Mosvæg med logo

Indretning af Bygma's kontor i København. En indretning med både uden -og indendørs plantevægge samt mosvægge med logo

Mosvæg | Indretning

Bygma tager det grønne valg:

En mosvæg med logo

Bygma er ”Det grønne valg”. Det er gennemgående for deres produkter, men også deres egne byggerier, kontorer og indretning. Derfor ville Bygma naturligvis også tage det grønne valg, da de indrettede deres kontor i København – og valgte derfor både en udendørs plantevæg, en indendørs plantevæg og mosvæg med logo.

”Det grønne valg” er Bygmas slogan, men også en rettesnor for deres egne indkøb. Derfor gik de på jagt efter grønne løsninger til deres indretning, som kunne leve op til det – og kontaktede Jydsk Planteservice.

”Vi ønskede at skabe en nutidig og mere miljørigtig atmosfære, som passer til at vi dagligt arbejder på at blive mere miljørigtige i vores agerende. Derfor valgte vi plantevægge og mosvægge, men også for at skabe et bedre arbejdsmiljø og indeklima. Vi er glade for resultatet i Bygma København og den fokus det har skabt. Samarbejdet med Henrik Birkholm fra Jydsk Planteservice har været super og professionelt i alle henseender.”

Løsningen

Udendørs plantevæg, indendørs plantevæg og mosvæg med logo

Netop for at vise, at Bygma arbejder på at blive mere miljørigtige, så ønskede de en masse grønt, der kunne sætte et visuelt fokus på det. Derfor har vi hos Jydsk Planteservice hjulpet med en udendørs plantevæg, der optager CO2, en indendørs plantevæg der forbedrer indeklimaet og tre mosvægge med logo, symboler og et slogan, som netop skal fortælle den grønne historie.

Den ene mosvæg er med Bygma logoet, som hænger lige ved siden af en anden mosvæg, hvor der står ”Det grønne valg”. Den tredje mosvæg går fra stueetagen og op på 1. sal, hvor der er illustreret et træ, der gror op igennem bygningen. Mosvæggene er lavet med håndplukket rensdyrmos fra skandinaviske skove. Det er 100% bionedbrydeligt og kun farvet med madfarve. Det er desuden præserveret, så det ikke vokser længere, og derfor ikke skal vandes eller på anden måde vedligeholdes.

Mosvæg med logo,

Den store udendørs plantevæg er lavet med Natural Greenwalls-plantevægssystemet, som er dansk produceret af genbrugsmaterialer i topkvalitet. Det er samme system, der er anvendt til den indendørs plantevæg, hvor det er 100% vandtæt, har markedets markant laveste forbrug af vand og gødning, samt optimale forhold for plantetrivsel.

Udendørs plantevæg,

Helt naturligt

Hvad er en mosvæg med logo?

En mosvæg med logo er et grønt ”kunstværk” med et virksomhedslogo i, hvor baggrunden er lavet af mos, og logoet er enten i en anden mosfarve eller lavet i eksempelvis PVC, træ, neon, cortenstål eller noget femte. Kun fantasien sætter grænser. Mosset er naturligt og håndplukket fra skandinaviske eller europæiske skove. Efter plukning bliver det præserveret, så det ikke vokser længere, men i stedet beholder sin naturlige form, struktur og følelse. Vores mos bliver kun behandlet med fødevareprodukter, og bliver farvet med madfarve for at få den ønskede farve. Dermed sikrer vi en lang holdbarhed, og at mosset stadig er 100% bionedbrydeligt. Fra naturens side er rensdyrmos hvidt, men med madfarve er det muligt at få 17 forskellige farver frem.

Fordele

Hvad er fordelene ved en mosvæg med logo?

Tag ”Det grønne valg” som Bygma

Hvis du ligesom Bygma ønsker at tage ”Det grønne valg” i din virksomhed, så er vi altid klar til at hjælpe med plantevægge, mosvægge, træer, planter og alt andet grønt – både ude og inde. Kontakt os og hør mere.

Mosvæg bag trappe på kontor,
Picture of Leif Larsen
Leif Larsen

Ekspert i plantevægge og mosvægge

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!

FÅ ET TILBUD PÅ …

Mos cirkel med logo,