hummel | Vi giver naturen tilbage til bierne

Uldlus, Nyttedyr, Biologisk bekæmpelse, skadedyr beskæmpelse
Skadedyr og bladskader | Hvorfor dør mine planter?
3. april 2018
Indendørs træer, træer, store træer, træer til indretning, træ til erhvervplantebede, grønne planter,
LEGO House har andet end klodsede planter
12. april 2018

Firmalogo i mos hos hummel

En kreativ, unik og grøn løsning: Det var, hvad hummel efterspurgte. Derfor præsenterede vi dem for en løsning, hvor vi udformede deres logo i mos og hang det op i kantinen, så alle kan se det.

logo i mos, hummel

hummel er en af Danmarks største brands og mest berømte virksomheder. Deres sociale arbejde og værdier er velkendte, og hummel forbindes altid med kvalitet. Derfor var vi selvfølgelig også glade og stolte, da de kontaktede os angående en kreativ og unik måde at fremvise deres identitet på.

Løsningen blev at lave hummels berømte logo i mos. Vi valgte den løsning, fordi vores mos er håndplukket med omtanke for miljøet og 100% naturligt – værdier som alle passer godt til hummel.

Eksempel på firmalogo i mos

Nemt og vedligeholdelsesfrit

En mosvæg er nem at montere, og den kan monteres på stort set alle overflader, sågar også på loftet, fordi de vejer meget lidt. Mosvægge kræver desuden ikke noget lys eller vanding for at holde sig flotte, ligesom de også er en god indikator på, om rummet har en sund luftfugtighed. Hvis luftfugtigheden falder til under 35%, så vil mossen hærde sig. Den bløde og naturlige struktur kommer frem igen, hvis luftfugtigheden stiger til over 35%.

På den måde fungerer mosvægge, -billeder og -motiver som en god indikator på, om der er et godt og sundt arbejdsmiljø. Læs mere om mosvægge.

Vi kan også lave en special designet mosvæg til dig, som vi gjorde til hummel. Blot kontakt os i kontaktformularen nederst.

Herunder kan du se flere billeder af mosvæggen hos hummel.

Vil du vide mere om løsningen hos hummel?
Udfyld formularen herunder så kontakter jeg
-eller én af mine kolleger dig hurtigst muligt.
  • Træffer vi dig ikke på telefonen, sender vi en mail.
  • Den lokale medarbejder vil kontakte dig
  • Vi forbereder os, inden vi ringer til dig.

Gitte Frydensberg

Konsulent, Nordjylland