LivePicture

LivePicture - små plantevægge til kontoret

En plantevæg fra LivePicture en lille dekorativ plantevæg. Plantevæggene fra LivePicture er alle forsynet med en pæn bred ramme, som samtidigt fungerer som vandtank. Tanken med dette produkt, er at du kan skabe et eksklusivt grønt look i et lokale hvor du ikke har meget plads, eksempelvis i et mødelokale. LivePicture kan også anvendes på væggen bag receptionsskranken hvor dine kunder henvender sig.
Lille plantevæg,

LivePicture modeller og typer

LivePictures fås i både kvadratisk, aflang – som 3 aflange ovenpå hinanden i en ramme, og så kan de naturligvis monteres i forlængelse af hinanden, så kombinations mulighederne er mange.

Vi leverer desværre ikke service på vores LivePicture. Hvis du ønsker en plantevæg med service, så anbefaler vi vores professionelle plantevægssystem

Stor LivePicture,
Lille LivePicture,
Mellem LivePicture,

Der findes også en skillevæg i dette system, men denne er dog ikke mobil. Leder du efter en mobil skillevæg eller mobil plantevæg.

– så kig her Mobil plantevæg

Plantevægskatalog

Hvorfor vælge en plantevæg?

Udover at være dekorativ og inspirerende for øjet så kan en indendørs plantevæg tilføre væsentlige fordele til arbejdsmiljøet. 
Levende planter øger luftfugtigheden markant til glæde for medarbejdernes velvære og trivsel samtidig med, at de også dæmper støjen i lokalet.

Montering af LivePicture

Det er forholdsvis enkelt at montere LivePicture plantevægge, da man blot monterer selve rammen, og efterfølgende indsætter man LivePicture plantevægskassetten. 

Det er også muligt at få rammerne beklædt med folie, så du kan præsentere dit logo eller evt. slogans.

Hvis du vil vide mere…

Er du blevet inspireret, eller vil du vide mere, så skal du endelig kontakte en af vores indretningskonsulenter. De kan rådgive dig om muligheder og priser, ligesom de også kan give dig adgang til at se en af de mange plantevægge, vi allerede har leveret rundt om i landet.


Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

FÅ ET TILBUD PÅ …

Grøn plantevæg på kontor,

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!