Landsdækkende samarbejdspartner på det grønne område

Ikon,

Vi er i dag Danmarks største professionelle leverandør af grønne indendørs planteløsninger.

Med hovedkontor i Kolding og serviceafdelinger i både Køge og Galten ved Aarhus er vi bredt repræsenteret i hele landet, hvor vores mere end 170 engagerede medarbejdere hver dag tager sig godt af kundernes planter.

I både 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 og 2021 er vi blevet kåret til største leverandør til den offentlige sektor indenfor vores branche. Den tillid, som den offentlige sektor viser os, sætter vi stor pris på, og vi forsøger altid at blive bedre til gavn for alle vores kunder. I 2018, 2019, 2020 og 2021 er vi desuden udnævnt til eliteleverandør til det offentlige.

Eliteleverandør til det offentlige 2021,
Jydsk Planteservice bil, Vespa Ape med logo,

Historie...

Fra et sået frø til en solid etableret virksomhed
Ikon,

Vokset ud af den Koldingensiske plantemuld blev frøet til Jydsk Planteservice sået helt tilbage i 1989, da ejer og stifter Jørgen Lund så et behov i erhvervslivet. Et behov for at få professionaliseret den servicering af kontorbeplantninger, som dengang lå hos blomsterhandlerne. Ene mand gik han derfor i gang med at servicere de første kunder under navnet Jydsk Planteservice.

Antallet af opgaver voksede stille og roligt frem mod 1992, hvor det med seks ansatte gav mening at stifte aktieselskabet Jydsk Planteservice, som vi kender det i dag. Det betyder, at vi i 2017 kunne fejre 25 års jubilæum. Stadig med Jørgen Lund ved roret.

Som årene er gået, har vi udvidet firmaet med flere afdelinger, og vores vokseværk har bevirket, at vi i dag servicerer mere end 6200 kunder. Men på trods af dette, så er vi stadig dem, vi altid har været.

Vi er jeres samarbejdspartner på det grønne område.

Holdånd

Ikon,

I Jydsk Planteservice er holdånden helt central for den måde, vi arbejder på. Vi gør meget ud af, at ingen i virksomheden er over holdet, tværtimod. Vi sætter en ære i at have alle med hver dag. Derfor har rigtig mange af vores kolleger været her i mange år.

133

Medarbejdere med mere end 2 års anciennitet

92

Medarbejdere med mere end 5 års anciennitet

49

Medarbejdere med mere end 10 års anciennitet

17

Medarbejdere med mere end 20 års anciennitet

Vores seneste medarbejdere undersøgelse

Ikon,
Medarbejdere Jydsk Planteservice,

Vores mission og vision

Ikon,

Vision

Vi vil være dansk erhvervs foretrukne grønne sparringspartner inden for bæredygtige planteløsninger både inde og ude.

Det er et stort mål, som kræver store ambitioner, og det har vi. Vi skal nå frem til vores vision ved at ekspandere vores virksomhed med kompetencer og produkter, der matcher kundernes grønne behov. Derudover vil vi fastholde en kritisk masse for at sikre viden, inspiration og erfaringer.

Forudsætningen er en moderne og professionel organisation, der inddrager eksperter på alle relevante områder og som bygger flest mulige processer på automatisering og onlineteknologi – for at give både kunderne og os selv plads til det egentlige: forretningen, kreativiteten og værdiforøgelsen.

Mission

Vores mission er kort fortalt at skabe indbydende og inspirerende arbejdsmiljøer til gavn for virksomhedernes medarbejdere, image og dermed deres bundlinje.

Lidt moderne plejer vi gerne at sige, at vi plejer planterne, så de kan pleje arbejdsmiljøet og gøre de grå kontordage lidt mere farverige.

Vi er en kompetent og seriøs sparringspartner, rådgiver og leverandør indenfor grønne planteløsninger både inde og ude, og vi sørger altid for at tage udgangspunkt i vores kunders behov.

Medlem af BiB

Ikon,

Vi er et stolt medlem af Brancheforeningen for Indendørs Beplantningsfirmaer. BIB er et fagligt forum for firmaer, der beskæftiger sig professionelt med indendørsbeplantninger.

Det er din garanti for vores faglige kunnen og kvaliteten vi leverer.

Værdier og kultur

Professionalisme, Arbejdsglæde, Ansvarlighed, Respekt og Kvalitet

I Jydsk Planteservice lægger vi ikke skjul på, at vi er en servicevirksomhed, og derfor har ordet service også været en del af navnet siden starten i 1989.

Den gode kunderelation er enorm vigtig for os, men foruden at være imødekommende og åbne ude i virksomhederne, så skal vi også levere en høj og ensartet kvalitet hver gang.

Vores måde at arbejde på afspejler sig i de værdier og den kultur, som trives hos os. Lidt jydsk sagt ser vi os selv som ‘bøvlbefriere’, der kan løse alt i flok og aldrig giver op. Holdånd er derfor et centralt begreb for os, ligesom vores værdisæt også er fastsat af medarbejderne selv.

Mens værdierne ansvarlighed, professionalisme og kvalitet alle handler om vores arbejde, så tager respekt og arbejdsglæde mere afsæt i fællesskabet og den måde, vi behandler hinanden og andre på.

Profilbrochure

Læs mere Om os som virksomhed i vores seneste profilbrochure

Hall of Fame
Medarbejdere som har haft 25 års jubilæum

Jørgen Lund

2017


John Pedersen

2018


Uffe Poulsen

2019


Christian Diener

2020


Anja Tousgaard

2022


Ulrik Kyed

2022


Vores bestyrelse

Jens Ravn

Bestyrelsesformand


Aage Ramsgaard

Bestyrelsesmedlem


Jørgen Lund

Ejer/stifter