Unik planteindretning

Hos BlackBird Air har vi hjulpet med en specialdesignet og ekstraordinær Nordisk planteindretning til deres faciliteter. Udtrykket skulle være nordisk inspireret og så måtte det gerne være lidt udover det sædvanlige.

Rådgivning | Planteservice

BlackBird indretning

En ekstraordinær nordisk planteindretning med stil

BlackBird Air er en eksklusiv virksomhed, og det må deres indretning gerne udstråle. Derfor kontaktede de os med henblik på at få specialdesignet en planteløsning, der kunne bidrage med noget ekstraordinært til deres faciliteter.Til det har vi specielt udvalgt planter, som både udstråler noget exceptionelt, men som også har et nordisk inspireret udtryk. Vi har valgt plantetyper, som både matcher huset og det udtryk, de gerne vil have hele huset og virksomheden skal udstråle.Derudover var det naturligvis også vigtigt for os, at selvom løsningen var ekstraordinær, så skulle planterne også kunne tåle lysforholdene i de enkelte bede, og det skulle være muligt for vores dygtige gartnere at vedligeholde, pleje og passe planterne de næste mange år. Heldigvis fandt vi det helt rette match, og løsningen endte med at bliver som BlackBird Air ønskede: Ekstraordinær med et nordisk udtryk.

Unikt udtryk

Specialdesignede kummer med en ekstraordinær finish

Vi har selv stået for at specialdesigne glasfibermoduler til de 3 bede. Kummerne er fremstillet i glasfiber for at reducere vægten mest muligt, samtidig med at det kan give en ekstraordinær finish.

Vi sørgede for, at var nemt og problemfrit at installere de store moduler. Glasfibermodulerne kom hjem som samlesæt, da de ellers ikke kunne transporteres op på etagerne. Derudover har vi naturligvis også tænkt i sikkerhed og sørget for, at det er vandtæt og uden problemer for resten af huset. Derfor blev hver glasfibermodul samt det nedsænkede område i gulvet beklædt med en vandtæt bassinfolie, så man kan styre vandingen i de enkelte kummer.

I og med at kummerne er lavet af glasfiber, så er de alle uforgængelige, og samtidig kan de produceres i præcis den RAL farve, som kunden ønskede.

3d tegning af opbygning af bede

3d Bede, illustration,

Beplantningen

Planter valgt til BlackBird Air:

De mindste bregnetyper blev sat i bed 0 og i grupper med skiffersten i mellem.

I den næste plantekumme (bed 1) er der tilplantet et mix af store og små bregnetyper samt bunddække planter. Disse bliver også placeret i grupper med skiffersten imellem.

I den næste plantekumme (bed 2) er der plantet et mix af de store bregner samt træer på op til 250 cm.

I den højeste plantekumme (bed 3) er der udelukkende plantet større træer fra 300 cm til 500 cm højde.

Vækstmediet er varmebehandlet sphagnum, fordi det er ukrudtsfrit, og det er fyldt i kummerne, så de dækker og skjuler alle glasfiberkanterne, og at det dermed tager sig ud som et skrånende bed.

indendørs plantebede, eksklusiv kontormiljø,

Kvalitet hele vejen igennem

Intet er tilfældigt hos BlackBird Air: Belysningen er specialudvalgt

For at sikre både den rigtige belysning til lokalerne, og for at være sikre på at planterne kan trives optimalt og altid være i optimal vækst, så er lyset i de indbyggede lysspots en lyskilde med LED 3000 kelvin RH, med en værdi over 90 og med en god reflektor. Det gør vi for, at lyset kan give en effekt på 3000 lux i trætoppene, som er det optimale til beplantningen.

indendørs plantebede, eksklusiv kontormiljø,
Afspil video om indendørs plantebede, eksklusiv kontormiljø,

Ønsker du at vide mere om vores specialdesignede løsninger?

Det er vores dygtige Design- og Indretningskonsulent Mette Offersen, som har designet denne løsning hos BlackBird Air. Vi har Design- og Indretningskonsulenter i hele landet, og de er alle klar til at tage et møde med jer og jeres grønne indretning. Eller læs mere om vores rådgivning her
udendørs bede, Cederus, græsser,

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!

FÅ ET TILBUD PÅ …

Planteindretning, Bede,