Lej eller køb
krukker til kontoret

UDLEJNING AF
KRUKKER

Krukker til kontoret og erhverv

Lej eller køb krukker hos os til kontoret, virksomheder og andet erhverv. Vi har egne krukker, bæredygtige muligheder, trendy løsninger og lerkrukker. Danmarks største udvalg.

Grupper med grå krukker og grønne planter, indretning af kontor med planter og krukker,

Danmarks største udvalg af krukker til indendørs

Det er planterne, der giver fordelene til indeklimaet og stjæler opmærksomheden – men hvilke krukker du vælger til din plante kan skabe mindst ligeså meget opmærksomhed. Som Danmarks største leverandør af grønne indendørs planteløsninger har vi masser af erfaring med valg af krukker til forskellige plantetyper, virksomhedsdomiciler, indretninger og stile. Derfor er vi de helt rette at få hjælp af.

Vi vil gerne være din grønne sparringspartner – både når det kommer til planter og krukker, men også hvis du ønsker plante- og mosvægge fra 
Natural Greenwalls eller vandkugler og faddekorationer.


Her kan du se nogle billeder af vores store udvalg af krukker. Vi har mange flere, så hvis du ikke kan finde det, du kan lide, så kontakt os bare, så finder vi det rette match.

Gå på inspiration i vores online kataloger

Planteindretning er vores speciale, og det kræver de helt rigtige krukker. Vi har Danmarks største udvalg, fordi vi ved, at alle ønsker er individuelle. Vi kan tilbyde krukker lavet af genanvendte materialer, moderne løsninger og de tidsløse klassikere. Du kan både købe og leje/lease, men kun til erhverv. Vi kan også tilbyde planterplantevæggemosvægge og meget mere.

Specialdesign af egne krukker

Hvis du har nogle helt særlige idéer, tanker og ønsker til, hvordan dine krukker skal se ud: Form, struktur, farve – hvad end det måtte være – så kan vi finde en løsning til dig. Vi har nemlig en egen produktion af krukker, hvor vi kan designe krukker til dig i hvilket som helst form og hvilken som helst farve. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser.

Vi vil også meget gerne komme gratis forbi og se på din lokation, så vi kan finde den helt rigtige løsning.

Specialdesignet krukker, Grå krukker med kaktusser,

Køb store krukker online (Kun til erhverv)

På vores webshop kan du købe både vores planter og krukker online. Webshoppen er dog hovedsageligt til eksisterende kunder, og det er ikke hele vores sortiment, du finder online. Vi har valgt at gøre det sådan, fordi det er svært at købe de rigtige planter online, hvis man ikke kender lysforhold, vandkrav og lignende. Vi anbefaler derfor nye kunder at tage en snak med en af vores konsulenter først.

Hvis du er ny kunde og alligevel ønsker et login, så skal du udfylde formularen på denne side, så vil vi hurtigst muligt lave et til dig: https://jydsk-planteservice.dk/login-webshop/

Bæredygtige krukker lavet af brugte bildæk

Vi forsøger hele tiden at blive mere bæredygtige, både i vores service og produktion. Ét af vores tiltag er at lave brugte bildæk om til krukker. Krukkerne fås i flere forskellige størrelser, og de er i et stilrent sort design, som passer ind de fleste steder, både inde og ude.

Sonata
Concerto
Allegria

Få gratis rådgivning til din indretning

Vi vil gerne hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller idéer. Vi vil gerne være din foretrukne grønne sparringspartner, og derfor giver rådgiver vi naturligvis gerne helt gratis om alt, der har med planter, krukker eller grønne løsninger at gøre. Vi har gartnere ansat i hele landet og er derfor helt landsdækkende. Udfyld kontaktformularen her ved siden af, så kontakter en af vores kollegaer dig snarest muligt.
Picture of Malene Schmidt
Malene Schmidt

Rådgiver i kontorbeplantning og indretning

FÅ ET TILBUD PÅ …

Udlejning af krukker til kontor,

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!