Skanderborg Kommune
fik bedre indeklima

Skanderborg Kommune har ikke en optimal luftfugtighed på deres kontorer. Ved hjælp af et par vandkugler og en vandvæg fik de markant bedre indeklima og luftfugtighed.

Rådgivning | Indeklima

Luftfugtighed

Vandvæg gav Skanderborg Kommune bedre indeklima

Luftfugtighed: Et dårligt indeklima er til ulempe for både personale og planter. Det oplevede de dagligt hos Skanderborg Kommune, og derfor kontaktede de os. En måler af luftfugtighed blev installeret, og før og efter målinger viser, at indeklimaet er blevet markant bedre efter de installerede en vandvæg!

Hos Skanderborg Kommune har vi formået at øge luftfugtigheden markant. De havde et stort lokale på omkring 250m2, hvor indeklimaet var så dårligt, at det var til ulempe for både personale og planter. De kontaktede derfor os, og vi foreslog vores vandvæg og vandkugle – og allerede samme dag, de blev installeret, var der en mærkbar forskel på luftfugtigheden!

Bedre indeklima

Vandvæg forøgede luftfugtighed med 200%

Skanderborg Kommune valgte selv at få installeret et “plug n’ play” fra IC-meter installeret, som måler og analyser indeklimaet på arbejdspladsen. Dermed kunne de se, hvor dårligt indeklimaet var inden og efter. Vi startede med at installere 1stk. vandkugle og 1stk. vandvæg, og det havde en markant effekt!Sammenligner man februar 2018 med februar 2019, så vil man se, at luftfugtigheden er gået fra 20,5% til 40,4%. En stigning på næsten 200% takket være vores vandvæg og vandkugle.I alt har deres luftfugtighed udviklet sig således:(Vandvæg og vandkugle blev installeret i marts 2018, hvorefter man fra dag 1 kan se en markant effekt på luftfugtighed.)

Luftfugtighed pr. måned

Februar 2018 20.5%
Marts 2018 29.9%
April 2018 43.1%
Maj 2018 40.9%
Juni 2018 43%
Juli 2018 45.2%
August 2018 51%
September 2018 50%
Oktober 2018 43.5%
November 2018 38.2%
December 2018 41.2%
Januar 2019 39.8%
Februar 2019 40.4%
Marst 2019 39.5%

God investering

Hvorfor virker en vandvæg på luftfugtighed?

En vandvæg gør en mærkbar forskel fra dag 1. Vand medvirker til at nedbringe mængden af usunde stoffer fra eksempelvis elektrisk udstyr, men reducerer også mængden af husstøv. Begge dele kan være til stor gene for allergikere. Desuden er vand også med til at virke støjabsorberende.

En vandvæg er desuden med til at tilbringe fugt til luftfugten, hvilket hæver luftfugtighed. Anbefalingen lyder, at luftfugtighed om sommeren bør ligge omkring 50 procent, og om vinteren omkring 40 procent. Hvis luftfugtighed er markant over eller under dette niveau, so udsætter du dit immunforsvar og helbred for en reel fare, og det nedsætter arbejdsprodutiviteten. Derfor er en forbedret luftfugtighed en god investering.

Derudover tilføjer vandvægge, vandkugler og vandkunst også et behageligt lydtapet, som både fungerer afstressende og beroligende.

Ønsker du at læse mere om luftfugtighed og om vores vandvægge og vandkugler? Så besøg vores side her

Måske en plantevæg også kunne være interessant? Vi bruger det danske system Natural Greenwalls

Har du et projekt, hvor du ønsker et unikt udtryk, men mangler du den rette planterådgivning? Så hjælper vi naturligvis altid gerne, som vi også gjorde det i Atrium Copenhagen Towers. Det er naturligvis gratis og uforpligtende. Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig med mere info.

Rund vandkugle i kontormiljø,

Brug for mere information?

Vil du vide mere om mulighederne med vandvægge?

Vi har rådgivere i hele landet, så uanset hvor du holder til kan vi hjælpe dig med lignede projekter. 

Udfyld formularen herunder så kontakter vi dig. 

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!

FÅ ET TILBUD PÅ …

Rund vandkugle på kontor,