Planteinspiration til kontoret

Velkommen til vores inspirationsside!

Vi har prøvet det hele inden for planteindretning. Med over 7300 i hele Danmark er vi kommet vidt omkring, og vi ved, at det kan være svært at vælge, når der findes så mange flotte muligheder. Derfor har vi samlet en række billeder til inspiration af vores udvalg af grønne løsninger. Her på siden finder du alt fra plantevægge og rumopdeling til træer, vinduesplanter, gulvplanter og udekrukker. Hvis vi på nogen måde kan hjælpe dig, så er du altid velkommen til at kontakte os!

Scroll ned og se alle billeder eller klik på det ønskede produkt

Plantevægge

Plantevægge kan tilpasses alle rum. Foruden at være smukke og kunne laves i netop det design, du ønsker, så fungerer de også perfekt som blandt andet lydabsorbering og regulering af luftfugtigheden. Vi bruger systemet fra Natural Greenwalls, som er markedets bedste

Herunder kan du se et lille udpluk til inspiration af vores projekter med plantevægge samt grønne plantesøjler. Du kan læse mere om plantevægge her

Planter til gulvet - store kontorplanter

Leder du efter smukke planter og krukker til gulvet? Så kan du se et udsnit af vores løsninger her. Sammen med vores kunder sørger vi altid for at skræddersy en løsning, der passer perfekt til kundens ønsker om planter og krukker. På den måde kan I vise jeres personlighed gennem en planteløsning.

Mosvægge og logoer i mos

Mosvægge og logoer i mos er til dem, som ønsker grønne kunstværker. Vi kan lave mos i 17 forskellige farver og i alle størrelser. Det passer perfekt til det lille mødelokale og den store hall. Vi hjælper og løser gerne specielløsninger på mosvægge.

Indendørs træer

Er du på jagt efter inspiration til din indretning og mangler lidt store træer eller palmer? Så tag et kig her.
Fra 200 cm til hvad end du ønsker.

Planter til vinduer og reoler

Vinduer og reoler er en rigtig god placering til dine grønne planter, og der er rigtig mange muligheder. Herunder ser du en række af vores løsninger med planter og krukker. Vi skræddersyer også gerne en løsning til dig.

Planter til rumopdeling

Der findes mange muligheder for at bruge planter som rumopdeling: mobile plantevægge, store krukker, store planter eller vandvægge. Se mere herunder.

Udekrukker

Det første kunder og medarbejdere ser, når de møder jeres virksomhed, er jeres udekrukker. Derfor skal det naturligvis være den rigtige løsning, og det kan vi hjælpe med. Se mere inspiration her

Hængende planter

Der er altid plads til planter. Hvis pladsen er trang eller bygningen høj, så finder vi en løsning alligevel. Det kunne eksempelvis være hængende planter. Der er altid mulighed for et grønt indeklima med hængende planter. Se blot billederne herunder

Kreative buketter

Altid flotte, farverige, håndbundne og kreative buketter – det er vores garanti. Med en aftale på kreative buketter får du en løsning, som du stolt kan stille frem i alle rum.

Indretning af atriumgårde og vinterhaver

Vi har stor erfaring med indretning af atriumgårde og vinterhaver, så eksempler på indretninger vi har lavet herunder. 

Vi skaber grønne arbejdsmiljøer i hele Danmark

Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere, har vi i mere end +30 år skabt nogle fantastiske grønne rammer til gavn for deres medarbejdere. Vores mere end servicerer og rådgiver i dag mere end 7300 og offentlige institutioner indenfor professionelle grønne planteløsninger og planteindretninger. Med vores afdelinger i Kolding, Køge, Frederikshavn og Århus – er vi altid lige i nærheden af dig.

Har du brug for mere inspiration!  – Udfyld formularen nederst på siden, så kontakter vi dig vedrørende mulighederne for grøn indretning.

Inspiration til kontoret, Grønne planter på kontor,

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!

FÅ ET TILBUD PÅ …

Monstera, aflange sorte kummer med grønne planter,