Lej Planter
og krukker til kontoret

UDLEJNING AF
PLANTER OG KRUKKER

Lej kontorplanter til kontoret

En grøn arbejdsplads med planter er ikke kun godt for arbejdsmiljøet og indeklimaet, men sender også et grønt og bæredygtigt signal til både kunder og medarbejdere. Det hjælper vi vores mere end 7300 kunder med i hele Danmark. De fleste af dem vælger i dag at lej planter og deres grønne løsninger for at få en større fleksibilitet.
Som udgangspunkt kan I leje alt fra vores store sortiment af krukker, planter, konceptløsninger, plantevægge osv. Lej planter til alle behov.

– Det er kun fantasien, der sætter grænser, og vores Design- og Indretningskonsulenter står klar til at inspirere og hjælpe jer til en flot og grøn indretningsløsning til gavn for arbejdsmiljøet. Så lej planter til kontoret – der er masser af fordele!

Vi udlejer også planter til arrangementer. Kontakt os for at høre mere om dette.

rund grå krukker med strelitzia,

Hvorfor leje planter og krukker?

Leje af planter hos os betyder, at I til enhver tid har mulighed for at ændre planteløsningen, hvis der skulle opstå nye behov eller idéer til indretningen.

Som lejer binder man sig blot for en given periode, og herefter er det jeres valg, om I ønsker en anderledes indretning eller vil fortsætte med samme løsning til en reduceret lejepris. Vores udlejning af planter og krukker er bygget op omkring vores planteservice og inkluderer omkostningsfri levering/afhentning.

Brug for hjælp til
Lej planter og krukker

- skal jeg hjælpe dig videre?

Udlejning af planter til messer og lignende

Skal I indrette en messe, så er det også muligt at leje dekorative løsninger for en kortere periode. Kontakt blot vores front office på frontoffice@jydsk-planteservice.dk, og lad os give jer et kreativt bud på en løsning.Vi lejer ikke ud til private arrangementer.
Aflange hvide plantekumme med hjul og grønne planter i kontormiljø,

Hvad koster det at leje planter?

Ønsker du at leje planter til kontoret, men ikke har de store ønsker til typen af krukker og planter, så kan denne løsning måske være noget for dig.

Vi har sammensat et komplet sortiment af kvalitetskrukker i tidsløse farver.

Takket være et godt samarbejde med GrowDesign, har vi skaffet gode priser på krukker også. Krukkerne kan enten være sorte eller hvide og planterne er bestemt efter lysforhold.

Se eksempler herunder

Lej 10 krukker og planter

Fra 700

Prisen er pr. måned og er inklusiv, pasning, garanti og leje

Krukker på kontor, udlejning af krukker,
Potter ivindueskarm, sort runde krukker med bonzai træer,

Lej 20 skjulere og planter

Fra 700

Prisen er pr. måned og er inklusiv, pasning, garanti og leje

Lej kontorbeplantning

Leje af kontorbeplantning er en populær måde at tilføje liv og grønne omgivelser til arbejdspladsen uden at skulle bekymre sig om vedligeholdelse og udskiftning af planterne. Kontorbeplantning kan give mange fordele, herunder forbedret luftkvalitet, reduceret stressniveau og øget produktivitet.

 Når man lejer kontorbeplantning hos os, er levering og installering planterne inkluderet, og der er ligeledes en vedligeholdelsesaftale/planteserviceaftale med, der sikrer at planterne bliver passet og plejet efter behov.

Ønsker du at høre mere om at leje planter og krukker? Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Picture of Malene Schmidt
Malene Schmidt

Rådgiver i kontorbeplantning og indretning

FÅ ET TILBUD PÅ …

Planteindretning, Bucida, Plantevæg, aflange krukker,

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!