Kreative buketter med masser af fordele

Ikon,

Altid flotte, farverige, håndbundne og kreative buketter – det er vores garanti. Med en aftale på kreative buketter får du en løsning, som du stolt kan stille frem i alle rum.

Vil du gøre et godt førstehåndsindtryk? Pifte et mørkt rum op med farver? Eller blot have en flot, vedligeholdelsesfri og allergivenlig buketordning? Så er vores kreative buketter løsningen. Du kan leje dem på månedsbasis med kun 1 månedsbinding, hvor vi sørger for at skifte dem cirka én gang om måneden.

Vores buketter er CO2 besparende sammenlignet med levende buketter. Vores buketter har nemlig en lang levetid på minimum 3-5 år og bliver genanvendt. Levende buketter skal skiftes hver uge, og derfor erstatter én af vores kreative buketter potentielt 260 levende buketter.

Buket, dekoratør, blomsterbinder,

Håndbundne, kreative buketter i nordisk design

Ikon,

Hver enkelt buket består af naturtro silkeblomster og er håndbundet i Danmark af vores uddannede dekoratører. De har altid øje for de nyeste trends, og læner sig meget op ad det nordiske design. Om de kreative buketter siger vores ene dekoratør Stine Kolmos:

”Vi er meget optagede af nordisk design, og hvad der er af nye trends. Ikke kun inden for blomsterverdenen, men også generelt. Det prøver vi altid at få de kreative buketter til at udstråle. Derfor sørger vi også for løbende produktudvikling af nye buketter, så vi altid leverer noget, vi selv er stolte af.”

Kreative buketter er altid dekorative og farverige

Ikon,

En af de største fordele ved at vælge kreative buketter er, at de er allergivenlige og altid fremstår visuelt friske og farverige. Der er ingen løbende vedligehold af vand eller buket. Vores dekoratører laver en håndbundet buket af de flotteste silke- og naturtro materialer og sikrer dermed, at den altid er smuk, imponerende og indbydende i alt den tid, den står hos jer. Vi sørger for, at de kreative buketter løbende bliver udskiftet automatisk, uden at I skal bestille eller arrangere dette, så der kommer en ny og ligeså smuk buket og pryder.

silkebuet i vase, plantevæg,
orange silkebuket, cafe,

Ved leje af vores kreative buketter garanterer vi:

Ikon,
 • Mulighed for at spare tid og penge
 • Mulighed for farveønsker
 • Stor kreativ fleksibilitet
 • Mulighed for brug af egne vaser
 • Håndbundet efter dine ønsker
 • En CO2 besparende løsning
 • Intet beskidt vand
 • Ingen dårlige lugte
 • Ingen visne blomster eller blade
 • Ingen allergener
 • Nye smukke buketter én gang om måneden
 • Et indbydende førstehåndsindtryk
 • Stemning og hygge
 • Landsdækkende bytteservice
 • Sæsonprægede buketter
Det siger vores kunder
Ikon,
Såvel kunder som kolleger beundrer de buketter, som Jydsk Planteservice kreerer til skranken i vores reception – og det er utroligt, hvordan alle ”ser” med fingrene, for der skal lige føles efter, om det nu kan passe, at det er silkeblomster. Det er flotte og virkelighedstro buketter.
Joan & Karin, Receptionister, BDO i Herning
BDO Logo,
Vase med liljer i silke, sofa, pejs,
Det siger vores kunder
Ikon,
Det er dejligt med en ”frisk buket”, som holder sig smuk, og man ikke skal gå og huske at skifte vand, nippe hoveder m.m.
Stine fra Jydsk Planteservice er altid lydhør for ønsker på farver og faconer, og leverer altid nogle fine og dekorative buketter. Derfor har vi valgt hende til at lave vores buketdekorationer til vores store Atrium, som er det første gæsterne ser, når de kommer ind i vores hus. Vi kan på det varmeste anbefale Stine og Jydsk Planteservice.
Eva Schrøder
Receptionist, Fællesdomicilet på Englandsgade i Odense
Størrelser og priser på kreative buketter
Ikon,

Vores kreative buketter kommer i fire forskellige størrelser: lille, mellem, stor og ekstra stor. Uanset hvilken størrelser du vælger, så garanterer vi, at kvaliteten er i top, og at buketterne er lavet med samme passion som ved friske buketter. De forskellige størrelser åbner også op for, at der kan stå kreative buketter på enhver reception, mødebord, toilet, kantine eller hvor end, du ønsker det. Der er altid en størrelse og en løsning, som passer til netop dine behov.

De kreative buketter koster fra 195,- pr. måned. Se priserne herunder.

Du kan se et udsnit af billeder af vores buketter herunder. Vi tilbyder også andre og  flere farver. Hvis du vil vide mere, så kan du kontakte os her.

Silkebuketter på bord,
Priser på silkebuketter
Ikon,
Lille silkebuket,
Lille buket | 195,-

Pr. mdr.

Mellem silkebuket,
Mellem buket | 275,-

Pr. mdr.

Stor silkebuket,
Stor buket | 325,-

Pr. mdr.

Ekstra stor silkebuket,

Ekstra stor buket | 375,-

Pr. mdr.

Eksempler på løsninger med buketter
Ikon,
Teamet bag
Blomsterdekoratør Gitte,

Gitte Jensen
Blomsterdekoratør

Blomsterdekoratør Stine,

Stine Kolmos
Blomsterdekoratør

Blomsterdekoratør Lisbeth,

Lisbeth Andersen
Blomsterdekoratør

Ønsker du at bestille kreative buketter?
Følg med på Instagram
Telefon, Instagram,
Vil du høre mere om vores kreative buketter?

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt