Alfa Laval ønskede en
”alt i én”-løsning

Indretning af Alfa Laval kontor i Kolding med kunst, sæsontrends, dekorationer, buketter, mosvæg med logo, samt krukker og planter.

Indretning | Planteservice

Alfa Laval

Kontorindretning med ”alt i én” -løsning

Alfa Laval i Kolding har kunst, sæsontrends, dekorationer, mosmaleri, planter og service eller løbende udskiftning på det hele. Alfa Laval ønskede én samlet leverandør, og det kunne Jydsk Planteservice hjælpe med.

Alfa Laval har været en tilfreds kunde hos os gennem mange år. Så da de skulle udbygge deres kontorer, blev vi kaldt med på samråd om, hvordan de nye lokaler skulle indrettes. Det var her, at vi tilbød dem en løsning, som indeholdte stort set alt det, vi tilbyder: Kunst, sæsontrends, dekorationer, mosvæg med logo, planter, buketter – og det hele med service og/eller løbende udskiftning.

Helene er receptionist hos Alfa Laval i Kolding og er ansvarlig for den daglige kontakt. Hun fortæller om samarbejdet:

”Jydsk Planteservice gør det nemt for os. Vi har en leverandør, vi har tillid til, og hvor vi ved, hvem vi skal kontakte, hvis der er det mindste. Jeg snakker løbende med vores faste servicegartner Ulla om beplantningerne, og hun er meget dygtig og nem at gå til, hvis der er det mindste. Det sparer os for meget besvær”

Miljøpolitik

Stort grønt fokus hos Alfa Laval

Alfa Laval er en grøn virksomhed, det kan man ikke være i tvivl om, når man besøger deres hovedkontor. På de store fælleskontorer er der store grønne beplantninger, som bruges til afskærmning, mens der i hvert hjørne og krog står et plantemiljø og bringer liv til rummet. Det er der en helt speciel grund til, fortæller Helene:

”Hos Alfa Laval går vi meget op i grønne løsninger. Vi har en grundig miljøpolitik, som går helt ned på medarbejderniveau,” fortæller hun og peger på en informationsfolder, som står i receptionen. I den fremgår det, at der forventes, at hver enkelt medarbejder hos Alfa Laval tager ansvar for miljøet. Der forventes det samme af alle leverandører. Planter har både en påvirkning på det fysiske og psykiske arbejdsmiljø, og går dermed direkte i tråd med Alfa Lavals forventninger.

Video om planteindretningen hos Alfa Laval Kolding,
Afspil video om Video om planteindretningen hos Alfa Laval Kolding,

Indretningen

Hvad har Alfa Laval fået?

Vi tilbyder en helhedsløsning af indretning til virksomheder, som indebærer både kunst, udekrukker med sæsontrends, mosmalerier, plantevægge, dekorationer, planter og service på det hele og/eller løbende udskiftning. Det eneste, Alfa Laval ikke har er vores plantevægge.

I samarbejde med Midtjyllands Kunstcenter leverer vi gallerikunst med løbende udskiftning. Vi har opsat et stort mosmaleri med Alfa Lavals eget logo i kantinen, som fungerer lydisolerende. Mosmaleriet er lavet i samarbejde med vores leverandør Natural Greenwalls. Udenfor har de flotte udekrukker med vores nye koncept ”sæsontrends”. Dekorationer bliver udskiftet med jævne mellemrum, så de altid fremstår nye og flotte. Planter og krukker er fundet i et samarbejde mellem vores Design- og Indretningskonsulent Mette Offersen og Alfa Laval, så de passer deres ønsker, behov og profil.

Alt det har sikret, at Alfa Laval har fået en løsning, som er specialdesignet til dem og går i tråd med deres værdier.

Vil du vide mere om mulighederne med planter?

Udfyld formularen nederst på siden så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Grøn mosvæg med firmalogo,

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!

FÅ ET TILBUD PÅ …

Grøn rensdyr mosvæg med firmalogo,