Juletræer og juledekorationer til kontoret

Ikon,

Juledekorationer til kontoret: Er det dig, der skal sørge for at bringe julestemningen til din virksomhed/institution i år? Så har vi et stort og varieret udvalgt af juledekorationer til enhver smag!
Skab en hyggelig atmosfære på kontoret, i kantinen – i hele firmaet – skab en julestemning, der giver glæde og varme på jobbet i HELE december.

Vores juledekorationer til kontoret er kreeret uden dryssende gran – men i stedet med andre former for spændende ”julegrønt” og naturlige materialer. Se mere herunder

Juledekoration, Bloklys,

Juletræer i alle størrelser

Se mere på vores webshop

Nye juletrends hvert år

Ikon,

Hvert år laver vores dekoratør, Gitte Jensen, et bredt sortiment af stemningsfulde juledekorationer til kontoret – kreationer der er skabt med passion direkte fra hjertet.

Hun siger selv om årets juledekorationer:

“Stemningen er hyggelig og varm, og jeg har kredset om alle detaljerne. Idéen bag årets julekreationer er at skabe en kombination af tradition og trend, så du får en nordisk jul med et moderne touch.”

Du kan læse resten af hendes tanker i vores julebrochure her.

Juletræer til kontoret - og meget mere jul

Ikon,

Vi hjælper dig også gerne med at finde det helt rigtige juletræer – ligesom vi også har klassiske julestjerner i vores julesortiment.

I vores webshop er det muligt at købe blandt andet LED-lys til alle vores juledekorationer – både som bloklys, men også LED fyrfadslys og LED-lyskæder.

Har du andre forespørgsler eller ønsker til jul, så hjælper vi dig også gerne med at finde det rette til dig.

Se vores julebrochure online

Ikon,

Vores julebrochure er endnu større end sidste år. Dette års udgave er fyldt med smukke dekorationer, juletræer og julestjerner.

Klik på kataloget, og se mere

Juletræer af grankogler, juledekoration,

Mit.jydsk-planteservice.dk

Ikon,

Som noget nyt, kan du nu bestille dine juledekorationer til kontoret på ovenstående side og sikre dig din juleordre leveret og håndteret GRATIS.

Vi håber, at vi må være med til at byde julen velkommen sammen med jer
– og vi glæder os til at nyde den skønne december med hygge, varme og forventninger.

Opret et login til webshop
Udfyld formularen herunder for at oprette et login til vores webshop.
  • Hidden