Grønne plantevægge til kontoret

Ikon,

Med en plantevæg fra Jydsk Planteservice får du et bedre indeklima. Du er nemlig både med til at rense luften, mindske støj og øge trivslen, når du byder naturen indenfor med en plantevæg. 

Vores plantevægssystem er professionelt, udviklet i Danmark af genbrugsmaterialer i topkvalitet, og så er det 100% vandtæt og bruger minimalt med vand. En professionel plantevæg giver nogle fantastiske indretningsmuligheder, og er enkel at opsætte og vedligeholde. Den bedste plantevæg på markedet – dansk produceret og patenteret.

Vi har grundigt testet flere plantevægssystemer, og vi er derfor helt sikre på, at vi nu har markedets bedste plantevægge. Vores plantevægge har blandt andet det mindste vandforbrug, forbrug af gødning og behov for udskiftning af planter.

Læs mere om vores test af forskellige plantevægge her

Bæredygtigt – Miljøvenligt – Dansk produceret

plantevæg, Planterådgivning, Plantevæg på kontor

En plantevæg

- Forbedrer dit arbejdsmiljø og indeklima

Fordele ved vores plantevægge

Ikon,
 • Systemet er 100% vandtæt
 • Bæredygtige materialer – lokalt produceret i Danmark
 • Markedets markant laveste forbrug af gødning og vand
 • 5 års produktgaranti
 • Evighedsgaranti på planterne med en serviceaftale
 • Støjabsorberende
 • Kan både laves med automatisk vanding eller helt uden installationer
 • Plantevægge fås i alle størrelser fra 1 til over 200 kvm.
 • Udviklet, produceret og patenteret i Danmark
 • Positiv indvirkning på indeklimaet
 • Gennemtestet, bevist holdbart og uden problemer for resten af bygningen

Hvad er en plantevæg?

Ikon,

Alt efter jeres ønsker til plantevæggen, opsætter vi en række kassetter fra Natural Greenwalls, disse kan indrammes helt efter smag og behag. Til mindre installationer vi med vores plantevæg, som det eneste plantevægssystem på markedet, tilbyde løsninger uden synlige vandtanke, som ellers kan forstyrre det samlede æstetiske indtryk.

Når vi møder op hos jer, er alle plantekassetter tilplantede og lige til at montere. Al vanding foretages af jeres faste servicegartner, der i forbindelse med sit periodevise servicebesøg blot tilkobler sin medbragte vandtank til systemet.

Er der tale om meget store plantevægge, kan arbejdsgangen være en smule anderledes.

Plantevægskatalog

Ikon,

Hvorfor vælge en plantevæg?

Ikon,

Udover at være dekorativ og inspirerende for øjet så kan en indendørs plantevæg tilføre væsentlige fordele til arbejdsmiljøet.

Levende planter øger luftfugtigheden markant til glæde for medarbejdernes velvære og trivsel samtidig med, at de også dæmper støjen i lokalet.

Se flere plantevægge på vores inspirationsside

Opsætning og vedligehold af plantevæg

Ikon,

Vores plantevæg er problemfri at installere. Den efterlader ingen mærker eller skader på bagvæggen, da vi bruger et lukket og vandtæt system.

En plantevæg er, som i ordets forstand, en væg dækket af planter. En plantevæg kan skabe helt nye dimensioner til den grønne indretning og tilføre det enkelte rum en høj grad af atmosfære. Rent praktisk består væggen af en række plantekassetter, som kan opbygges i stort set alle former og i størrelser fra få til flere hundrede kvadratmeter.

Det nemme click on/click off system af kassetterne, gør det også hurtigt at indsætte og skifte planter, hvis du ønsker nye planter i din plantevæg.

Vi har den faglige ekspertise til valget af de planter, som egner sig bedst til Natural Greenwalls kassetter, og som samtidig passer bedst ind i stilen til jeres lokaler.

Plantevæg, plantevægge
Plantevæg, trappe,

Vil du vide mere om plantevægge?

Ikon,

Er du blevet inspireret, eller vil du vide mere, så skal du endelig kontakte en af vores indretningskonsulenter. De kan rådgive dig om muligheder og priser, ligesom de også kan give dig adgang til at se en af de mange plantevægge, vi allerede har leveret rundt om i landet.

Vil du vide mere om plantevægge?

Har du en idé eller et ønske om en plantevæg eller er i en udviklingsfase,
hvor du endnu ikke har taget afgørende beslutning om en grøn plantevæg ?

– så kommer vi gerne og inspirerer og rådgiver dig om mulighederne.

Vil du høre mere om plantevæg?
Udfyld formularen herunder for at blive ringet op af en af vores konsulenter.
 • Træffer vi dig ikke på telefonen, sender vi en mail.
 • Den lokale medarbejder vil kontakte dig
 • Vi forbereder os, inden vi ringer til dig.