Kontorbeplantningen

Kontorbeplantningen
- bliver en del af Jydsk Planteservice

Jydsk Planteservice har opkøbt den nordjyske virksomhed Kontorbeplantningen fra den 2. januar 2024. Med 37 års erfaring er Kontorbeplantningen en af de ældste i branchen, og har altid været meget kendt og vellidt især i Nordjylland. Derfor vil den fysiske afdeling i Frederikshavn blive en del af Jydsk Planteservice, ligesom også alle medarbejderne i Kontorbeplantningen fortsætter.

Opkøbet af Kontorbeplantningen gør, at vi i Jydsk Planteservice nu kommer endnu tættere på vores kunder i det nordjyske, samtidig med at vi får 8 nye dygtige kollegaer. Det betyder hurtigere service og mindre transport, men også samme høje standard hos kunderne i Nordjylland som hidtil. Det fortæller direktør i Jydsk Planteservice, Jørgen Lund:

Det har længe været et ønske for os, at vi skulle tættere på vores kunder i Nordjylland, og vi var ved at undersøge, om det gav mening at starte vores egen afdeling deroppe. Kontorbeplantningen har vi altid set på som meget kompetente. De har et højt serviceniveau og en god kundekontakt, så da muligheden bød sig for, at vi kunne få dem til at blive en del af Jydsk Planteservice, så gav det rigtig god mening for alle.”og professionelle service som hidtil.”

Alle medarbejdere fra Kontorbeplantningen har takket ja til at blive en del af Jydsk Planteservice, ligesom også afdelingen i Frederikshavn bliver det nye centrum for Jydsk Planteservice i Nordjylland. Søren Riber, nu tidligere daglig leder i Kontorbeplantningen, bliver desuden servicechef i Nordjylland.

Den rigtige beslutning at sælge Kontorbeplantningen

Lars Holst Christensen har drevet virksomheden fra Frederikshavn de sidste 37 år. Det var da heller ikke nogen nem beslutning at sælge, men i sidste ende var det den helt rigtige, siger han:

”Tiden er den rigtige for Kontorbeplantningen. Vi har en størrelse nu, hvor vi ikke kan køre det analogt længere, så enten skulle vi investere i nogle digitale systemer, eller også skulle vi gå sammen med Jydsk Planteservice, hvor tingene allerede fungerer,” fortæller han og fortsætter:

”Vi kender Jydsk Planteservice. Af alle, vi kunne sælge til, så var Jydsk Planteservice bedst for mine medarbejdere og vores kunder. Jeg har kendt ejeren af Jydsk Planteservice, Jørgen Lund, i 20 år. Vi er utrolig ens på mange områder. Vi ved begge, at vi ikke er bedre, end den medarbejder, som var ude ved en kunde for 2 minutter siden. Og den medarbejder kan kun være glad, smilende og overskudsagtig, hvis baglandet fungerer, og det er et godt sted at arbejde. Derfor har både Jørgen og jeg haft stort fokus på at skabe en god og sund arbejdsplads.”

Lars Holst Christensen har desuden også takket ja til at fortsætte i en rolle som Rådgiver i grønne løsninger. 

Mange nye grønne muligheder for kunderne

Der vil ikke være meget, der forandrer sig for kunderne i Kontorbeplantningen. De vil beholde samme gartnere, samme høje serviceniveau og samme priser. Til gengæld vil de opleve et nyt logo på bagsiden af trøjerne hos servicegartnerne – og så vil de få flere grønne muligheder.

Jydsk Planteservice kan nemlig tilbyde både kreative buketter, dekorationer,  plantevægge, mosvægge og selvfølgelig kontorbeplantning, og så har vi også en hel afdeling, som tager sig af alt grønt udendørs: Fra sedumtage, biodiversitet og anlægsarbejde til grøn drift og snerydning. Dermed vil det fremover være muligt for Kontorbeplantningens kunder at få samlet alle deres grønne ydelser – både udenfor og indenfor – under ét grønt tag. Det er også en af de fordele, som nu tidligere ejer af Kontorbeplantningen, Lars Holst Christensen, ser for sine kunder:

”Der er mange ting, vi ikke fik tilbudt vores kunder, som kunderne har brug for og spurgte efter. Men vi har ikke altid haft tiden og mulighederne til det. Det kan Jydsk Planteservice til gengæld. Så vi kan hjælpe vores kunder endnu bedre nu.”

Lars Holst - Jørgen Lund,
Lars Holst Christensen & Jørgen Lund

Freder dansk natur i forbindelse med opkøbet

I forbindelse med opkøbet af Kontorbeplantningen ApS har Jydsk Planteservice besluttet at frede 500 kvm dansk natur gennem Den Danske Naturfond, 1 kvm for hver kunde og medarbejder, der følger med fra Kontorbeplantningen. I alt har vi i Jydsk Planteservice nu fredet 13.570 kvm dansk natur, og fremover fortsætter vi med at frede yderligere 10 kvm dansk natur, for hver nye kunde og medarbejder vi får.

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!

FÅ ET TILBUD PÅ …

Jydsk Planteservice køber KontorBeplantningen,