JM Optik: Planteindretning

aflange plantekummer, Dracaena surculosa, planter,
Planter på skolen gør eleverne bedre
3. januar 2019
Scandic, Reception, Kaktus, Scandic kødbyen,
Scandic Kødbyen
28. januar 2019

JM Optik: Personlig service fra kunderne træder ind

Hos JM Optik er det vigtigt, at kunderne føler sig hjemme, og at de får en personlig service. Den service skal begynde, allerede når kunderne træder ind, og derfor skal atmosfæren være hyggelig, omgivelserne føles hjemlige og indeklimaet være i top. Derfor valgte JM Optik at få en planteløsning.

”Vi værdsætter, at folk vælger os som deres optiker, og det vil vi gerne have, at de kan mærke. Derfor har vi gjort noget ekstra ud af vores butik med blandt andet planter, som har skabt en hyggelig, hjemlig atmosfære, hvor også indeklimaet er i top.”

Steen Mortensen, indehaver af en af Danmarks mest moderne optikerforretninger, JM Optik, lægger ikke fingre imellem, når han skal fortælle om, hvorfor JM Optik har valgt en planteløsning fra Jydsk Planteservice. Billederne bakker ligeledes op om hans pæne ord, og viser en moderne, grøn butik, hvor der er gjort noget ekstra for kunderne.

“Folk er ikke bare et nummer hos os, så vi har gjort noget ekstra ud af butikken, så de kan mærke, at vi mener det. De skal føle sig hjemme, og jo mere vi laver af sådanne tiltag, også vores loungeområde, jo bedre bliver stemningen, og så kan de forhåbentlig mærke, at vi værdsætter dem.”

Kunderne er mere end bare et nummer hos JM Optik, og det skal planteløsningen være med til at signalere

JM Optik har kun fået positiv respons

Fokus i planteløsningen er, at det skal være en moderne indretning, hvor planterne også kan være med til at rense luften og sikre et godt indeklima. Det er lykkedes, siger Steen Mortensen, som også noterer, at der udelukkende har været positiv respons på de nye planter – fra både kunder og medarbejdere:

”De siger alle, at det ser rigtigt godt ud, og at det er hyggeligt, så det synes jeg er godt. Derudover føler medarbejderne, at planterne er kommet for deres skyld, så deres arbejdsplads også bliver forbedret, så det er også godt. Både kunder og medarbejdere skal gerne føle, at vi bekymrer os om dem og værdsætter dem, og det er heldigvis den respons, jeg har fået.”

Samarbejdet mellem Jydsk Planteservice og JM Optik

Planteløsningen er lavet i samarbejde med Jydsk Planteservice, og den er lavet med en serviceaftale, så Jydsk Planteservice fremover vil tage sig af al pasning og pleje af planterne. Det er en løsning som Steen Mortensen er rigtig glad for:

”Det er nogle rigtig søde gartnere, vi har, som tager sig godt af planterne. De er altid meget venlige, og det er dejligt. Britta Poulsen (Design- og Indretningskonsulent hos Jydsk Planteservice), som lavede løsningen sammen med os, er også rigtig dygtig, og hun fandt en løsning, der passede perfekt til os og JM Optik. Jeg har kun roser!”

Klik på billedet herunder, og se flere billeder

Hvis du vil læse mere om planters effekt på indekliamet, så kan du læse mere her

Hvilke løsninger kan vi tilbyde? Se mere her

Vi er også leveringsdygtige i smukke plantevægge fra Natural Greenwalls. Det kan du læse mere om her

Vil du vide mere om mulighederne
med planter?

Udfyld formularen herunder så kontakter jeg
-eller én af mine kolleger dig hurtigst muligt.
  • Træffer vi dig ikke på telefonen, sender vi en mail.
  • Den lokale medarbejder vil kontakte dig
  • Vi forbereder os, inden vi ringer til dig.
Britta Holm Poulsen

Konsulent, Fyn & Sydjylland