TeakWall – Træpanel til lydabsorbering

TeakWall træpaneler

Døjer du også med støj på kontoret? Leder du efter en dekorativ, unik og flot løsning? Så er TeakWall noget for dig. TeakWall er et træpanel, som er håndlavet af teak-træ fra gamle, traditionelle javanske huse og fiskerbåde. Det fås desuden i 13 forskellige træsorter.

Væg beklædt med teakwall, Sofa,

Nemt og hurtigt at montere et træpanel

Vores TeakWall kan monteres de fleste steder, og fordi der er 13 forskellige sorter, så er det også nemt at få et TeakWall træpanel til at passe ind alle steder. Det er desuden enkelt og hurtigt at montere.

pejsebeklædning, Teakwall,
Teak Wall vægpanel,
Trappe væg beklædt med teakwall,
Træpanel i gang,

Masser af træpanel-muligheder med TeakWall

Vores TeakWall har masser af personlighed. Det kommer fra de gamle, traditionelle javanske huse og fiskerbåde, hvor teak-træet er blevet samlet. Det giver forskellige designmuligheder, så uanset hvordan du ønsker dit træpanel, så finder vi en løsning til dig.

TeakWall som træpanel passer desuden rigtig godt sammen med vores mos– eller plantevægge.

Det er vores trofaste leverandør, Natural Greenwalls, som leverer TeakWall-træpanel til os.

Stor forskel for akustikken

TeakWall er lydabsorberende, og det gør derfor en stor forskel for akustikken i de rum, hvor de bliver sat op. Det er til stor glæde og gavn for arbejdsmiljøet.

Teakwall træpanel i mødelokale,

Genanvendt og miljørigtigt

Fordi vores TeakWall er genanvendt fra javanske huse og fiskerbåde, så er det miljørigtigt. Ingen træer er skåret ned for at producere et træpanel.

TeakWall-træpanel-sorter:
TeakWall kan laves i alle størrelser og former. Vægt, tykkelse og dimensioner afhænger af hvilken træsort, du ønsker. Fælles for alle er dog, at de er nemme at montere hvor som helst, du måtte ønske dig. Et træpanel fra TeakWall går du ikke galt i byen med, og det vil være en garanteret succes uanset hvor, du ønsker det. De mange træsorter, som du kan se herunder, garanterer, at der er én sort, som du kan lide. Kontakt os gerne, hvis du har specielle ønsker eller har spørgsmål.
Qubow
Art
Fiji
Borneo
Palma
Texel
Java
Sumatra
Root
Teak Planks Fuego
Teak Planks Blanco
Teak Planks Mureno

TeakWall - Træpanel

Med TeakWall er der masser af muligheder for at få noget helt unikt til din virksomhed eller kontor. Det fungerer samtidig perfekt som lydabsorberende, så der er masser af fordele.

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig vedrørende TeakWall.

FÅ ET TILBUD PÅ …

Væg beklædt med teakwall,

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!