Blog

Jydsk Planteservice køber KontorBeplantningen,
Fra 2. januar 2024 har Jydsk Planteservice opkøbt den anerkendte nordjyske virksomhed Kontorbeplantningen.
Mosvæg med logo i træ, rensdyrmos, Receptionområde,
Bayers kontor i København. En indretning med Planter, plantevæg, mosvæg med logo og krukker til tagterrassen
Mos cirkel med logo,
Bygma er "Det grønne valg" og valgte derfor både en udendørs plantevæg, en indendørs plantevæg og mosvæg med logo.
Haaning Collection planter,
Hos Haaning Collection i Bagsværd har vi hjulpet med en indretningen som består af store grønne planter samt mindre hængende ampler i Caféen. Derudover er der skabt et svævende univers i indgangen.
Trekantens planteservice,
Trekantens Planteservice er blevet opkøbt af Jydsk Planteservice A/S. Læs mere om opkøbet her.
Copenhagen Towers udefra,
Høje træer op til 8 meter, et hav af farver og et helt unikt design. Når du træder indenfor i Crowne Plazas Atrium i Copenhagen Towers, så bliver du overvældet af positive indtryk og naturterapi fra de mere end 2900 planter.
udestue med planter,
Generations hus er et helt særligt projekt i Aarhus – og det kræver en helt særlig indretning. Her er fokus på hygge, fællesskab og naturlige løsninger.
Atriumgård med store grønne planter,
Sydeuropa ligger i Esbjerg – i hvert fald en lille del af Sydeuropa. To 600 kvm glasoverdækkede atriumgårde fyldt med planter og palmer omkranset af 76 boliger
Plantevæg i kantine,
AccuRanker i Aarhus er nogle af verdens bedste, til det de gør. Derfor er de også meget stolte af deres brand, navn og logo – og vil gerne vise det frem.
Planteindretning, Bede,
Hos BlackBird Air har vi hjulpet med en specialdesignet og ekstraordinær løsning til deres faciliteter. Udtrykket skulle være nordisk inspireret og så måtte det gerne være lidt udover det sædvanlige.
Sofa, Fletkurv med plante,
Med skandinaviske designermøbler, international stemning og en grøn oase har Pier 5 Hotel i Aalborg skabt en unik indretning.
Rumdelere med planter, grønne planter, plantemøbel,
Hos Green Hydrogen Systems i Kolding har vi hjulpet dem med en grøn indretning af deres moderne lokaler.
Mosvægge, kontor, akustikpanel,
Spændende indretning med mosvægge og træpaneler. Dekorative akustikforbedrende moscirkler pryder enderne af kontoret. Se mere her
Plantevæg i silke, plantevægge i storcenter,
Planter giver en helt særlig følelse og giver en masse hygge og varme til et rum. Det føler de også hos Storcenter Nord i Aarhus, hvor de gerne ville invitere naturen indenfor.
DLG Fredericia,
Da DLG skulle flytte til deres nye domicil i Fredericia, ønskede de en grøn indretning fuld af planter, en plantevæg og store træer
Jørgen Lund og Jan Dalsgaard,
Gamst Danplant ApS er blevet opkøbt af Jydsk Planteservice A/S. Alle medarbejdere og kunder følger med, så der nu er 170 ansatte.
Trappe med indbyggede plantekasser,
”Beplantningen er blevet helt perfekt udvalgt, og det ser vildt godt ud,” fortæller ekspeditionssekretær på Campus Emdrup, Berit Granum
Skov som Den Danske Naturfond har fredet,
Den Danske Naturfond og Jydsk Planteservice freder 5000 m2 dansk natur. ”Byd Naturen Indenfor”
Mødelokale med plantevæg,
Vores plantevægge giver færre sygedage: En ny undersøgelse fra Syddansk Universitet dokumenterer, at plantevægge forbedrer indeklimaet markant.
Bænk med planter,
Kolding Storcenter har gjort det til en grøn oplevelse at tage på shopping. Med planter, plantevæg og grønne områder er du blandt naturen
Runde sorte krukke med Spathiphyllum i kantine,
De 15 bedste luftrensende planter. Efter mere end 25 års erfaring hos virksomheder og erhverv har vi fundet vores foretrukne luftrensende planter.
Stor grøn vinterhave, gangbro,
Et bolig-paradis fyldt med eksotiske planter og et unikt fællesskab – det bliver hverdagen i fremtidens seniorboliger, som Bovieran står bag.
Monstera planter,
Monstera er igen en af de mest populære stueplanter. Vi giver en komplet guide til pasning og gode råd af ”bloggerplanten”
stort eksotisk indendørs træ,
Vi oplever større interesse på indendørs træer end nogensinde før. Vi har udvidet sortiment, så vi nu har præcis det, du leder efter.
Plantevæg, Bucida, Plantekummer, grønne planter,
Lillebælt Gruppen ville skille sig ud i Odense C. Løsning blev en stor atriumgård med masser af planter, et bucida-træ og en fantastisk plantevæg
grønne planter,
”Helt fantastisk! Virkelig noget helt særligt. Vi får så mange positive ord fra alle, der besøger os."
Fjordenhus,
Fjordenhus er Vejles nyeste landmærke. Der er brudt med traditionelle materialer og idéer, og det har skabt et helt ekstraordinært og organisk kunstværk
Grønt blad med vanddråber,
Vidste du, at en af de vigtigste faktorer for, at dine planter trives, er, at du har god luftfugtighed? Og vidste du, at det ikke kun er vigtigt for planterne, men også for dit eget helbred?
Strelitzia i sort krukke ved akustikvæg,
Mange moderne kontorer har udfordringer med akustikken. Noget så enkelt som planter kan dog være med til at forbedre akustikken markant!
Planter og lys,
Lys SKAL være den afgørende faktor for, hvor en plante står. Læs vores komplette guide til planter og lys og bliv meget klogere.
Der er ikke flere blogindlæg at vise.

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!

FÅ ET TILBUD PÅ …

lej planter, kontor med planter,