Buketter
til kontoret

Kreative buketter til kontoret med masser af fordele​

Altid flotte, farverige, håndbundne og kreative buketter – det er vores garanti. Med en aftale på kreative buketter får du en løsning, som du stolt kan stille frem i alle rum.

Vil du gøre et godt førstehåndsindtryk? Pifte et mørkt rum op med farver? Eller blot have en flot, vedligeholdelsesfri og allergivenlig buketordning? Så er vores kreative buketter løsningen. Du kan leje dem på månedsbasis med kun 1 månedsbinding, hvor vi sørger for at skifte dem cirka én gang om måneden.

Vores buketter er CO2 besparende sammenlignet med levende buketter. Vores buketter har nemlig en lang levetid på minimum 3-5 år og bliver genanvendt. Levende buketter skal skiftes hver uge, og derfor erstatter én af vores kreative buketter potentielt 260 levende buketter.

Buket med liljer, pejseområde,

Håndbundne buketter i nordisk design

Hver enkelt buket består af naturtro silkeblomster og er håndbundet i Danmark af vores uddannede dekoratører. De har altid øje for de nyeste trends, og læner sig meget op ad det nordiske design. Om de kreative buketter siger vores ene dekoratør Stine Kolmos:

”Vi er meget optagede af nordisk design, og hvad der er af nye trends. Ikke kun inden for blomsterverdenen, men også generelt. Det prøver vi altid at få de kreative buketter til at udstråle. Derfor sørger vi også for løbende produktudvikling af nye buketter, så vi altid leverer noget, vi selv er stolte af.”

Håndbundet buket,
Lille håndbundet buket,

Kreative buketter er altid dekorative og farverige

En af de største fordele ved at vælge kreative buketter til kontoret er, at de er allergivenlige og altid fremstår visuelt friske og farverige. Der er ingen løbende vedligehold af vand eller buket. Vores dekoratører laver en håndbundet buket af de flotteste silke- og naturtro materialer og sikrer dermed, at den altid er smuk, imponerende og indbydende i alt den tid, den står hos jer. Vi sørger for, at de kreative buketter løbende bliver udskiftet automatisk, uden at I skal bestille eller arrangere dette, så der kommer en ny og ligeså smuk buket og pryder.

Buket på bord,

Ved leje af vores buketter garanterer vi:

Buketter til kontoret,

Det siger vores kunder

Det er dejligt med en ”frisk buket”, som holder sig smuk, og man ikke skal gå og huske at skifte vand, nippe hoveder m.m.
Stine fra Jydsk Planteservice er altid lydhør for ønsker på farver og faconer, og leverer altid nogle fine og dekorative buketter. Derfor har vi valgt hende til at lave vores buketdekorationer til vores store Atrium, som er det første gæsterne ser, når de kommer ind i vores hus. Vi kan på det varmeste anbefale Stine og Jydsk Planteservice.

Eva Schrøder
Receptionist, Fællesdomicilet på Englandsgade i Odense

Såvel kunder som kolleger beundrer de buketter, som Jydsk Planteservice kreerer til skranken i vores reception – og det er utroligt, hvordan alle ”ser” med fingrene, for der skal lige føles efter, om det nu kan passe, at det er silkeblomster. Det er flotte og virkelighedstro buketter.

Joan & Karin,
Receptionister, BDO i Herning

Størrelser og priser på kreative buketter

Vores kreative buketter kommer i fire forskellige størrelser: lille, mellem, stor og ekstra stor. Uanset hvilken størrelser du vælger, så garanterer vi, at kvaliteten er i top, og at buketterne er lavet med samme passion som ved friske buketter. De forskellige størrelser åbner også op for, at der kan stå kreative buketter på enhver reception, mødebord, toilet, kantine eller hvor end, du ønsker det. Der er altid en størrelse og en løsning, som passer til netop dine behov.

De kreative buketter koster fra 195,- pr. måned. Se priserne herunder.

Du kan se et udsnit af billeder af vores buketter herunder. Vi tilbyder også andre og flere farver. Hvis du vil vide mere, så kan du kontakte os her.

Kreative buketter,

Priser på silkebuketter

Eksempler på løsninger med buketter
Video Cover, Buketter til kontoret,
Afspil video om Video Cover, Buketter til kontoret,
Teamet bag
Flotalia logo,
Randi de Claville Juhler
Maria Christina Kirkeby
Maria Christina Kirkeby
Stine Kolmos
Stephanie Kristoffersen
Anne Freiberg
Stine Thea Sørensen
Sarah Frei
Ønsker du at bestille buketter til kontoret?
Følg med på
Instagram

Vil du høre mere om vores kreative buketter?

Buket-løsning

Picture of Stine Kolmos
Stine Kolmos

Kreativ blomsterdekoratør og blomsterstylist

FÅ ET TILBUD PÅ …

Glasvase med buket i gule farver,

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!