Kunstig plantevæg

Planter giver en helt særlig følelse og giver en masse hygge og varme til et rum. Det føler de også hos Storcenter Nord i Aarhus, hvor de gerne ville invitere naturen indenfor.

Rådgivning | Indretning

Storcenter Nord

Kunstige plantevægge

Planter giver en helt særlig følelse og giver en masse hygge og varme til et rum. Det føler de også hos Storcenter Nord i Aarhus, hvor de gerne ville invitere naturen indenfor. De ville dog helst være fri for løbende driftsomkostninger, og derfor kiggede de i stedet på kunstige plantevægge.

Det kan vi dog også godt hjælpe med hos Jydsk Planteservice, og vores kunstige plantevægge blev Centerchef hos Storcenter Nord, Kim Schibler Østerhaab, meget begejstret for:

”Jeg ville nok helst have haft ægte planter, men vi var ikke interesserede i løbende driftsomkostninger, så derfor undersøgte vi markedet for kunstige plantevægge. De her kunstige plantevægge fra Jydsk Planteservice var de mest virkelighedstro, vi har set. Det er den højeste kvalitet, havde mest fylde og gav følelsen af, at det var ægte. Som ikke fagperson vil jeg faktisk sige, at man skal meget tæt på for at se, at det ikke er ægte.”

Næsten naturtro

En kunstig plantevæg kan godt give en WOW-effekt

Hos Storcenter Nord i Aarhus er der i alt opsat fire kunstige plantevægge og en plantesøjle. To af de kunstige plantevægge er sat op omkring centerets Food Court. Her skal de være med til at skabe hygge og varme – og så må det også gerne give en helt særlig følelse:

”Det er en rigtig smuk løsning, den er nem at rengøre og så er de kunstige plantevægge jo altid fuld af flotte planter. Det skulle skabe en følelse af WOW og hygge.

Det synes jeg er lykkedes. De kunstige plantevægge giver en god varme og hygge, hvilket var det vi søgte til vores Food Court. Det skulle gerne gøre området mere hyggeligt, så man har lyst til at sætte sig ned og spise sin mad, og det synes jeg, er lykkedes rigtig godt,” fortæller Centerchef hos Storcenter Nord, Kim Schibler Østerhaab.”

Kunstige plantevægge,

De besøgende

Der er taget godt imod de naturtro plantevægge

Kim Schibler Østerhaab lægger ikke skjul på, at han er meget glad for de nye kunstige plantevægge, men endnu vigtige er det dog, om de besøgende også synes, at de er flotte. Det fortæller Kim Schibler Østerhaab dog, at han heldigvis har hørt fra flere allerede:

”Vores besøgende synes også, at det er vildt smukt. Vi har hørt mange kommentere på, at det giver en masse hygge og varme. Især i vores store atrium, hvor det bryder med glaselevatoren, der har det givet en masse hyggelige fornemmelser med de kunstige plantevægge.”

Storcenter nord, Stor grøn plantevæg,

Byd naturen indenfor

Hos Jydsk Planteservice kan vi hjælpe med grønne plantevægge både udendørs plantevæg, indendørs plantevæg og kunstige plantevægge. Du kan se flere inspirationsbilleder fra flotte projekter her.  

Du er også altid velkommen til at kontakte os for en gratis og uforpligtende snak via nedenstående formular.

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!

FÅ ET TILBUD PÅ …

Plantevæg i silke, plantevægge i storcenter,