Hængende haver hos INCUBA

Hængende haver er en unik løsning. INCUBA har altid haft planter, uanset hvor de har haft kontorer og lokaler. Men denne gang var der ikke plads.

Interiør | Planteservice

Sammenhæng

Hængende haver hænger sammen med INCUBA

Hængende haver: INCUBA har altid haft planter. Uanset hvor de har haft kontorer og lokaler, så har der været planter. Det skulle der naturligvis også være i deres indretning af netværksområder, og i et af områderne ønskede INCUBA at planterne understøttede områdets navn Drivhuset. Det havde vi heldigvis en løsning på: hængende haver
INCUBA har åbnet deres ”hjem” for over 200 virksomheder fordelt på tre huse i Aarhus. ”Hjem” er ikke helt tilfældigt formuleret, for som lejer og virksomhed hos INCUBA, tager INCUBA sig af driften, de skaber en nem dagligdag for deres virksomheder ro, skaber relevante netværk, giver gode råd og rådgivning og sørger for at små virksomheder kan vokse sig store i professionelle omgivelser.I løsningen af opgaven med at drifte deres virksomheders dagligdag hører planter til! Det fortæller Camilla Dalsgaard Larsen, som er Kunde- og Kommunikationsansvarlig, og som har samarbejdet med Jydsk Planteservice om den løsning, INCUBA nu har i deres kontorfællesskaber:”Vi har altid været glad for planter. Det er en del af vores indretning og design, at planter hører til. Det giver en sammenhæng til resten af indretningen og INCUBA, at det er grønt, frodigt og organisk.”

Det rigtige valg

Hængende haver var den rigtige løsning

I huset midt i it-byen på Katrinebjerg i Aarhus havde de dog en særlig udfordring. Der var ikke meget plads til planter. Der var til gengæld en masse gelændere, og det gav mulighed for hængende haver – en kreativ løsning, som giver masser af grønt. Camilla Dalsgaard Larsen er heller ikke i tvivl, når det kommer til den løsning, vi har skabt sammen med dem. Det er den helt rigtige.”I den indretning, vi fik designet, har vi et område, som vi kalder drivhuset, hvor der er store basker, hvorfra man kan se udover Aarhus. Vi skulle finde en planteløsning, som passede ind i sammenhængen med udsigten og resten af interiøret, og med hængende haver er det løst på præcis den måde, vi drømte om.”
Grønne hængende haver hos INCUBA,

Planters påvirkning

Folk bliver hængende

De hængende haver vækker opsigt hos alle, der kommer i huset, og det giver en masse god feedback, fortæller Camilla Dalsgaard Larsen:

”Vi har kun haft positive oplevelser. Der er en god sammenhæng mellem indretningen og de hængende haver, og det fungerer rigtig godt. Det gør det mere grønt, det kan folk, der kommer i huset, godt lide.”

Grønne planter,

Samarbejdet mellem INCUBA og Jydsk Planteservice

De hængende haver er et resultat af et godt samarbejde mellem INCUBA og Jydsk Planteservice. Det er Design- og Indretningskonsulent hos Jydsk Planteservice Gitte Frydensberg, som har haft den primære kontakt med Camilla Dalsgaard Larsen, og den kontakt og det samarbejde er Camilla meget positiv omkring:

”Samarbejdet med Gitte har været rigtig godt. Hun har været meget opmærksom og lydhør, så vi har fundet den helt rigtige løsning. Gartnerne, som passer de hængende haver, er også gode, og de er nemme at snakke med om de løsninger vi har, og hvordan vi bedst muligt passer på løsningerne.”

INCUBA indretning,

Nytænkning og planlægning

Vil du vide mere omkring vores hængende haver? - så kontakt os gerne!

Hvis du vil læse mere om INCUBA, så kan du besøge deres hjemmeside 

Vil du se flere af vores løsninger, så besøg inspirationssiden

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!

FÅ ET TILBUD PÅ …

Grønne planter på gelender,