Hængende haver hos INCUBA

Scandic, Reception, Kaktus, Scandic kødbyen,
Scandic Kødbyen
28. januar 2019
Microsorum, AMG, blank krukker,
Ejner Hessel: Indretning der afspejler kvalitet
8. maj 2019

Hængende haver hænger sammen med INCUBA

Hængende haver: INCUBA har altid haft planter. Uanset hvor de har haft kontorer og lokaler, så har der været planter. Det skulle der naturligvis også være i deres indretning af netværksområder, og i et af områderne ønskede INCUBA at planterne understøttede områdets navn Drivhuset. Det havde vi heldigvis en løsning på: hængende haver

INCUBA har åbnet deres ”hjem” for over 200 virksomheder fordelt på tre huse i Aarhus. ”Hjem” er ikke helt tilfældigt formuleret, for som lejer og virksomhed hos INCUBA, tager INCUBA sig af driften, de skaber en nem dagligdag for deres virksomheder ro, skaber relevante netværk, giver gode råd og rådgivning og sørger for at små virksomheder kan vokse sig store i professionelle omgivelser.

I løsningen af opgaven med at drifte deres virksomheders dagligdag hører planter til! Det fortæller Camilla Dalsgaard Larsen, som er Kunde- og Kommunikationsansvarlig, og som har samarbejdet med Jydsk Planteservice om den løsning, INCUBA nu har i deres kontorfællesskaber:

”Vi har altid været glad for planter. Det er en del af vores indretning og design, at planter hører til. Det giver en sammenhæng til resten af indretningen og INCUBA, at det er grønt, frodigt og organisk.”

Planterne er også med til at dæmpe rumklangen i bygningen

Hængende haver var den rigtige løsning

I huset midt i it-byen på Katrinebjerg i Aarhus havde de dog en særlig udfordring. Der var ikke meget plads til planter. Der var til gengæld en masse gelændere, og det gav mulighed for hængende haver – en kreativ løsning, som giver masser af grønt. Camilla Dalsgaard Larsen er heller ikke i tvivl, når det kommer til den løsning, vi har skabt sammen med dem. Det er den helt rigtige.

”I den indretning, vi fik designet, har vi et område, som vi kalder drivhuset, hvor der er store basker, hvorfra man kan se udover Aarhus. Vi skulle finde en planteløsning, som passede ind i sammenhængen med udsigten og resten af interiøret, og med hængende haver er det løst på præcis den måde, vi drømte om.”

hængende haver, altankasser, Planter, trapper

Folk bliver hængende

De hængende haver vækker opsigt hos alle, der kommer i huset, og det giver en masse god feedback, fortæller Camilla Dalsgaard Larsen:

”Vi har kun haft positive oplevelser. Der er en god sammenhæng mellem indretningen og de hængende haver, og det fungerer rigtig godt. Det gør det mere grønt, det kan folk, der kommer i huset, godt lide.”

hængende haver, altankasser,

Samarbejdet mellem INCUBA og Jydsk Planteservice

De hængende haver er et resultat af et godt samarbejde mellem INCUBA og Jydsk Planteservice. Det er Design- og Indretningskonsulent hos Jydsk Planteservice Gitte Frydensberg, som har haft den primære kontakt med Camilla Dalsgaard Larsen, og den kontakt og det samarbejde er Camilla meget positiv omkring:

”Samarbejdet med Gitte har været rigtig godt. Hun har været meget opmærksom og lydhør, så vi har fundet den helt rigtige løsning. Gartnerne, som passer de hængende haver, er også gode, og de er nemme at snakke med om de løsninger vi har, og hvordan vi bedst muligt passer på løsningerne.”

Vil du vide mere om vores hængende haver? Kontakt os gerne!

Hvis du vil læse mere om INCUBA, så kan du besøge deres hjemmeside

Vil du se flere af vores løsninger, så besøg inspirationssiden eller læs flere af vores blogs

hængende haver, altankasser,
Til denne indretning blev der brugt følgende produkter:
Plante
  • Microsorum diversifolium
Kumme
  • Lechuza Balconera Antrazit
Beslag
  • Sikkerheds beslag til plantekummer
hængende haver, altankasser, Microsorum-diversifolium, grøn plante,
hængende haver, altankasser, Lechuza, altankasse,
hængende haver, altankasser, Beslag
Vil du vide mere om mulighederne
med planter?
Udfyld formularen herunder så kontakter jeg
-eller én af mine kolleger dig hurtigst muligt.
  • Træffer vi dig ikke på telefonen, sender vi en mail.
  • Den lokale medarbejder vil kontakte dig
  • Vi forbereder os, inden vi ringer til dig.
Gitte Frydensberg

Konsulent, Nordjylland