Planterådgivning
til erhverv

GRATIS
RÅDGIVNING

Rådgivning om planter

Vi er eksperter i at finde de rigtige planter til dine projekter. Vores planterådgivning tager altid udgangspunkt i dig, dine ønsker og dit lokale, så du får den rigtige løsning.Som noget nyt kan vi nu også tilbyde rådgivning på større anlægsprojekter udendørs. Vi har stiftet et nyt anlægsgartnerfirma, HAVIA, som altid er klar med rådgivning om grønne og grå projekter udendørs – og naturligvis med samme kvalitet, som du kender fra os allerede.Læs mere om Danmarks nye grønne anlægsgartnerfirma her
Planterådgivning,

Vi kan rådgive dig fra start til slut... - uanset størrelsen af dit projekt!

Hattiora,
Store indendørs træer, Bucida,
Åben atriumgård,
Runde bede med grønne planter,

Planterådgivning: Hvad er muligt?

Mulighederne med planter er uendelige. Derfor hjælper vi gerne med planterådgivning og fortæller dig, hvilken planteindretning der vil være den rigtige til dine omgivelser og dit budget.

Vores indretningskonsulenter har stor erfaring i at indrette lokaler med planter, krukker, plantevægge og meget mere, og vi tager altid hensyn til, at tingene skal hænge sammen med jeres øvrige indretning. Dette gælder uanset, om det drejer sig om:

Hvem er vi?

Landsdækkende leverandør og rådgiver på det grønne områdeMed hovedkontor i Kolding og serviceafdelinger i både Køge og Galten ved Aarhus er vi bredt repræsenteret i hele landet, hvor vores mere end 250 engagerede medarbejdere hver dag tager sig godt af kundernes planter.

Vi er i dag Danmarks største professionelle leverandør af grønne indendørs planteløsninger.

Afspil video om Video timelaps,

Planterådgivning i hele Danmark

Med afdelinger i Aarhus, Kolding og Køge dækker vi hele Danmark. Vi har flere end 7300 kunder, og det gør, at vi har set og oplevet alt. Derfor mener vi det, når vi siger, at vi er eksperter i planterådgivning.

Vi kommer med et grafisk oplæg

Hvis du har brug for at se løsningen for dig, så giver vi dig også gerne et grafisk oplæg som en del af vores planterådgivning. På den måde kan vi illustrere hvad vi vil udføre, og hvordan det vil tage sig ud i praksis, og du kan tage vores grafiske oplæg med videre til dine kolleger/kunder hvis nødvendigt.
Plantevægge til byggeri og kontor,
Afspil video om Plantevægge til byggeri og kontor,

Masser af grønne fordele fysisk og psykisk

Der er forskningsresultater, der taler for sig selv. Planter på kontoret giver bedre indeklima, renser luften for uønskede stoffer, nedsætter antallet af sygedage, reducerer støj og meget mere. Alt efter hvilken udfordring du vil løse, så kan vores planterådgivning sikre dig det rigtige resultat.

Kom godt fra start med planterådgivning

For at du kan få det optimale grønne resultat anbefaler vi, at du kontakter os så tidligt som muligt, så den grønne løsning kan blive en inkorporeret del af løsningen. Vi er din grønne sparringspartner, og hvis vi er tidligt med, kan vi både hjælpe dig med at spare tid og penge, når vi i fællesskab har tænkt den grønne løsning ind i byggeriet fra starten. Derfor anbefaler vi, at du får planterådgivning tidligt, så du kommer godt fra start.

Plantespiral,

Teknikken skal spille

Vores planterådgivning dækker også alle de tekniske udfordringer, der må være i forbindelse med vores løsning.

Vi ved, at for at lykkes med en innovativ grøn løsning i et nyt byggeri, bliver der stillet krav til teknikken. Produkternes tekniske sammensætning er vigtig for, at den efterfølgende drift er optimal og sikker. Men det stiller også nogle tekniske krav til byggeriet.

For de grønne omgivelser handler det selvfølgelig meget om lys og vand. Det skal være tilgængeligt på den mest optimale måde for det grønne element og for bygningens funktion i øvrigt. Kravene til teknikken hænger naturligt sammen med, hvilket grønt element, der vælges. Alt det hjælper vi gerne med.

Styr på tallene

Vi når i fællesskab frem til det grønne element, der klæder jeres projekt, og undervejs sørger vi for, at afstemme de økonomiske forventninger og rammer. Det er en vigtig del af vores planterådgivning at give dig forudsætningerne for at bevare det økonomiske overblik, og vi kan finde en løsning til dig uanset dine økonomiske rammer.

Sikkerhed i driften

Succes med det grønne område kræver, at der er sikkerhed i driften. Derfor er det naturligvis også en del af vores planterådgivning. Det er levende miljøer, som skal give værdi for både mennesker og forretning. Det opnås kun med en sikker drift. Vi ved, at det er afgørende – og derfor tager vi opgaven med driften af grønne miljøer meget seriøst og har fokus på at levere en sikker og effektiv drift.

Har du brug for rådgivning?

– så udfyld formularen herunder, så kontakter en af vores planterådgiver dig.

Picture of Malene Schmidt
Malene Schmidt

Rådgiver i kontorbeplantning og indretning

FÅ ET TILBUD PÅ …

Planterådgivning til virksomheder,

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!