Farverige silkebuketter til kontoret

Ikon,

Leder du efter kunstige blomster eller kunstige buketter til din arbejdsplads? Så har vi en løsning, som du stolt kan vise frem! Vi kalder dem kreative buketter – og vi garanterer dig, at du ikke bliver skuffet. Se mere her

Kunstige blomster og kunstige buketter er moderne – og hos Jydsk Planteservice vil vi gerne være med. Derfor har vi fundet en miljørigtig, moderne og smuk løsning, som vi kalder Kreative buketter. De er håndbundet i Danmark med fokus på kvalitet, inspiration fra nordisk design og med masser af personlighed og varme.

Du kan leje vores kreative buketter til erhverv. Læs mere her

Silkebuket i glasvase,
Stine Kolmos, Blomsterdekoratør,

Kunstige blomster / Kunstige buketter har mange fordele

Ikon,

Når du vælger at få vores kunstige blomster / kunstige buketter, så får du samtidig en masse fordele.

De kunstige blomster er vedligeholdelsesfri, de fremstår altid visuelt friske, der er ingen allergener og så slipper du for beskidt vand, dårlige lugte og visne blade og blomster. Det er en win/win. Derudover er vores kunstige blomster og kunstige buketter håndbundne i Danmark, hvilket gør at de er i højeste kvalitet.

Du kan læse mere om, hvad vores dekoratør har gjort af tanker bag, her:

Silkeblomster giver masser af roser

Ikon,

”Er det virkelig kunstige blomster?”

Den feedback vi har modtaget indtil nu har været udelukkende positiv. Mange af vores kunder har fortalt os, at deres gæster og medarbejdere i huset ikke har kunne se, at det har været kunstige blomster og kunstige buketter, og at de sågar har været ovre for at dufte og røre ved dem for at være sikre. Det er noget, vi er meget stolt af.

Fordi de kunstige blomster altid fremstår visuelt friske, farverige og smukke, så giver de et godt og positiv indtryk, uanset om de står i receptionen, i kantinen, på chefens kontor eller i mødelokalet.

Bestil vores kreative buketter her

Kunstige Liljer, Brun glasvase,

Størrelser på kunstige blomster og kunstige buketter

Ikon,

Priserne begynder fra 195,- pr. måned.

Silkebuketter på bord,

Ønsker du at leje vores kunstige blomster / kunstige buketter?

Følg med på Instagram
Telefon, Instagram,
Vil du høre mere om vores silkebuketter?

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt