Hos Malmos bor grønne mennesker

Fremtidens arbejdsplads, Showroom, planter, krukker, mosvæg,
Se billederne: Her er fremtidens arbejdsplads
29. maj 2018
Citrustræer, pixabay, planter du ser sydpå
Guide: Her er de planter du ser sydpå
20. juni 2018

Sådan har Malmos indrettet sig

Når du besøger Malmos Landskaber i Roskilde, er du ikke i tvivl: Her bor der grønne mennesker. Men det er ikke marsboer, der er flyttet ind - det er anlægsgartnere og en stor, flot plantevæg.

Malmos, plantevæg

Ét kig på Malmos Landskabers hus i Roskilde, og du er sikker på, at her bor der mennesker, som er grønne til fingerspidserne. De grønne løsninger skinner igennem, hvad end du står udenfor, hvor Malmos som anlægsgartnere har kreeret et fantastisk miljø – eller du går indenfor, hvor en flot plantevæg står som husets grønne hjerte.

“Det grønne image skal ose ud af alle knappehuller, når du lander i nærheden af vores hus. Du skal tænke; “wow, her bor nogen grønne mennesker”. Det image passer plantevæggen bare perfekt ind i, og den er et stort aktiv for vores hus!” fortæller kommerciel direktør, Per Malmos.

Plantevæggen hos Malmos

En gave fra Per Malmos til virksomheden

Plantevæggen er lavet specielt til Malmos. Faktisk er det en gave fra kommerciel direktør Per Malmos til sit hovedkvarter. Per insisterede nemlig på, at der skulle være kunst på væggene – og det skulle selvfølgelig være grøn kunst.

“Den er et stort aktiv for os. Mange bemærker væggen og spørger ind til den. Derfor har vi faktisk nogle brochurer liggende, så de, der spørger mere, kan få en stukket i hånden. Reaktionerne er altid positive,” siger han

Bæredygtighed er vigtigt for Malmos

En vigtig værdi i Malmos’ arbejde er bæredygtighed. Derfor var det også vigtigt for dem, at plantevæggen, de valgte, skulle være bæredygtig. Derfor faldt valget på Jydsk Planteservice og vores system fra Natural Greenwalls.

Plantevæggen står flot og grøn, og det er blandt andet på grund af den service, som Jydsk Planteservice kommer og udfører, fortæller Per Malmos:

“Som anlægsgartner ved jeg, at der kan være problemer med alt levende. Når der en sjælden gang i mellem er problemer med plantevæggen, så er servicen helt i top, og de er gode til at komme redde, gøde eller skifte planterne alt efter, hvad der er problemer med. Der er ingen diskussioner, det bliver bare fikset.”

Vil du vide mere om plantevægge?
Udfyld formularen herunder så kontakter jeg
-eller én af mine kolleger dig hurtigst muligt.
  • Træffer vi dig ikke på telefonen, sender vi en mail.
  • Den lokale medarbejder vil kontakte dig
  • Vi forbereder os, inden vi ringer til dig.
Lars Henriksen
Servicechef på Sjælland