Køb planter
til kontoret

GRØNNE PLANTER
TIL VIRKSOMHEDER

Køb grønne planter til kontoret

Køb planter hos os til kontoret, virksomheder og andet erhverv. Vi har Danmarks største drivhus og et stort udvalg af planter, træer, plantevægge og alt andet grønt i alle størrelser

Strelitzia i krukke,

Se alle mulighederne med mos

Mere end 30 års erfaring med salg af kontorplanter

Vi er eksperter i kontorplanter, og vi har Danmarks største udvalg af grønne produkter. Vi sælger planter til erhverv, men det er også muligt at leje kontorplanter alle vores produkter. Vi kan også tilbyde krukker, plantevægge, mosvægge, vandvægge og meget mere.

Se vores sortiment af kontorplanter her

Danmarks største udvalg af kontorplanter og træer

Vi har alt indenfor kontorplanter, indendørs træer og andre grønne produkter. Vi er Danmarks største leverandør af grønne indendørs planteløsninger – og vi har Danmarks største drivhus. Det betyder, at vi kan tilbyde alt fra små kaktusser til store palmer, fra bloggerplanten monstera til den luftrensende fredslilje – og fra plante- og mosvægge fra Natural Greenwalls til vandkugler og faddekorationer.

Her kan du se et billedgalleri af grønne løsninger, du kan købe hos os.

Huskeliste før du køber planter til virksomheden

Inden du går i gang med at køb planter, så er der en række forholdsregler, du skal være opmærksom på. Ikke alle planter kan nemlig trives og vækste på alle lokationer. Nogen har brug for meget lys – andre må ikke få noget. Nogle planter skal have meget vand, andre har brug for meget gødskning.

Derfor anbefaler vi altid, at du tager en snak med en af vores planteeksperter, inden du går i gang med at køb planter. Så kan I sammen snakke om dine behov, ønsker og muligheder.

Vi kommer naturligvis også gerne gratis forbi og ser på din lokation.

Køb planter til kontoret online

Vi har en webshop, hvor du kan køb planter online. Dog er den hovedsageligt til eksisterende kunder, og det er ikke hele vores sortiment, vi har online. Det er, fordi det typisk er svært at køb planter, hvis man ikke kender til lysforhold, vandkrav og lignende. Derfor anbefaler vi i stedet, at du som ny kunde kontakter en af vores konsulenter først.

Hvis du alligevel ønsker et login som ny kunde, så kan du udfylde formularen her, så laver vi et til dig hurtigst muligt: 
https://jydsk-planteservice.dk/login-webshop/

Hvorfor skal du have planter på kontoret?

Der er mange gode grunde til, at du skal have planter på kontoret. Planter er med til at forbedre indeklimaet og akustikken, og de kan være med til at mindske stress og øge kreativiteten. Det giver i sidste ende en bedre trivsel og færre sygedage.

Planter er en naturlig luftrenser, og derfor er det en god ide at køb planter til kontoret. Nogle planter renser dog mere end andre, og derfor har vi samlet en liste til dig, der ønsker at købe de helt rigtige luftrensende planter:

Hedera

Renser luften for følgende:
T F B X

Hedera, Luftrende plante,

Spathiphyllum

Renser luften for følgende:
T F B X A

Spathiphyllum, Luftrende planter,

Dracaena

Renser luften for følgende:
T F B X

Dracaena, Luftrende plante,

Og mange flere. Du kan se den komplette liste her – og du kan også se flere gode grunde til, hvorfor du skal køb planter til din virksomhed:

Få gratis planterådgivning til kontorplanter

Vi vil meget gerne være din grønne sparringspartner, når du skal køb planter og andre grønne løsninger. Så hvis du har brug for hjælp eller rådgivning omkring din grønne indretning, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi er landsdækkende og har gartnere i hele Danmark, så vi kommer gerne forbi på et besøg og tager en snak om jeres grønne behov. Udfyld kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig snarest muligt.

Picture of Malene Schmidt
Malene Schmidt

Rådgiver i kontorbeplantning og indretning

FÅ ET TILBUD PÅ …

Planter til kontor, Køb grønne planter til virksomheden,

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!