Indendørs grønne plantesøjler

Ikon,

En planteindretning med hængende grønne plantesøjler optager ikke gulvplads, men kan udfylde loftsrummet i høje bygninger. Fås fra 1 til 18 meter

plantesøjler, Grønne søjler indendørs

Skab en unik stemning ...

Fornemmelsen af at gå under det grønne

Hængende plantesøjler

Ikon,

Med de helt nye grønne plantesøjler kan vi skabe et levende grønt miljø, som kan gå lodret ned igennem et trappetårn eller ophænges som en gruppe af tre i forskellige længder evt.

Det er muligt at lave plantesøjlerne i stort set alle længder, og derfor er plantesøjlerne oplagte at bruge i rum med høj loftshøjde eller i bygninger, hvor man gerne vil have dem til at løbe igennem flere etager og herved skabe en fantastisk effekt.

Nem installation af plantesøjler

Ikon,

Plantesøjler behøver hverken vandtilførsel eller afløb, da hele systemet er et lukket system, som vi kan fylde vand på ved hjælp af en af vores specielle vandvogne, der kan pumpe vandet ind i alle kassetterne (du kan læse mere om plantevægssystemet her eller hos vores forhandler Natural Greenwalls)

Man kan naturligvis også anvende disse plantesøjler i almindelige rum og bruge dem som hængende dekoration fra loftet i en reception, kantine eller lignende.

Når plantesøjlerne bliver leveret, vil de ikke være helt tætte i beplantningen, da man ikke kan tilplante kassetterne med alt for store planter. Til gengæld opnår de den bedste vækst ved at vokse til på søjlen, og med tiden vil de få et lianagtigt udtryk.

Plantevægskatalog

Ikon,

Hvorfor vælge plantesøjler?

Ikon,

Udover det dekorative er plantesøjler også inspirerende at se på, og så tilfører de noget helt specielt til din indretning.

Levende planter øger luftfugtigheden markant til glæde for medarbejdernes velvære og trivsel, samtidig med at de også dæmper støjen i lokalet.

Mål og dimensioner på vores plantesøjler

Ikon,

Plantesøjler kommer i moduler á 1 meter og kan udvides op til 18 meter.

  • Det er 15 planter pr. meter.
  • Vægt tilplantet er max 30 kg. pr. meter.
Plantevægs potter
plantesøjle modul, plantesøjler
Vil du høre mere om plantesøjler?
Udfyld formularen herunder for at blive ringet op af en af vores konsulenter.
  • Træffer vi dig ikke på telefonen, sender vi en mail.
  • Den lokale medarbejder vil kontakte dig
  • Vi forbereder os, inden vi ringer til dig.