Jydsk Planteservice Referencer

Glade kunder i hele landet

Vi passer over 400.000 planter fordelt hos mere end 7300 kunder i hele landet. Fra Skagen til Rønne. Hos store virksomheder som Ørsted og hos små lokale plejehjem. Med andre ord: Vi er Danmarks største professionelle leverandør af grønne planteløsninger til erhverv.

Hos Jydsk Planteservice er vi meget glade for alle vores kunder, og de er heldigvis også glade for os. I vores seneste kundeundersøgelse fra 2021 svarer 97% af vores kunder, at de er glade for deres servicegartner og 98% er overordnet set glade for at være kunde hos os. Se resultaterne af den seneste undersøgelse her:
https://jydsk-planteservice.dk/kunder/

Kontorlandskab med plantesøjle,

Her et udsnit af vores kunder / referencer

Glade medarbejdere er centralt

Vi er meget stolte af, at vores kunder er glade for at være hos os. Men det betyder endnu mere, at vores medarbejdere er det samme. I Jydsk Planteservice sætter vi nemlig godt arbejdsmiljø højt. Vores seneste GAIS-medarbejderundersøgelse endte med en score på 79 ud af 100. Det er 7 point over landsgennemsnittet. Vi er glade for resultatet, men samtidig også bevidste om, at vi kan blive endnu bedre. Så det prøver vi naturligvis – til gavn for vores medarbejdere, vores virksomhed og vores kunder.

Medarbejdere, servicegartner,

FÅ ET TILBUD PÅ …

Grøn søjle, glade kunder,

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!