Planteindretning
Fjordenhus

Indretning af Fjordenhus i Vejle. Helt specielt hus at indrette med planter. Unikke krukker i naturlige former og farver.

Interiør | Indretning

Planteindretninge af

Fjordenhus i Vejle

Fjordenhus er Vejles nyeste landmærke. Et landmærke som få andre. Der er brudt med traditionelle materialer, idéer og indtryk, og det har skabt et helt ekstraordinært og organisk kunstværk og hovedkvarter. Jydsk Planteservice er blevet inviteret med indenfor

Fjordenhus er helt ekstraordinært – både som kunstværk, som hovedkvarter og som landmærke i Vejle. For Vejle er det et symbol på, at erhverv stortrives i byen. For tusindvis af besøgende og turister er det et kunstværk, som få andre. For Kirk Kapital er det deres nye hovedkvarter, et statement og monument til ære for Kirk-familien og Vejle.Derfor var vi hos Jydsk Planteservice meget beæret, da vi blev inviteret indenfor til at hjælpe med den grønne indretning. Herunder kan du se og læse resultatet af det projekt.

Skab liv

Fjordenhus: Planter betyder liv

Det var vigtigt, at der kom planter med indenfor i Fjordenhus. Fjordenhus har eksperimenteret med et organisk udtryk, og derfor skal det organiske også trækkes med indenfor. Iben Ravn Pedersen, Office Manager hos Kirk Kapital fortæller:”For os betyder planter liv. Natur og det grønne er vigtigt, og vi har fået det med ind i flere elementer. Planteløsningen er blevet rigtig god, og vi er rigtig glade for det – især de høje kaktusser. Det giver et godt helhedsudtryk.”
Store beton krukker med kaktus,

Drømmen

Materialerne skulle passe med huset

Indretningen af Fjordenhus har ikke været nem. Alle materialevalg har skulle opvejes i forhold til selve huset, og hvordan det passede til kunstværket. Det stillede strenge krav, til eksempelvis krukkerne vi skulle bruge. Derfor har Design- og Indretningskonsulent hos Jydsk Planteservice, Mette Offersen, haft et tæt samarbejde med Fjordenhus, for at finde nøjagtigt det, der ville passe til. Det tætte samarbejde har også givet det bedste resultat, det fortæller Iben Ravn Pedersen:”Cylinderkrukkerne er eksempelvis nogen, vi selv drømte om, fordi formen og materialet passer med huset. Så det er vi rigtig glade for lykkedes. Generelt har samarbejdet fungeret rigtig godt, og vi har fået det, som vi drømte om.”

Mere om Fjordenhus

Fjordenhus er bedst beskrevet som et nutidigt Gesamtkunstværk. Selve bygningen er ekstraordinær og det indeholder en lang række stedspecifikke kunstværker. Hele Fjordenhus med tilhørende kunstværker er designet af kunstneren Olafur Eliasson og hans team. Hvis du vil læse mere om det fantastiske landmærke på havnen i Vejle, så kan du gøre det her: https://www.fjordenhus.dk/dk/

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!

FÅ ET TILBUD PÅ …

Fjordenhus,