Ingen kompromis med
plantevægge

GRØN VIDEN

Indendørs plantevæg

Danmarks bedste plantevægssystem

Vi vil være de bedste. Derfor ansætter vi de bedste gartnere, de bedste plante- og skadedyrseksperter, skaber de bedste rammer for vores kunder og bruger det bedste plantevægssystem – Natural Greenwalls

Plantevægge er unikke, og planter burde være en vital del af arbejdspladsen. De giver noget flot at se på, forbedrer arbejdsmiljøet og indgår naturligt på kontoret – men kun så længe, de er i live. Det kræver naturligvis, at de får den rette pleje, bliver placeret i de rette forhold og bliver udskiftet hvis nødvendigt. Alt dette går vi ikke på kompromis med, for vi vil være de bedste i branchen. Det gælder også, når kunderne ønsker plantevægge.Hvis I vælger vores plantevægge, så vil I blandt andet spare minimum 598 liter vand årligt per kvadratmeter i forhold til de konkurrerende systemer. Se udregningerne nederst på denne side.

Vores plantevægge har det laveste:

Scroll ned og læs mere

plantevægge, Kantine med to plantevægge,

Danmarks bedste og mest energivenlige plantevægge

Når det kommer til plantevægge, så har vi i dag fundet en helt klar favorit – nemlig systemet fra Natural Greenwalls. Det har dog taget lang tid at finde et system, som vi mener lever op til den kvalitet, vi forlanger af os selv og vores leverandører. I dag installerer vi udelukkende dette system.

Men vi passer også plantevægge hos virksomheder, som har valgt andre systemer end det, vi foretrækker fra Natural Greenwalls. Derfra har vi kunne lave udregninger på, hvilket system, som i vores optik, er bedst, og hvilke der objektivt set er mest energivenlige. Her viser vores udregninger, at ingen systemer kan komme tæt på det, som plantevægssystemet vi har valgt.

En vilkårlig plantevæg med et filt-system bruger cirka 2-3 liter vand per kvadratmeter om dagen, hvorimod vores system bruger 1,5-2,5 liter vand per kvadratmeter – om ugen. Altså et markant mindre vandforbrug. Det skyldes, at vores system bruger et såkaldt drypvandingssytem, som giver 100% kontrol over vandingen, og dermed undgår man at udtørre de øverste planter og overvande de nederste. Vores vandtætte system sikrer også, at der ikke kan komme fugt bagved systemet og dermed skade den eksisterende bygning. Der er mange andre fordele ved vores plantevægge, som du kan se og læse her.

Systemet er bygget, så det garanterer, at plantevæggen ikke bruger mere vand end højst nødvendigt og holder forbruget langt nede, som de andre plantevægssystemer ikke kan leve op til ifølge vores udregninger. Det er derfor, at vi har valgt Natural Greenwalls som vores system.

Her kan du se vandforbruget i liter per kvadratmeter plantevæg fra Natural Greenwalls med max vandforbrug sammenlignet med et filt-system med minimum vandforbrug.

Vandforbrug i liter pr. kvm plantevæg

Natural Greenwalls med max vandforbrug
Vandforbrug på 10 uger - 25 liter
Filt system med minimum vandforbrug
Vandforbrug på 10 uger - 140 liter
PLANTEVÆG
Hos Krifa står denne flotte 140 kvm. plantevæg.

Markant mindre gødning i vores plantevægge

Hos Jydsk Planteservice går vi højt op i miljøpåvirkning, og vi forsøger at gøre vores miljøpåvirkning så lav som mulig. Det er også en af grundene til, at vi har skiftet system til Natural Greenwalls plantevægge, da det system bruger markant mindre gødning i de andre systemer, vi før har brugt. Vores nuværende system skal kun gødes 3×3 uger om året.

Det gør vi sammen med den normale vanding, så vand og gødning bliver i det lukkede system, indtil gødning er helt optaget. I den periode, der gødes, bruger vi 50 ml. gødning per 10 liter vand.

I filt-systemet, som vi før har brugt, bliver der vandet hver dag og i store mængder. Det betyder også, at gødningen bliver vandet ud, inden den er fuldt optaget. Da filt-systemerne ikke er lukkede, så betyder det også, at den overskydende gødning bliver vandet direkte i kloakken. Et filt-system skal også have 50 ml. gødning per 10 liter vand, men det er hele året, og filt-systemets vandforbrug er markant højere.

Vores system bruger altså max 112,5 ml. (0,1 liter) gødning om året per kvadratmeter. (minimum 67,5 ml og max 112,5 ml)

Et filtsystem bruger minimum 3640 ml. (3,64 liter) gødning om året per kvadratmeter. (minimum 3640 ml og max 5460 ml)

Stor grøn plantevæg på SDU,

Hvorfor vælge plantevægge fra Jydsk Planteservice?

Når du vælger at få installeret og serviceret dine plantevægge fra Jydsk Planteservice, så får du et gennemarbejdet, -testet og -prøvet system fra Natural Greenwalls.

Men du får også alle de fordele, du er vant til fra os. Det vil sige billige servicepriser, plantegaranti på alle planter under servicekontrakten, og du kan samle alle dine behov for kreativ indretning hos os.

Kontor med plantevæg,

Kvalitet er billigere i længden

Når der ikke bliver gået på kompromis med noget, så bliver produktet naturligt dyrere. Derfor er Natural Greenwalls plantevægge i udgangspunktet dyrere end andre systemer på markedet. MEN det er kun i starten. Det markant mindre vandforbrug sammenlagt med den lange levetid, nemme udskiftning af enkelte planter og garanti for at være vandtæt gør, at forbruget og de løbende omkostninger for vores valg af plantevægge er meget lavere end andre systemer. Derfor er Natural Greenwalls plantevægge en god investering.

Herunder kan du se prisen på brug af vand for en 50 kvadratmeter Natural Greenwalls-plantevæg i “værste”-tilfælde, sammenlignet med vores udregninger af en 50 kvadratmeter filt-systems-plantevæg i bedste-tilfælde

Vandforbrug i kroner for 50 kvm plantevæg

Natural Greenwalls med max vandforbrug (Maximalt forbrug på 10 år er 4.290 liter)
Vandforbrug på 10 år
Filt system med minimum vandforbrug (Minimums forbrug på 10 år er 24.024 liter)
Vandforbrug på 10 år

Det er samme kompromisløse tilgang, vi tager til vores plantevægge, som vi tager til resten af vores virksomhed. Vi tror på, at det er derfor, vi er blevet Danmarks største leverandør af grønne planteløsninger, og det har vi ikke tænkt os at lave om på.

Udregninger:

Vand koster pr. liter 6,6 øre (https://www.danva.dk/viden/bm/om-benchmarking/vandpris-paa-danmarkskort/ )

Natural Greenwalls (NGW)-vægge:

Vandes automatisk 6-10 minutter om ugen

Hvilket svarer til cirka 1,5-2,5 liter vand pr. kvm. pr. uge

NGW-væg ugentligt: 2,5 liter vand * 6,6 øre = 16,5 øre pr. kvm. om ugen

NGW-væg årligt: 16,5 øre * 50 kvm. plantevæg * 52 uger = 42.900 øre = 429 kroner om året

Filt-system:

Vandes automatisk 20-30 minutter om dagen

Hvilket svarer til 2-3 liter vand pr. kvm. pr. dag eller 14-21 liter vand pr. kvm. pr. uge

Filt-system-væg ugentligt: 14 liter vand * 6,6 øre = 92,4 øre pr. kvm. om ugen

Filt-system-væg årligt: 92,4 øre * 50 kvm. plantevæg * 52 uger = 240.240 øre = 2402,4 kroner om året

Med NGW-systemet sparer du alene i vandforbrug 1.973,4 kroner om året ved en 50kvm plantevæg – på ti år sparer du 19.734,00 kroner.

Én ting er dog, hvad du sparer i kroner og ører. Noget andet er, hvad du sparer miljøet, når du bruger markant mindre vand og gødning.

Picture of Leif Larsen
Leif Larsen

Ekspert i plantevægge og mosvægge

Mere information om plantevægge?

Så udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig.

 

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!

FÅ ET TILBUD PÅ …

Indendørs plantevæg hos LIF