ECO: Håndlavet i Danmark – med respekt for naturen

Ikon,

Alle vores dekorationer er håndlavede i Danmark med respekt for naturens ressourcer og miljøet. Derfor kalder vi dem ECO. Som en grøn virksomhed er det vigtigt for os, at vi værner om naturen og laver bæredygtige løsninger. Derfor har vi stort fokus på at bruge lokale materialer, lokal arbejdskraft og miljøvenlige produkter. Du kan læse mere om vores ECO politik herunder.

ECO – Dansk design lavet med kærlighed

Det er vores dygtige og kreative dekoratør Gitte Jensen, som har ansvaret for vores dekorationer, hvad end det er juledekorationer, faddekorationer eller kreative buketter. Hun tager rundt på messer i Danmark og norden for at undersøge de nyeste trends indenfor blomster- og indretningsbranchen, og samler det bedste i hendes kreative løsninger.

Når hun har designet dekorationerne, samler hun et hold af blomsterbindere og dekoratører, som hjælper med at håndlave hver enkelt dekoration, så de lever op til vores høje krav til finish og detaljer. Det går vi nemlig ikke på kompromis med, uanset hvad.

Socialt ansvar er en del af vores ECO politik

Gennem et tæt samarbejde med diverse kommuner tager vi også socialt ansvar og ansætter ledige eller personer på kanten af arbejdsmarkedet til at hjælpe med dekorationerne. Det er typisk personer, der har været sygemeldt igennem længere tid med eksempelvis stress eller depression, men med erfaring indenfor blomsterverdenen, som vi kan hjælpe tilbage på fuld styrke og til at blive dygtige medarbejdere igen.

De bliver tilkoblet en mentor og sparringspartner hos os, og i tæt samarbejde bliver både de og vi klogere og dygtigere. På den måde kan vi stolt sige, at vi bruger dansk arbejdskraft og tager socialt ansvar, som giver mening for både os og dem.

ECO, Medarbejder Jydsk Planteservice,
ECO, Kreative buketter,

Miljøvenlige og genanvendelige løsninger

Vi forsøger, hvor det er muligt at lave miljøvenlige løsninger, og vi sørger for at genanvende og upcycle så meget som muligt. Vi køber kvalitetsmaterialer, som holder i mange år, og som derfor heldigvis kan genanvendes i andre løsninger, hvis de ikke har taget skade. Derudover forsøger vi også så vidt muligt at købe lokalt og dansk produceret, og hvor det ikke kan lade sig gøre, sørger vi for, at det er så naturligt og miljøvenligt som muligt.

Det gælder både, når det kommer til vores kreative buketter, plantevægge fra Natural Greenwalls og meget mere

En seriøs og grøn miljøpolitik

Som en grøn virksomhed er det ikke nok at sige, at vi laver grønne løsninger. Vi bliver også nødt til at vise det.

Læs mere om vores miljøpolitik her: https://jydsk-planteservice.dk/miljopolitik/