Juledekorationer
til kontoret

JULETRÆER
TIL KONTORET

Kreative juledekorationer til kontoret

Er det dig, der skal sørge for at bringe julestemningen til din virksomhed/institution i år? Så har vi et stort og varieret udvalgt af Dansk produceret juledekorationer til enhver smag! Skab en hyggelig atmosfære på kontoret, i kantinen – i hele firmaet – skab en julestemning, der giver glæde og varme på jobbet i HELE december. 
Vores juledekorationer til kontoret er kreeret uden dryssende gran – men i stedet med andre former for spændende ”julegrønt” og naturlige materialer. Se mere herunder

Juletræ i kontorbygning,

Nye juletrends hvert år

Hvert år laver vores dekoratør, Gitte Jensen, et bredt sortiment af stemningsfulde juledekorationer til kontoret – kreationer der er skabt med passion direkte fra hjertet. Hun siger selv om årets juledekorationer:“Stemningen er hyggelig og varm, og jeg har kredset om alle detaljerne. Idéen bag årets julekreationer er at skabe en kombination af tradition og trend, så du får en nordisk jul med et moderne touch.”
Juledekoration med led lys,
Juledekoration i sort potte med grantræ,

Juletræer til kontoret - og meget mere jul

Vi hjælper dig også gerne med at finde det helt rigtige juletræer – ligesom vi også har klassiske julestjerner i vores julesortiment.

I vores webshop er det muligt at købe blandt andet LED-lys til alle vores juledekorationer – både som bloklys, men også LED fyrfadslys og LED-lyskæder.

Har du andre forespørgsler eller ønsker til jul, så hjælper vi dig også gerne med at finde det rette til dig.

Se vores julebrochure online

Vores julebrochure er endnu større end sidste år. Dette års udgave er fyldt med smukke dekorationer, juletræer og julestjerner.

Klik på kataloget, og se mere

Mit.jydsk-planteservice.dk

Som noget nyt, kan du nu bestille dine juledekorationer på ovenstående side og sikre dig din juleordre leveret og håndteret GRATIS.

Vi håber, at vi må være med til at byde julen velkommen sammen med jer
– og vi glæder os til at nyde den skønne december med hygge, varme og forventninger.

FÅ ET TILBUD PÅ …

Juledekorationer til kontoret,

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!