, eksempelvis i et mødelokale. LivePicture kan også anvendes på væggen bag receptionsskranken hvor dine kunder henvender sig.

Livepicture kontor miljø,
Små grønne plantevægge
- genvejen til grønt indemiljø

LivePicture modeller og typer

Ikon,

LivePictures fås i både kvadratisk, aflang – som 3 aflange ovenpå hinanden i en ramme, og så kan de naturligvis monteres i forlængelse af hinanden, så kombinations mulighederne er mange.

Vi leverer desværre ikke service på vores LivePicture. Hvis du ønsker en plantevæg med service, så anbefaler vi vores professionelle plantevægssystem

plantevæg live picture,
Livepicture plantevæg,
lille plantevæg,

Der findes også en skillevæg i dette system, men denne er dog ikke mobil. Leder du efter en mobil skillevæg eller mobil plantevæg,

– så kig her Mobil plantevæg

Plantevægskatalog

Ikon,

Hvorfor vælge en plantevæg?

Ikon,

Udover at være dekorativ og inspirerende for øjet så kan en indendørs plantevæg tilføre væsentlige fordele til arbejdsmiljøet.

Levende planter øger luftfugtigheden markant til glæde for medarbejdernes velvære og trivsel samtidig med, at de også dæmper støjen i lokalet.

Montering af LivePicture

Ikon,

Det er forholdsvis enkelt at montere LivePicture plantevægge, da man blot monterer selve rammen, og efterfølgende indsætter man LivePicture plantevægskassetten.

 

Det er også muligt at få rammerne beklædt med folie, så du kan præsentere dit logo eller evt. slogans.

Hvis du vil vide mere…

Ikon,

Er du blevet inspireret, eller vil du vide mere, så skal du endelig kontakte en af vores indretningskonsulenter. De kan rådgive dig om muligheder og priser, ligesom de også kan give dig adgang til at se en af de mange plantevægge, vi allerede har leveret rundt om i landet.

Ønske om en grøn plantevæg?

Har du en idé eller et ønske om en plantevæg eller er i en udviklingsfase,
hvor du endnu ikke har taget afgørende beslutning om en grøn plantevæg ?

- så kommer vi gerne og inspirerer og rådgiver dig om mulighederne.

Vil du høre mere om LivePicture?
Udfyld formularen herunder for at blive ringet op af en af vores konsulenter.
  • Træffer vi dig ikke på telefonen, sender vi en mail.
  • Den lokale medarbejder vil kontakte dig
  • Vi forbereder os, inden vi ringer til dig.