Krebsehusene Esbjerg

Sydeuropa ligger i Esbjerg – i hvert fald en lille del af Sydeuropa. To 600 kvm glasoverdækkede atriumgårde fyldt med planter og palmer omkranset af 76 boliger

Rådgivning | Planteservice

Vinterhaver

Krebsehusene: Sydeuropa i Esbjerg

Sydeuropa ligger i Esbjerg – i hvert fald en lille del af Sydeuropa. To 600 kvm glasoverdækkede atriumgårde fyldt med planter og palmer omkranset af 76 boliger – det er, hvad du finder hos Krebsehusene i Esbjerg. Jydsk Planteservice har været med fra første frø blev sået.

I Esbjerg kan du finde 1200 kvm af Sydeuropa. Her har Claus Sørensen Ejendomme opført 76 boliger til seniorer, tæt på naturskønne omgivelser, med plejecenter og lægehus i forlængelse af bygningen – og så to glasoverdækkede atriumgårde hver på over 600 kvm fuld af planter, palmer, petanquebaner og hyggekroge. Her er der aldrig koldt, der er plads til fællesskaber og besøg, og så er du omgivet af planter, der skal være med til at skabe velvære for beboerne.

Planlægning er vigtig

Rådgivning fra første frø hos Krebsehusene

Hos Jydsk Planteservice blev vi inddraget tidligt i processen, og bedt om at hjælpe til med planterådgivning på det store atriummiljø. Her har vi blandt andet givet rådgivning i vandingssystem, jordvalg med rette surhedsgrad, plantevalg, planteindretning, belysning og genanvendelse af regnvand. Vi har ligeledes været med til at rådgive om, hvilke ”frø der skulle såes” først i form af planter, vandingssystem mm.

Vi har anbefalet planter, som bidrog med det ønskede sydeuropæiske udtryk, og sikret en hyggelig og varieret beplantning i forskellige højder, som også tilpasses de forskellige taghøjder i atriet. Senere har vores indkøbere været nede og håndplukke de planter, palmer og træer, som skulle være en del af projektet i Krebsehusene. På den måde var vi sikre på at få den rette stil, størrelse og udtryk på planterne fra start.

Det har også været vigtigt, at haven har den rette belysning. Både for planternes skyld, men også for beboernes og stemningens skyld. Plantebelysning skal være med til at komplementere hen over vinteren, så beplantningerne får nok lys. Men vi har også anbefalet både effektbelysning som ”up light” på planterne, som giver en rigtig god effekt, samt aften- og nattebelysning i gårdhaverne med lygter og standere.

grøn oase, store planter,

Servicering af planter

Pasning af planterne i Krebsehusene

Det har ligeledes været vigtigt for os, at atriumgården har kunne være flot, grøn og frodig mange år frem, og ikke kun år 1. Derfor har vi anbefalet til og fra, når der har været idéer til beplantning. Med mange års erfaring i planteservice har vi set lidt af hvert, som vi heldigvis kunne bidrage med.

I dag er det ligeledes vores servicegartnere, som står for planteservice og dermed passer og plejer planterne i Krebsehusene.

Atriumgård med planter,
Afspil video om Atriumgård med planter,

Hvad er Krebsehusene?

Krebsehusene er et projekt af Claus Sørensen Ejendomme. Det er et nyskabende og seniorvenligt byggeri i Esbjerg, tæt på naturskønne områder. Her omkranser 76 boliger to store og flotte atriumgårde fulde af planter, palmer og opholds- og aktivitetsområder. Krebsehusene er desuden placeret på hver side af et nyopført plejecenter til gavn for beboerne.

Idéen bag Krebsehusene er blandt andet at skabe beskyttede fællesskaber, hvor beboerne kan mødes med familie, venner og naboer og nyde planterne og naturen, uden at bekymre sig om kulde og regn, samt at planterne skal sikre velvære for beboerne.

atriumgård med opholdsarealer, store grønne planter,

Samarbejde

Om byggeriet

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!

FÅ ET TILBUD PÅ …

Atriumgård med store grønne planter,