Planteservice
til kontoret

PASNING AF
KONTORPLANTER

Planteservice med 100% garanti

Vi leverer planteservice til virksomheder i hele landet. Vores over 250 lokale og professionelle servicegartnere sørger for, at dine grønne kontorplanter altid er flotte. Vi kan altid tilbyde dig planteservice, når du køber planter og plantemiljøer hos os, men selvfølgelig også hvis du selv har indkøbt planter eller måske allerede har en anden serviceordning.

Planteservice til erhverv er altid en fast del af vores lejekoncept, der kan skræddersyes efter netop jeres ønsker og behov.

Vi bruger selvfølgelig miljørigtige produkter til vores planteservice, og vi har stort fokus på bæredygtighed.

servicegartner, vanding af kontorplanter,

Hvad er planteservice?

Kort fortalt dækker begrebet planteservice til virksomheder over enhver form for pleje og pasning af planterne i jeres virksomhed, den omfatter vanding, gødskning, beskæring, opbinding samt rengøring af både planter og plantekummer. Planteservice er jeres garanti for, at kvaliteten på planterne altid er i top.

Planteservice med plantegaranti

Som en del af vores planteservice arbejder vi med en komplet plantegaranti, der betyder, at vi altid omkostningsfrit bytter jeres planter, hvis de rammes af sygdom eller på anden vis mister deres dekorationsværdi.

Hvordan foregår planteservice?

En aftale med os omkring planteservice kan være tidsbesparende og frigive ressourcer til virksomhedens øvrige opgaver. Vi tilser planterne hver 3. uge eller efter planternes behov og tilknytter altid en fast servicegartner til jeres virksomhed for at skabe de gode relationer, der sikrer et smidigt og godt samarbejde.

Se hvordan vi servicerer planter

En kort video der viser og forklare hvordan vi servicerer planterne.

Planteservice film,
Afspil video om Planteservice film,

De fire faser

1.

Rådgivning om kontorplanter

Lad os komme forbi hos dig, og se hvordan du bor eller skal bo. Vores lokale indretningskon­sulent vil kunne inspirere og rådgive dig om, hvordan vi kan lave dig en kreativ ind­retningsløsning. Du får efterfølgende et op­læg på den ønskede løsning, hvor også økonomien bliver skitseret med planteservice. Ved større oplæg udfærdi­ges der evt. også skitser, og illustrerende indretningsbilleder.

2.

Levering af planter til virksomheden

Når du har godkendt vores oplæg, vil du blive kontaktet for at planlægge den endelige leveringsdato. Her vil vi så levere den lovede beplantningsløsning, eller gennemgå de beplantninger vi overtager garantien på. Det er vigtigt for os, at opstarten bliver så perfekt som mulig, og at kvaliteten på alle produkterne er i orden.

3.

Servicering og pasning af planterne

Vores planteservice omfatter vanding, gødskning, beskæring, opbinding samt rengøring af planter og plantekummer. Ligeledes har du fuld plantegaranti på alt, hvad vi har leveret eller har accepteret at overtage af beplantninger. I får altid tilknyttet en faglært og fast servicegartner, som efter hvert besøg sender jer en elektronisk servicerapport, hvor I kan se hvad der er blevet udført af planteservice.

4.

Kvalitetssikring af jeres planter​

Vi lægger stor vægt på at fastholde kvaliteten i den solgte løsning, og dermed sikre at værdien og idéen i den løsning I har valgt også forbliver. Vi udfører løbende kvalitets¬sikringsbesøg, da vi mener det altid er sundt, at der af og til kommer friske øjne på opgaven – på den måde forbliver vi skarpe.

Fugtighedsmåler,
Smilende medarbejder Jydsk Planteservice,
Aftørring af støv på planter,
Ryggen af en servicegartner,

Digital kommunikation

Vores mere end 250 udekørende medarbejdere arbejder hver dag med et digitalt indrapporteringssystem, som gør planteservicen nem og effektiv. Udover at servicegartnerne har den daglige dialog med kunderne, så er systemet også et godt rapporteringsredskab, da der igennem dette system bliver afsendt en servicerapport efter hvert servicebesøg, der er gennemført. Her kan du som kunde se, hvad der er udført af planteservice f.eks. udskiftning af planter, afstøvning, bemærkninger, hvilke planter der er bestilt til næste gang eller evt. købt ved servicebesøget.

Overblik over din planteaftale

Takket være den digitale kommunikation, har den enkelte servicegartner altid et godt overblik over, hvilke kunder, der skal besøges hvilke dage, og ligeledes også detaljeret information om, hvad der skal bruges af planter det enkelte sted – samt information om specifikke forhold hos kunder som f.eks. antallet af beplantninger, og hvor vi må parkere. Det gør vores planteservice mere effektiv.

Hvad siger vores kunder?

EG Logo

“Som en stor koncern med afdelinger landet over, så er vi fantastisk glade for vores samarbejde med Jydsk Planteservice. De er super professionelle og leverer ensartet alle steder. De sparer os for meget bøvl, og jeg kan sådan set ikke forestille mig det bedre.”

Procudan Logo

“Gennem tiden har vi prøvet flere forskellige leverandører, men hos Jydsk Planteservice har vi fundet det, vi eftersøger. Hver enkelt plante bærer præg af, at de ikke går på kompromis med kvalitet, og hvis der opstår et problem, så er servicegartneren der med det samme.”

Mentor IT Logo

“Vi er enormt glade for samarbejdet med Jydsk Planteservice og særligt vores faste servicegartner. Kommunikationen er enkel og rigtig god, og fordi hun kender både os og huset indgående, så sparrer vi løbende omkring ændringer og ønsker.”

Se flere referencer her

Vi kan hjælpe med alt til den grønne indretning

denne side har vi samlet et lille udsnit af de indretninger, vi har lavet sammen med vores kunder.
Lige fra de helt store projekter hvor vi har været med som rådgiver fra start til slut til mindre opgaver med “bare” et par planter. Vi tilbyder selvfølgelig planteservice på alle aftaler.

Kontor, plantevæg, planter, krukker, sofa,

FAQ om planteservice

Hvad er planteservice?

Planteservice er en aftale, hvor professionelle gartnere kommer og passer dine planter på kontoret, i institutionen eller andet erhverv. Både små og store lokationer. Gartnerne tager sig af alle udfordringer i forbindelse med pasningen, blandt andet vanding, beskæring, gødning, opbinding, afstøvning, og hvis planten alligevel desværre ikke overlever, så skifter vi den gratis.

Hvad koster planteservice?

Planteservice koster ét fast beløb hver måned, og kan altid op- eller nedjusteres efter antal planter. Dog er det svært at skrive en pris her, fordi beløbet afhænger af, om det er gulv- eller vinduesplanter, og naturligvis også hvilken slags planter. Vi har mere end 400 forskellige planter på lager, og endnu flere med kort levering. Derfor kan vi altid finde noget, der matcher jeres ønsker og behov.
Hvis du blot ønsker en hurtig cirkapris, så kontakt vores salgssupport på kundeservice@jydsk-planteservice.dk eller Klik her

Kan private få planteservice?

Nej, vi tilbyder desværre ikke planteservice til private.

Kan man få planteservice i København?

Ja, vi leverer også planteservice København. Vi har 200 gartnere ansat, som bor forskellige steder i hele landet, så vi har altid en lokal gartner, der kan komme forbi hos dig og servicere jeres planter.

Kan man leje kontorplanter inklusiv pasning?

Ja, du kan godt leje planter og krukker til kontoret inklusiv pasning (planteservice)
Vælger du at leje dine planter og krukker til kontoret hos os, medfølger der altid en serviceaftale som inkludere 100% garanti på planter og krukker.

Hvordan foregår planteservice?

En aftale med os omkring planteservice kan være tidsbesparende og frigive ressourcer til virksomhedens øvrige opgaver. Vi tilser planterne hver 3. uge eller efter planternes behov og tilknytter altid en fast servicegartner til jeres virksomhed for at skabe de gode relationer, der sikrer et smidigt og godt samarbejde.

Planteservice udendørs

Førstehåndsindtrykket er vigtigt, når jeres virksomhed får besøg udefra. Derfor er det af stor betydning, at også ude arealerne fremstår præsentable. Vi kan hjælpe jer med levering og pasning af alle typer af krukker til udendørs. Vi kan nu tilbyde landsdækkende anlægsarbejde og vedligeholdelse

Pasning af udekrukker​

Vores planteservice kan naturligvis også omfatte jeres udendørs krukker og alt efter jeres ønske og behov kan planterne udskiftes løbende, så de altid følger årstidens farver og sæsoner.Vi har også andre skræddersyede koncepter til jeres udendørs arealer, hér kan bl.a. nævnes vores terrassekoncept med udlejning af møbler og planter, der kan pryde terrassen i årets gode måneder.
Vil du vide mere om planteservice?

Udfyld formularen herunder for at blive ringet op af en af vores konsulenter.

FÅ ET TILBUD PÅ …

Servicegartner Jydsk Planteservice,

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!