Mosvægge til kontoret
& Logo i mos

MOSRAMMER
MOSCIRKLER

Grøn mosvæg

En mosvæg kan være til stor glæde for virksomhedens medarbejdere og arbejdsmiljø – derfor tilbyder vi selvfølgelig også mosvægge som en del af vores sortiment.

Udover at være en dekorativ og yderst fleksibel indretningsløsning besidder mosvægge nemlig også store fordele for indeklimaet.

Vi leverer kun produkter, vi er stolte af, og vores mosvægge er ingen undtagelse. Vores mos er allergivenligt, håndplukket af lokale producenter i Europa på miljøvenlig og bæredygtig vis og meget mere.

Læs mere herunder

Mosvæg med firmalogo,

Mosvæg til kontoret - helt naturligt

Vi er stolte af alle vores produkter, og vores mosvægge er ingen undtagelse. Vores mos adskiller sig fra andet mos på markedet ved flere parametre:

Det er håndplukket af lokale producenter i Europæiske skove på miljøvenlig og bæredygtig vis med 100% respekt for naturen. Det sikrer, at der er en naturlig produktion af mos i dag, i morgen og mange år frem i tiden.

Det er 100% biologisk nedbrydeligt, tiltrækker ikke insekter og er ikke giftigt eller allergifremkaldende. Vores mos er behandlet med højkvalitets, organiske fødevarerprodukter og naturlig glycerin til at præservere mossen. Det er en formel bestående af bio-baseret glycerin, mineraler og farvestoffer. Produkterne er hverken giftige, eksplosive, ætsende, kræftfremkaldende eller kemisk reaktive, og udgører derfor ikke en trussel for menneskers sundhed eller miljøet. De samme produkter bliver desuden også brugt i fødevareindustrien.

Udover at være en dekorativ og yderst fleksibel indretningsløsning besidder mosvægge også store fordele for indeklimaet. Vi har desuden dokumenterede undersøgelser på, at vores mos er akustikforbedrende og dermed støjreducerende.

Mobile mosvægge - støjabsorberende rumdelere

Det er også en mulighed at vælge en mobil mosvæg. Fordelen ved vores mobile mosvægge er, at de er vedligeholdelsesfri. De skal altså hverken vandes, gødes eller passes udover lidt afstøvning i ny og næ. Vores mosvægge består af håndplukket europæisk mos, som er i topkvalitet og med lang levetid. Det er præserveret, så det vokser ikke længere, men beholder sin naturlige form. Vores mos er også støjabsorberende, ligesom de mobile plantevægge også er, og så er de brandsikre (testet efter EN-13501-1 B) og allergivenlige. Hvis du ønsker at vide mere om vores mosvægge, så kan du kontakte os her.

Mobile mosvægge på kontor,
Mosvæg med hjul og ramme,
Grøn mosvæg med hjul på kontor,

Mosvæg med firmalogo

Mosvægge med firmalogo er en fantastisk måde at skabe et grønt og miljøvenligt image for din virksomhed.

En mosvæg er også meget alsidige og kan tilpasses til enhver virksomheds behov og stil. De kan være små og diskrete eller store og iøjnefaldende, og de kan formes til at passe til enhver væg eller plads. Mosvægge kan også indarbejde dit firmalogo eller andet brandingelement for at skabe en unik og tilpasset virksomhedsejendom.

Der er mange måder, hvorpå mosvægge med firmalogo kan gavne din virksomhed. De kan hjælpe med at reducere stressniveauet og øge produktiviteten blandt medarbejderne ved at skabe en beroligende og afslappende arbejdsplads. Mosvægge kan også bidrage til at skabe et positivt indtryk af din virksomhed blandt kunder og besøgende, da de er et symbol på din virksomheds engagement i bæredygtighed og miljøbevidsthed.

Hvis du overvejer at tilføje en mosvæg med firmalogo til din virksomheds ejendom, er der mange fordele at tage hensyn til. Ud over at tilføje en smuk og naturlig touch til din virksomhed, kan mosvægge også bidrage til at forbedre luftkvaliteten, reducere stress og øge produktiviteten. Mosvægge med firmalogo er en investering i både din virksomheds image og dens medarbejderes og kunders sundhed og trivsel.

Håndplukket mos til mosvægge,
Pudemos, Firmalogo i mos,
Rensdyrmos, mosvæg med firmalogo,
Mosbogstaver,

Fordele ved vores mosvægge er:

Mosvæg på kontor,
3d logo i mos,
Rendsdyrmos,

Design selv din mosvæg

Vores mosvægge kan leveres i 17 forskellige farver, vi kan skræddersy målene til at matche netop dit ønske, og vi kan nemt inkorporere jeres logo, et design eller andet i selve mosvæggen. Enten lavet med mos eller med en plade. Mulighederne med mos er mange, da det er meget fleksibelt.

En mosvæg kan desuden med fordel anvendes til opdeling af kontormiljøer, afskærmning af enkelte arbejdspladser eller som dekoration i receptionen.

Samtidigt er vores mosvægge fra naturens side lydabsorberende. Det betyder, at en mosvæg dæmper højfrekvente lyde i f.eks. åbne kontorlandskaber eller receptionen, hvorfor det er optimalt at hænge dem netop her. Vi har dokumenterede undersøgelser på alle vores mostyper, så spørg os endelig til dem, vi deler dem meget gerne med jer.

Mos er til stor gavn og glæde for arbejdsmiljøet.

Butiksvæg med mos og indbygget infoskærme,
Pudemos,
Grøn pudemos,

Montering af mosvæg og ingen krav til lys

Vores mosvæg kan nemt monteres på alle overflader. Hvad end det er vandret, lodret, i loftet, på væggen eller noget helt andet, så er det hele muligt. Vores mosvægge vejer nemlig meget lidt, hvilket gør dem nemme at manøvrere med og gør, at de kan hænge stort set hvor som helst.

Mosvæggene kræver desuden ikke noget lys, hvilket gør at de kan hænge i et mørk rum, hvor normale planter ville have svært ved at overleve. På den måde kan vi bringe noget grønt med ind i alle lokaler.

Brug for hjælp til
Mosvæg til kontoret

- skal jeg hjælpe dig videre?

De 4 mostyper

Firmalogo i mos, Martinesen logo i mos,

En mosvæg kan forbedre akustikken på kontoret

Har du dårlig akustik på kontoret, så er en mosvæg, eller en plantevæg, et af de bedste redskaber. Larm er forstyrrende og ødelæggende for produktiviteten, og derfor er lydabsorbering vigtigt.

Der er forskellige typer af mos, men pudemos har testet højst af alle i netop lydabsorbering. Se resulatet af testen herunder

Pudemos er dén mos-type som har den bedste indvirkning på akustikken.

Vi bruger mos fra den danske forhandler Natural Greenwalls.

Indgangsparti med stor mosvæg,

Fugtabsorberende mos

Mos er fra naturens side vandabsorberende. Det betyder, at mos er en god indikator på luftfugtigheden i et lokale, og om den er sund eller ej. Mennesker foretrækker en luftfugtighed mellem 30-60%. Hvis luftfugtigheden i et rum falder til under 35 procent, så vil mossen hærde noget, og fortæller dig altså, at der er noget galt med indeklimaet. Her kan planter eksempelvis hjælpe med at øge luftfugtigheden igen.

Den bløde og naturlige struktur vil genskabes automatisk ved en luftfugtighed over 35 procent. Et tegn på at det gode og sunde indeklima er kommet tilbage.

En for lav luftfugtighed vil gøre dig blandt andet træt og give tørre øjne. Derfor er luftfugtigheden vigtig at holde øje med, og vores mosvæg er en god måde at gøre det på.

Mosrammer og mosbilleder

Vi kan også hjælpe med både køb og leje af mosrammer. Vi har også et stort udvalg af rammer med blandt andet pudemos og rensdyrmos.

Rammerne kan laves i alle størrelser, former og farver.

Mødelokale med mosramme,
Mosbillede,
Sort ramme, mosramme,

Moscirkler og runde mosvægge

Vi har et bredt sortiment af runde cirkler med mos, der kan kombineres i størrelser, farver og typer af mos. Herunder kan du se et lille udpluk af indretninger vi har lavet med mos cirkler. Moscirklerne kan leveres uden ramme og med mos helt ud til kanten. Vores G-Line leveres altid med lakeret ramme. 

Næsten alle vores moscirkler, kan leveres med firmalogo enten i mos eller i PVC.  

Moscirkel med firmalogo,
Kontor med 3 store moscirkler,
Mosramme,
Moscirkel med slogan,

FAQ omkring mosvægge

En mosvæg koster det samme som et maleri i samme størrelse, og prisen afhænger meget af kvaliteten. Vi bruger håndplukket og miljøvenlig mos fra Skandinaviske og Nordeuropæiske skove i højeste kvalitet og med en lang levetid. Hvis du vil have en hurtig cirkapris, så kontakt vores salgssupport på frontoffice@jydsk-planteservice.dk  eller via denne formular eller på Tlf. 7553 6877

Mosvægge bliver lavet med præserveret mos. Vi bruger kun håndplukket og miljøvenlig mos, som udelukkende er behandlet med naturlige produkter. Vores mos er håndplukket med respekt for naturen.

Vores mos kommer fra skandinaviske og nordeuropæiske skove afhængigt at mostypen. Vi bruger udelukkende naturligt, håndplukket og bionedbrydeligt mos, som er plukket med respekt for naturen, uden at drive rovdrift og så der vokser mos det samme sted igen mange år i fremtiden. Andre steder er det desværre muligt at købe mos, som er vokset i drivhuse eller uden respekt for naturen, og det ønsker vi ikke at bidrage til. Derfor er vores mos typisk også lidt dyrere end andet mos på markedet, men kvaliteten og levetiden er til gengæld også markant bedre.

Du kan ikke købe løs mos hos os, desværre.

Til privatforbrug må du samle én bærepose mos i danske skove. Det er ulovligt at samle mos til erhverv i Danmark, fordi vi ikke har natur nok i Danmark. Det respekterer vi naturligvis, og derfor får vi i stedet hovedsageligt vores mos fra de andre skandinaviske lande, hvor de heldigvis har markant mere skov end os, og hvor vi kan samle mosset med respekt for og uden at skade naturen. Læs mere om indsamling af mos her

Vores mos bliver håndplukket af lokale producenter i skandinaviske og nordeuropæiske skove. Det bliver plukket med respekt for naturen.

Vi har fire typer mos: Rensdyrmos, Pudemos, Fladmos og Provencemos.

Rensdyrmos bliver farvet med fødevarefarve og kan laves i 17 forskellige farver. Farven aftager ikke med tiden, medmindre mosset får direkte sollys, som det ikke tåler.

Ønsker du en pris på en mosvæg! skal vi gerne vide følgende: Størrelse, Form, Mostype, skal mosvæggen leveres med firmalogo og ramme.
Send gerne dine ønsker og tanker, så kontakter vi dig med et godt tilbud. Du er også velkommen til at sende kontakte os via denne formularen 

Ja, vi laver verdenkort i stort set alle mostyper. Verdenskort i mos kan leveres med baggrund i mos eller som outline (uden baggrund)

Priser på mosvægge og moscirkler

Moscirkler

Fra 695,-
  • Fra Ø 20 til...
  • Vælg mellem 4 mostyper
  • Med eller uden ramme

Mosvæg med logo

Få et tilbud
  • Fra 1 x 1 meter
  • Vælg mellem 4 mostyper
  • Logo i mos eller PVC

Mosvæg mobil

Få et tilbud
  • Fra 160 cm
  • Vælg mellem 4 mostyper
  • 4 farver rammer
Tag et kig i vores moskatalog

Vi du høre mere om mosvægge?

Udfyld formularen herunder for at blive ringet op af en af vores konsulenter.

FÅ ET TILBUD PÅ …

Mosramme med pudemos,

Pris på mosprodukter

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt med en god pris

Vælg gerne flere…

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!