Hummel fik deres logo i mos

Til deres kantine fik hummel en moscirkel med deres eget logo. Mulighederne er utallige med mos... læs mere om indretningen og tankerne bag løsningen til hummel herunder.

Interiør | Indretning

Moscirkel

Firmalogo i mos hos hummel

En kreativ, unik og grøn løsning: Det var, hvad hummel efterspurgte. Derfor præsenterede vi dem for en løsning, hvor vi udformede deres logo i mos og hang det op i kantinen, så alle kan se det.

hummel er en af Danmarks største brands og mest berømte virksomheder. Deres sociale arbejde og værdier er velkendte, og hummel forbindes altid med kvalitet. Derfor var vi selvfølgelig også glade og stolte, da de kontaktede os angående en kreativ og unik måde at fremvise deres identitet på.

Løsningen blev at lave hummels berømte logo i mos. Vi valgte den løsning, fordi vores mos er håndplukket med omtanke for miljøet og 100% naturligt – værdier som alle passer godt til hummel.

Mosvægge

Nemt og vedligeholdelsesfrit

En mosvæg er nem at montere, og den kan monteres på stort set alle overflader, sågar også på loftet, fordi de vejer meget lidt. Mosvægge kræver desuden ikke noget lys eller vanding for at holde sig flotte, ligesom de også er en god indikator på, om rummet har en sund luftfugtighed. Hvis luftfugtigheden falder til under 35%, så vil mossen hærde sig. Den bløde og naturlige struktur kommer frem igen, hvis luftfugtigheden stiger til over 35%.

På den måde fungerer mosvægge, -billeder og -motiver som en god indikator på, om der er et godt og sundt arbejdsmiljø. Læs mere om mosvægge

Vi kan også lave en special designet mosvæg til dig, som vi gjorde til hummel. Blot kontakt os i kontaktformularen nederst.

Kantine med stor moscirkel.

Mulighederne med mos

Vil du vide mere om løsningen hos hummel?

Så udfyld formularen herunder så kontakter vi dig hurtigst muligt 

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!

FÅ ET TILBUD PÅ …

Firmalogo i mos,