Grøn kontorindretning
hos grafikr

"Mange har udtrykt, hvordan planterne bidrager til en mere levende og indbydende atmosfære"

Lej planter | Indretning

Positiv indvirkning

Hvad synes du den grønne indretning gør ved kontoret?

Den grønne indretning har haft en positiv indvirkning på vores kontormiljø, hvor vi i forvejen bestræber os efter at skabe de absolut bedste rammer. Det har tilført en følelse af liv og friskhed, som både er beroligende og inspirerende. De grønne planter bidrager til at skabe et mere behageligt arbejdsmiljø, da de har en afskærmende funktion ligeledes, hvilket understøtter vores mål om at sikre medarbejdernes velvære.

”Mange har udtrykt, hvordan planterne bidrager til en mere levende og indbydende atmosfære.”
Vi har lavet et interview med Erik Holflod Jeppesen, som er Co-Founder & Partner hos GRAFIKR i Randers om deres nye grønne indretning.

Positive medarbejdere

Hvad er reaktionen fra medarbejdere og besøgende?

Reaktionen har været positiv fra både medarbejdere og besøgende. Mange har udtrykt, hvordan planterne bidrager til en mere levende og indbydende atmosfære. Det er vigtigt for os at skabe et inspirerende miljø, hvilket planter kan være med til. Ligeledes er indeklima vigtigt for os, hvilket planterne også bidrager positivt til.

Samarbejdet

Hvordan var samarbejdet med vores rådgiver i grønne løsninger Gitte Frydensberg?

Samarbejdet med Gitte har været fremragende. Hun har vist stort engagement i hele processen og været god til at lytte og være løsningsorienteret. Hun har stor forståelse for, hvordan man bedst integrerer kontorplanter i vores specifikke miljø her hos GRAFIKR. 

Mobile krukker med planter,

Lokal rådgiver

Gitte bor selv i Randers, var det vigtigt at få en lokal til at hjælpe?

At have en lokal person som Gitte til at hjælpe os har bestemt haft sine fordele. Det gav os en følelse af personlig tilknytning og forståelse, som har bidraget positivt til resultatet. Dog var det primære for os kvaliteten af samarbejdet og det endelige resultat, som Gitte utvivlsomt har leveret på.

Planteindretning på kontor,

Landsdækkende samarbejdspartner

Gratis planterådgivning i hele Danmark

Vi har rådgivere i grønne løsninger ansat i hele landet, og vi giver altid gratis planterådgivning. Så hvis du ligesom GRAFIKR ønsker at få hjælp til at skabe en grøn indretning til gavn for arbejdsmiljøet og indeklimaet, så tag endelig fat i os.

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!

FÅ ET TILBUD PÅ …

Grøn indretning,