Boligportalen fik deres prik over i’et

Rå og skæve mure kombineret med grønne planter har gjort en helhed hos Boligportalen! - og givet dem det udtryk de ønskede.

Indretning | Planteservice

Rustik

Planteløsning hos Boligportalen

Rå mure, skæv indretning og meget personlighed. Boligportalen havde allerede en rigtig flot indretning, men de ønskede sig en planteløsning som prikken over i’et – og det skaffede vi til dem.

Boligportalen sælger og lejer flotte, praktiske og unikke huse og lejligheder ud. Deres eget hovedkontor lever fuldt op til det. Det har masser af personlighed, og det krævede meget af en planteløsning at leve op til og spille sammen med det – heldigvis fandt vi den helt rigtige løsning.

Ikke kontoragtigt

Boligportalen er ikke et almindeligt kontor

Da vi blev kontaktet af Boligportalen fik vi af vide, at de ikke var kræsne i valget af planter, men at de stolede på, at vi ville finde den helt rigtige sammenhæng. Èt krav havde de dog: Det skulle ikke være for kontoragtigt. Det har vi taget højde for ved at vælge en masse forskellige planter, og ved at udvælge de helt rigtige krukker.

Krukkerne er fiberstone med en struktur overflade, så det ligner noget, der er tungt og råt, men de er nemme at flytte og gøre rent. De er desuden med forskellige former alt efter stedet og planten. Det passer rigtig godt til det udtryk huset og kontoret har, som også er meget råt. Netop fordi det skulle være helt specielt, er det nogle krukker, som vi selv har designet og produceret.

Video omkring Boligportalen indretning,
Afspil video om Video omkring Boligportalen indretning,

Planterne

Tilfældigt, men sammenhæng

Planterne er valgt med sammenhæng til de forskellige rum. Derfor står der forskellige planter alt ud fra, hvordan rummet ellers ser ud. Vores design- og indretningskonsulent, Gitte Frydensberg, fortæller:”Kontoret har masser af personlighed, så det skulle planterne og krukkerne selvfølgelig også have. Derfor har jeg nøje udvalgt, hvilke planter der skulle være hvor, for at de bedst passede med den personlighed, de enkelte rum havde. Derfor kan plantesammensætningen måske på papiret lyde tilfældig, men det er den absolut ikke, fordi man skal se planterne i forhold til de enkelte rum.”
Grønne planter som afskærmer arbejdsplads,

Et perfekt match

Løsningen passer perfekt til Boligportalen

Vi er selv meget stolte af og glade for løsningen – og det er de absolut også hos Boligportalen. Gitte Frydensberg fortæller:

”Personligt synes jeg, at vi har fundet den perfekte løsning til Boligportalen, og den holdning deler de heldigvis hos Boligportalen. De er meget glade for løsningen.”

Hvis du vil se flere billeder, så kan du gøre det i galleriet herunder

Valg af planter

Planter hos Boligportalen:

Følgende planter har vi brugt til at skabe den perfekte sammensætning hos Boligportalen:

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!

FÅ ET TILBUD PÅ …

Boligportalen planteindretning,