Anlægsgartner Brian Stølegaard

Brian Stølegaard indgår samarbejde om kontorbeplantning

Brian Stølegaard anlægsgartner indgår samarbejde med Jydsk Planteservice og overdrager derfor planteservice aktiviteten til Jydsk Planteservice

Jydsk Planteservice lover og garanterer at opretholde en høj service, så din kontorbeplantning fortsat er, som du ønsker dem. Vi har leveret kontorbeplantninger i mange år, og det vil vi blive ved med. Læs mere om dine nye mulighed for kontorbeplantning her.

Vi glæder os til det nye samarbejde, og vi glæder os til at byde dig velkommen som kunde hos os og de mange muligheder, der må komme.

Anlægsgartner, græsslåning,

Velkommen til dig som kunde

Anlægsgartner Brian Stølegaard har pr. 1/9-2021, valgt at afhænde afdelingen omkring planteservice til Jydsk Planteservice.

Vi er glade for at kunne byde alle anlægsgartner Brian Stølegaards tidligere kunder velkommen, og er sikre på at opkøbet vil blive til glæde for alle i fremtiden.

Vi glæder os til at præsentere jer for de serviceydelser som vi også kan tilbyde, samt det varesortiment som der også er til rådighed for jer som kunde fremover.

Samtidigt ser vi frem til at fortsætte det gode samarbejde som I har haft med Anlægsgartner Brian Stølegaard gennem en årrække.

Nye muligheder for kontorbeplantning

Fremover vil vi kunne tilbyde tidligere kunder hos Anlægsgartner Brian Stølegaard et større sortiment af spændende krukker, planter, buketter, sæson artikler, showroom, plantevægge og webshop. Jydsk Planteservice har leveret kontorbeplantning i en lang årrække, og vi glæder os til det nye samarbejde. Hos os får du et stort udvalg og muligheder.

Vi står altid til rådighed, hvis du skulle have nogen spørgsmål i forbindelse med ovenstående. Vi går langt for at møde dine behov, og du er altid meget velkommen til at kontakte os.

FÅ ET TILBUD PÅ …

Anlægsgartner, græsslåning,

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!