Plantevæg på kontoret giver bedre indeklima

Plantevæg til kontoret

I Jydsk Planteservice anvender vi det professionelle plantevægssystem fra ’Natural Greenwalls’, som udover at give nogle fantastiske indretningsmuligheder også er enkel at opsætte og vedligeholde.
Plantevæg på kontor

En plantevæg

- Forbedrer dit arbejdsmiljø og indeklima

Hvad er en plantevæg?

Alt efter jeres ønsker til plantevæggen, opsætter vi en række kassetter fra Natural Greenwalls, disse kan indrammes helt efter smag og behag. Til mindre installationer kan Natural Greenwalls, som det eneste plantevægssystem på markedet, tilbyde løsninger uden synlige vandtanke, som ellers kan forstyrre det samlede æstetiske indtryk.

Når vi møder op hos jer, er alle plantekassetter tilplantede og lige til at montere. Al vanding foretages af jeres faste servicegartner, der i forbindelse med sit periodevise servicebesøg blot tilkobler sin medbragte vandtank til systemet.

Er der tale om meget store plantevægge, kan arbejdsgangen være en smule anderledes.

Plantevægskatalog

Hvorfor vælge en plantevæg?

Udover at være dekorativ og inspirerende for øjet så kan en indendørs plantevæg tilføre væsentlige fordele til arbejdsmiljøet.

Levende planter øger luftfugtigheden markant til glæde for medarbejdernes velvære og trivsel samtidig med, at de også dæmper støjen i lokalet.

Hvordan foregår opsætning og vedligehold?

En plantevæg er, som i ordets forstand, en væg dækket af planter. En plantevæg kan skabe helt nye dimensioner til den grønne indretning og tilføre det enkelte rum en høj grad af atmosfære. Rent praktisk består væggen af en række plantekassetter, som kan opbygges i stort set alle former og i størrelser fra få til flere hundrede kvadratmeter.

Vi har den faglige ekspertise til valget af de planter, som egner sig bedst til Natural Greenwalls kassetter, og som samtidig passer bedst ind i stilen til jeres lokaler.

Hvis du vil vide mere…

Er du blevet inspireret, eller vil du vide mere, så skal du endelig kontakte en af vores indretningskonsulenter. De kan rådgive dig om muligheder og priser, ligesom de også kan give dig adgang til at se en af de mange plantevægge, vi allerede har leveret rundt om i landet.

Ønske om en grøn plantevæg?

Har du en idé eller et ønske om en plantevæg eller er i en udviklingsfase,
hvor du endnu ikke har taget afgørende beslutning om en grøn plantevæg ?
- så kommer vi gerne og inspirerer og rådgiver dig om mulighederne.

Vil du høre mere om plantevæg?

Udfyld formularen herunder for at blive ringet op af en af vores konsulenter.
  • Træffer vi dig ikke på telefonen, sender vi en mail.
  • Den lokale medarbejder vil kontakte dig
  • Vi forbereder os, inden vi ringer til dig.