Grøn plantevæg
hos malmos

Her bliver du mødt af et lækkert grønt bed som skaber liv under trappen, bedet hamonerer godt med den grønne plantevæg som skyder opgennem bygningen.

Plantevæg | Planteservice

Grønt hjerte

Malmos indrettet sig med plantevæg

Når du besøger Malmos Landskaber i Roskilde, er du ikke i tvivl: Her bor der grønne mennesker. Men det er ikke marsboer, der er flyttet ind – det er anlægsgartnere og en stor, flot plantevæg.

Ét kig på Malmos Landskabers hus i Roskilde, og du er sikker på, at her bor der mennesker, som er grønne til fingerspidserne. De grønne løsninger skinner igennem, hvad end du står udenfor, hvor Malmos som anlægsgartnere har kreeret et fantastisk miljø – eller du går indenfor, hvor en flot plantevæg står som husets grønne hjerte.

Det grønne image skal ose ud af alle knappehuller, når du lander i nærheden af vores hus. Du skal tænke; “wow, her bor nogen grønne mennesker”. Det image passer plantevæggen bare perfekt ind i, og den er et stort aktiv for vores hus!

Kunst på væggene

En gave fra Per til virksomheden

Plantevæggen er lavet specielt til Malmos. Faktisk er det en gave fra kommerciel direktør Per Malmos til sit hovedkvarter. Per insisterede nemlig på, at der skulle være kunst på væggene – og det skulle selvfølgelig være grøn kunst.

“Den er et stort aktiv for os. Mange bemærker væggen og spørger ind til den. Derfor har vi faktisk nogle brochurer liggende, så de, der spørger mere, kan få en stukket i hånden. Reaktionerne er altid positive,” siger han

Plantevæg bag trappe med farverige planter,

Servicen er i top

Bæredygtighed er vigtigt for Malmos

En vigtig værdi i Malmos’ arbejde er bæredygtighed. Derfor var det også vigtigt for dem, at plantevæggen, de valgte, skulle være bæredygtig. Derfor faldt valget på Jydsk Planteservice og vores system fra Natural Greenwalls.

Plantevæggen står flot og grøn, og det er blandt andet på grund af den service, som Jydsk Planteservice kommer og udfører, fortæller Per Malmos:

“Som anlægsgartner ved jeg, at der kan være problemer med alt levende. Når der en sjælden gang i mellem er problemer med plantevæggen, så er servicen helt i top, og de er gode til at komme redde, gøde eller skifte planterne alt efter, hvad der er problemer med. Der er ingen diskussioner, det bliver bare fikset.”

Picture of Leif Larsen
Leif Larsen

Ekspert i plantevægge og mosvægge

Gratis rådgivning

Vil du vide mere om plantevægge?

Vi har rådgivere i hele landet, så uanset hvor du holder til kan vi hjælpe dig med lignede projekter. 

Udfyld formularen her under så kontakter vi dig. 

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!

FÅ ET TILBUD PÅ …

Plantevæg bag trappe,