JM OPTIK Søndersø Planteindretnng

Hos JM Optik skal atmosfæren være hyggelig, omgivelserne føles hjemlige og indeklimaet være i top. Derfor valgte JM Optik at få en planteløsning.

Indretning | Planteservice

JM Optik

Personlig service fra kunderne træder ind

Hos JM Optik er det vigtigt, at kunderne føler sig hjemme, og at de får en personlig service. Den service skal begynde, allerede når kunderne træder ind, og derfor skal atmosfæren være hyggelig, omgivelserne føles hjemlige og indeklimaet være i top. Derfor valgte JM Optik at få en planteløsning.

”Vi værdsætter, at folk vælger os som deres optiker, og det vil vi gerne have, at de kan mærke. Derfor har vi gjort noget ekstra ud af vores butik med blandt andet planter, som har skabt en hyggelig, hjemlig atmosfære, hvor også indeklimaet er i top.”Steen Mortensen, indehaver af en af Danmarks mest moderne optikerforretninger, JM Optik, lægger ikke fingre imellem, når han skal fortælle om, hvorfor JM Optik har valgt en planteløsning fra Jydsk Planteservice. Billederne bakker ligeledes op om hans pæne ord, og viser en moderne, grøn butik, hvor der er gjort noget ekstra for kunderne.“Folk er ikke bare et nummer hos os, så vi har gjort noget ekstra ud af butikken, så de kan mærke, at vi mener det. De skal føle sig hjemme, og jo mere vi laver af sådanne tiltag, også vores loungeområde, jo bedre bliver stemningen, og så kan de forhåbentlig mærke, at vi værdsætter dem.”
Hyggelig loungemiljø med grønne planter,

God feedback

JM Optik har kun fået positiv respons

Fokus i planteløsningen er, at det skal være en moderne indretning, hvor planterne også kan være med til at rense luften og sikre et godt indeklima. Det er lykkedes, siger Steen Mortensen, som også noterer, at der udelukkende har været positiv respons på de nye planter – fra både kunder og medarbejdere:

”De siger alle, at det ser rigtigt godt ud, og at det er hyggeligt, så det synes jeg er godt. Derudover føler medarbejderne, at planterne er kommet for deres skyld, så deres arbejdsplads også bliver forbedret, så det er også godt. Både kunder og medarbejdere skal gerne føle, at vi bekymrer os om dem og værdsætter dem, og det er heldigvis den respons, jeg har fået.”

Hængende ampel potter i butik,

God service

Samarbejdet mellem Jydsk Planteservice og JM Optik

Planteløsningen er lavet i samarbejde med Jydsk Planteservice, og den er lavet med en serviceaftale, så Jydsk Planteservice fremover vil tage sig af al pasning og pleje af planterne. Det er en løsning som Steen Mortensen er rigtig glad for:

”Det er nogle rigtig søde gartnere, vi har, som tager sig godt af planterne. De er altid meget venlige, og det er dejligt. Britta Poulsen (Design- og Indretningskonsulent hos Jydsk Planteservice), som lavede løsningen sammen med os, er også rigtig dygtig, og hun fandt en løsning, der passede perfekt til os og JM Optik. Jeg har kun roser!”

Indretning af JM Optik,

Gratis rådgivning

Brug for hjælp til indretning?

Hvis du vil læse mere om planters effekt på indekliamet, så kan du læse mere herHvilke løsninger kan vi tilbyde? Se mere herVi er også leveringsdygtige i smukke plantevægge fra Natural Greenwalls. Det kan du læse mere om her

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!

FÅ ET TILBUD PÅ …

Planteindretning JM Optik,