Krukker til kontoret og erhverv

Ikon,

Lej eller køb krukker hos os til kontoret, virksomheder og andet erhverv. Vi har egne krukker, bæredygtige muligheder, trendy løsninger og lerkrukker. Danmarks største udvalg.

Kontor planter, sort sofa,

Danmarks største udvalg af krukker til planter

Ikon,

Det er planterne, der giver fordelene til indeklimaet og stjæler opmærksomheden – men hvilke krukker du vælger til din plante kan skabe mindst ligeså meget opmærksomhed. Som Danmarks største leverandør af grønne indendørs planteløsninger har vi masser af erfaring med valg af krukker til forskellige plantetyper, virksomhedsdomiciler, indretninger og stile. Derfor er vi de helt rette at få hjælp af.

Vi vil gerne være din grønne sparringspartner – både når det kommer til planter og krukker, men også hvis du ønsker plante- og mosvægge fra Natural Greenwalls eller vandkugler og faddekorationer.

Her kan du se nogle billeder af vores store udvalg af krukker. Vi har mange flere, så hvis du ikke kan finde det, du kan lide, så kontakt os bare, så finder vi det rette match.

Matsort lav bowle,
Mat sort rund krukke,
Kurv i rattan,
Kobber farvet krukke,
Trendy krukke,
Blank hvid krukke,
Terracotta krukke,
Rund krukke i Corten stål,
Sandfarvet Donga,

Gå på inspiration i vores online kataloger

Ikon,

Planteindretning er vores speciale, og det kræver de helt rigtige krukker. Vi har Danmarks største udvalg, fordi vi ved, at alle ønsker er individuelle. Vi kan tilbyde krukker lavet af genanvendte materialer, moderne løsninger og de tidsløse klassikere. Du kan både købe og leje/lease, men kun til erhverv. Vi kan også tilbyde planter, plantevægge, mosvægge og meget mere.

Specialdesign af egne krukker

Ikon,

Hvis du har nogle helt særlige idéer, tanker og ønsker til, hvordan dine krukker skal se ud: Form, struktur, farve – hvad end det måtte være – så kan vi finde en løsning til dig. Vi har nemlig en egen produktion af krukker, hvor vi kan designe krukker til dig i hvilket som helst form og hvilken som helst farve. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser.

Vi vil også meget gerne komme gratis forbi og se på din lokation, så vi kan finde den helt rigtige løsning.

Køb krukker online (Kun til erhverv)

Ikon,

På vores webshop kan du købe både vores planter og krukker online. Webshoppen er dog hovedsageligt til eksisterende kunder, og det er ikke hele vores sortiment, du finder online. Vi har valgt at gøre det sådan, fordi det er svært at købe de rigtige planter online, hvis man ikke kender lysforhold, vandkrav og lignende. Vi anbefaler derfor nye kunder at tage en snak med en af vores konsulenter først.

Hvis du er ny kunde og alligevel ønsker et login, så skal du udfylde formularen på denne side, så vil vi hurtigst muligt lave et til dig: https://jydsk-planteservice.dk/login-webshop/

Bæredygtige krukker lavet af brugte bildæk

Ikon,

Vi forsøger hele tiden at blive mere bæredygtige, både i vores service og produktion. Ét af vores tiltag er at lave brugte bildæk om til krukker. Krukkerne fås i flere forskellige størrelser, og de er i et stilrent sort design, som passer ind de fleste steder, både inde og ude.

Sonata

Ikon,

Fås i følgende størrelser:

L26 x W26 x H51

L36 x 326 x H71

L45 x W45 x H90

Concerto

Ikon,

Fås i følgende størrelser:

D25 x H51 x B D19,5

D36 x H66 x B D21,5

Allegria

Ikon,

Fås i følgende størrelser:

D46 x H22

Få gratis rådgivning til din indretning

Ikon,

Vi vil gerne hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller idéer. Vi vil gerne være din foretrukne grønne sparringspartner, og derfor giver rådgiver vi naturligvis gerne helt gratis om alt, der har med planter, krukker eller grønne løsninger at gøre. Vi har gartnere ansat i hele landet og er derfor helt landsdækkende. Udfyld kontaktformularen her ved siden af, så kontakter en af vores kollegaer dig snarest muligt.

Sorte aflange kummer, Strelitzia,
Kontakt os - helt uforpligtende
  • Træffer vi dig ikke på telefonen, sender vi en mail.
  • Den lokale medarbejder vil kontakte dig
  • Vi forbereder os inden vi ringer til dig.