Plantevægge
til kontoret

En plantevæg på kontoret giver bedre indeklima

Med en plantevæg fra Jydsk Planteservice får du et bedre indeklima. Du er nemlig både med til at rense luften, mindske støj og øge trivslen, når du byder naturen indenfor med en plantevæg.

En undersøgelse udført af Syddansk Universitet har yderligere understreget fordelene ved plantevægge i indendørs miljøer. Undersøgelsen viste, at vores plantevægge signifikant forbedrer indeklimaet ved at hæve luftfugtigheden og fjerne skadelige partikler fra luften, såsom flygtige organiske forbindelser (VOC’er), kulilte og svovldioxid. Plantevæggen i undersøgelsen sænkede niveauet af VOC’er med 61,2%, kulilte med 50,8% og svovldioxid med 45,2%, samtidig med at luftfugtigheden blev hævet med 36,1%. Disse forbedringer i indeklimaet kan bidrage til færre sygedage og en generel forbedring af trivslen i rum med plantevægge

Indendørs grønne vægge

Vores plantevægssystem er professionelt, udviklet i Danmark af genbrugsmaterialer i topkvalitet, og så er det 100% vandtæt og bruger minimalt med vand. En professionel plantevæg giver nogle fantastiske indretningsmuligheder, og er enkel at opsætte og vedligeholde. Den bedste plantevæg på markedet – dansk produceret og patenteret.

Vi har grundigt testet flere plantevægssystemer, og vi er derfor helt sikre på, at vi nu har markedets bedste plantevægge. Vores plantevægge har blandt andet det mindste vandforbrug, forbrug af gødning og behov for udskiftning af planter.

Læs mere om vores test af forskellige plantevægge her

Plantevæg med logo,

Fordele ved vores indendørs plantevægge

Udendørs plantevægge?

Vi kan også hjælpe med udendørs plantevægger

Plantevæg design

Alt efter jeres ønsker til plantevæggen, opsætter vi en række kassetter fra Natural Greenwalls, disse kan indrammes med en aluminium ramme eller træramme, helt efter smag og behag. Til mindre installationer vil vi med vores plantevæg, som det eneste plantevægssystem på markedet, kunne tilbyde løsninger uden synlige vandtanke, som ellers kan forstyrre det samlede æstetiske indtryk.

Når vi møder op hos jer, er alle plantekassetter tilplantede og lige til at montere. Al vanding foretages af jeres faste servicegartner, der i forbindelse med sit periodevise servicebesøg blot tilkobler sin medbragte vandtank til systemet.

Er der tale om meget store plantevægge, kan arbejdsgangen være en smule anderledes.

Indendørs plantevæg, plantevæg på kontor,

Hvorfor vælge en grøn plantevæg?

Udover at være dekorativ og inspirerende for øjet så kan en indendørs plantevæg tilføre væsentlige fordele til arbejdsmiljøet.

Levende planter øger luftfugtigheden markant til glæde for medarbejdernes velvære og trivsel samtidig med, at de også dæmper støjen i lokalet.

Plantevægskatalog

Plantevægge til byggeri og kontor,
Afspil video om Plantevægge til byggeri og kontor,

Opsætning og vedligehold af indendørs plantevægge

Vores plantevæg er problemfri at installere. Den efterlader ingen mærker eller skader på bagvæggen, da vi bruger et lukket og vandtæt system.

En plantevæg er, som i ordets forstand, en væg dækket af planter. En plantevæg kan skabe helt nye dimensioner til den grønne indretning og tilføre det enkelte rum en høj grad af atmosfære. Rent praktisk består væggen af en række plantekassetter, som kan opbygges i stort set alle former og i størrelser fra få til flere hundrede kvadratmeter.

Det nemme click on/click off system af kassetterne, gør det også hurtigt at indsætte og skifte planter, hvis du ønsker nye planter i din plantevæg.

Vi har den faglige ekspertise til valget af de planter, som egner sig bedst til plantevægskasetterne, og som samtidig passer bedst ind i stilen til jeres lokaler.

FAQ (Spørgsmål og svar) om plantevægge

Hvad er en plantevæg?

En plantevæg er som navnet antyder en væg fuld af planter. Men en plantevæg fra Natural Greenwalls er meget mere end det. Vi har udviklet vores eget plantevægssystem, som sikrer planterne den optimale trivsel, automatisk vanding og gødning, har minimalt vandforbrug næsten helt uden vandspild og som er produceret 100% i Danmark af genbrugsmaterialer i højeste kvalitet. Det er et bæredygtigt, vandtæt og prisvindende plantevægssystem, som hovedsageligt er målrettet professionelle, erhverv og arkitekter. Plantevægssystemet er udviklet til at hænge indenfor, men kan også med store fordele hænge udenfor.

Hvad koster en plantevæg?

En plantevæg koster omtrent det samme, som et kunstværk i samme størrelsen. Prisen afhænger af plantetyper, størrelse og kvalitet. Vores plantevægge er i højeste kvalitet, 100% produceret i Danmark af genbrugsmaterialer, og fås med et stort udvalg af planter. Hvis du vil have en hurtig cirkapris, så kontakt vores salgssupport på kundeservice@jydsk-planteservice.dk eller Tlf. 7553 6877

Kræver en plantevæg afløb og vandtilslutning?

Nej vores plantevægssystem kræver ikke tilslutning af vand eller tilkobling af afløb

Skal en plantevæg have lys?

Ja, alle plantevægge skal have lys, for at sikre den optimale trivsel for planterne. Hvis der ikke er nok naturligt lys, kan det derfor være en god idé at installere vækstlys. Vi har nogle samarbejdspartnere, vi anbefaler, så vi guider dig gerne til at finde det helt rette vækstlys.

Kan private få en plantevæg?

Hos Jydsk Planteservice sælger vi ikke til private. Du kan kontakte vores danske leverandør af plantevægge Natural Greenwalls.

Hvor kan en plantevæg hænge?

En plantevæg kan hænge alle steder, hvis blot du sørger for, at der er den rette mængde lys enten i form af naturligt lys eller vækstlys. Vores plantevægge er installeret på glaselevatorer, gipsvægge, murstensvægge og sågar rundt om søjler. Plantevæggene vejer omkring 60-75 kg. per kvm. inklusiv planter, vækstmedie, vand mm. Vi kan også hjælpe med udendørs plantevægger, Læs mere her: https://jydsk-planteservice.dk/plantevaeg-udendoers/

Vil du vide mere om vores grønne vægge?

Er du blevet inspireret, eller vil du vide mere, så skal du endelig kontakte en af vores indretningskonsulenter. De kan rådgive dig om muligheder og priser, ligesom de også kan give dig adgang til at se en af de mange plantevægge, vi allerede har leveret rundt om i landet.

Leif Larsen
Leif Larsen

Ekspert i plantevægge og mosvægge

FÅ ET TILBUD PÅ …

Stor grøn plantevæg,

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!