KOntorbeplantning
til virksomheder

ETABLERING AF
PLANTERMILJØER

Professionel kontorbeplantning


Med kontorbeplantning fra Jydsk Planteservice er du sikret grøn beplantning på kontoret, som skabe et inspirerende og behageligt arbejdsmiljø for medarbejderne året rundt.

Flot kontorbeplantning kan ofte være netop det, der gør det sidste til en stilfuld indretning af kontormiljøet. Pæne, velholdte indendørs planter, der passer til bygningens øvrige indretning og interiør signalerer på positiv vis, at der er ’styr på tingene’, og medvirker til en professionel profil. Det inspirerer både gæster og medarbejdere – og glade, oplagte medarbejdere og gæster, kan bidrage til gode resultater for virksomheden.

Udover de synlige æstetiske fordele ved en flot kontorbeplantning, så har planterne også en række videnskabeligt beviste positive indvirkninger på indeklimaet, som i sidste ende er med til at forbedre dette. At indendørs planter og kontor planter er med til at bidrage til et forbedret indeklima, er også med til at bidrage til at medarbejderne, og ikke mindst gæsterne oplever et kontormiljø, der er behageligt at være og arbejde i.

Kontormiljø med grønne planter,

Kontorbeplantning til alle typer kontorer

Uanset hvilken type kontor det drejer sig om, er planter godt for indeklimaet. Mængden af planter indendørs, der skal tilføjes til indretningen i kontormiljøet, for at opnå den ønskede effekt, varierer fra rum til rum, og vi kan hos Jydsk Planteservice derfor tilbyde mange forskellige løsninger inden for indendørs kontorbeplantning. Med vores brede udvalg af planteløsninger, vil det være muligt at finde netop de løsninger og planter, der passer til kontormiljøet og indretningen – og ikke mindst skaber et godt og forbedret indeklima.

Kontorbeplantningsservice udført af faguddannede gartnere

Vores faguddannede gartnere står altid klar til at inspirere og give grønne råd. Vores konsulenter yder professionel planterådgivning til alle typer projekter og står til rådighed, når der skal tegnes, indrettes, designes og bygges. Vi hjælper både små og store danske virksomheder til et grønnere kontormiljø og tilpasser løsninger til netop jeres behov.

Pasning af planter på kontor, servicegartner,

Pasning af kontorbeplantning med gro-garanti

Vi kommer på fastlagte tidspunkter og sørger for, at planterne altid er friske og flotte. Vores gro-garanti er med i aftalen, så planterne bliver udskiftet efter behov – uden ekstra omkostninger.

Du får Danmarks bedste plantepasning til en fornuftig pris, og du vil altid have overblik over dit plantebudget, da alt er indeholdt i vores månedlige abonnementsaftale.

Vi bruger kun miljøvenlige produkter i vores planteservice. Jydsk Planteservice er medlem af Brancheforeningen for Indendørs Beplantningsfirmaer, og vi følger naturligvis normer og standarder. Det er din sikkerhed for høj kvalitet og et friskt, grønt miljø.

Uanset hvilke planteløsninger I ønsker, og i hvilket omfang, står vi klar til at hjælpe jer med at finde frem til den helt rette løsning, der kan bidrage til kontormiljøets indeklima, indretning og inspirere gæster og medarbejdere.

Se hvordan vi passer planter til kontoret

En kort video der viser og forklare hvordan vi servicerer kontor planter

Planteservice video,
Afspil video om Planteservice video,

Grønne planter til kontoret som rumdelere

Planteløsning kan også ofte erstatte mere traditionelt kontorinventar, eller inkluderes i det allerede eksisterende inventar, og dermed give en mere levende og grøn profil. Eksempelvis kan en mobil plantevæg bruges som rumdeler med planter på begge sider af væggen giver den samme grønne og planterige oplevelse, uanset om medarbejderen befinder sig på den ene eller den anden side af rumdeleren.

Mobile plantevægge

Planter som rumdelere

Krukker til kontoret

Mobile mosvægge som rumdeler

Innovative og kunstneriske planteindretninger

Hos Jydsk Planteservice kan vi udover traditionel kontorbeplantning også tilbyde kunstneriske løsninger, dekorationer og blomsterløsninger, der ligesom indretning med planter, også bliver tilpasset indretningen af kontormiljøet. Vi tilbyder flotte dekorationer og kreative buketter, der passer til tidens trends og tendenser – naturligvis på en måde, der giver mening hos jer og lever op til jeres ønsker og forventninger.
Vi kan også hjælpe med en smukke mosvæg og moscirkler, plantevæg, og meget andet. Se mere inspiration til kontorindretning her.

Tænk ud af boksen - en anderledes kontorindretning

Kontorbeplantning og service

Hos Jydsk Planteservice hjælper vi med at finde de planter og den stil, der matcher din virksomheds behov og miljø. Vi tænker kreativt og udvikler spændende løsninger til blandt andet receptionen, kontormiljøet og mødelokalet.

I fællesskab udvælger vi de indendørs planter, som passer ind i jeres omgivelser i forhold til størrelser, form, udtryk, funktion og vækstbetingelser. Vi sørger samtidig for at finde de kummer, der passer til indretningen. Da vi kan tilbyde et bredt udvalg af løsninger inden for indendørs planter og dekorationer, følger som nævnt også et bredt udvalg af kummer, krukker, potter med mere, da vi ved hvor stor betydning den rette kumme eller krukke har for kontorbeplantning, og ikke mindst sammensætningen med den resterende indretning af kontormiljøet.

Med i vores løsninger er en serviceaftale, der betyder at vores dygtige og erfarne gartnere tager sig af alt det praktiske – levering, vanding, gødning, beskæring, aftørring af blade og al øvrig plantepleje. Baseret på hvilke planteløsninger, der er blevet en del af kontormiljøet, og i hvor stort et omfang, finder vi frem til den rette serviceaftale for virksomheden og dennes planter. Vi tilbyder også en leje løsning, hvor du leje din kontorbeplantning (krukker og planter) hvis du leje dine kontorbeplantning, er servicen inkluderet i prisen. 

Hvad siger vores kunder?
EG Logo

“Som en stor koncern med afdelinger landet over, så er vi fantastisk glade for vores samarbejde med Jydsk Planteservice. De er super professionelle og leverer ensartet alle steder. De sparer os for meget bøvl, og jeg kan sådan set ikke forestille mig det bedre.”

Se flere referencer her

Picture of Malene Schmidt
Malene Schmidt

Rådgiver i kontorbeplantning og indretning

FÅ ET TILBUD PÅ …

Grønne kontorbeplantninger,

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!