Barack Obama
på besøg i Kolding

Barack Obama er på besøg i Kolding – og vi har fået lov at komme med. For at vise at Kolding er en bæredygtig by med fokus på grønne løsninger, har de valgt at få en stor plantevæg, som Obama skal snakke foran.

Rådgivning | Indretning

Imponeret over plantevæggen

Obama i Kolding bliver foran stor plantevæg

Barack Obama er på besøg i Kolding – og vi har fået lov at komme med (eller vores planter har i hvert fald). For at vise at Kolding er en bæredygtig by med fokus på grønne løsninger, har de valgt at få en stor plantevæg, som Obama skal snakke foran. Alle besøgende får desuden en af planterne med hjem

Obama i Kolding: Den 44. præsident i USA Barack Obama er på besøg i Kolding, hvor han skal være med til eventet “A conversation with President Barack Obama” på Syddansk Universitet i Kolding. Arrangementet er arrangeret af Business Kolding, og hos Jydsk Planteservice er vi meget glade for og stolte af at være med.

”Vi leverer i forvejen planter og træer til SDU i Kolding, så da de spurgte, om vi kunne lave noget ekstra lækkert til Barack Obama i Kolding, så blev jeg rigtig glad,” fortæller Design- og Indretningskonsulent hos Jydsk Planteservice, Mette Offersen.

”Vi lavede nogle forskellige løsningsforslag, og Gitte Jensen, vores dekoratør, lavede nogle rigtig flotte prøver på, hvordan det kunne se ud. Jeg må sige, at jeg er meget imponeret over, hvor flot væggen er blevet!”

Alle besøgende til arrangementet får bagefter en af planterne med hjem til minde om, hvad der forhåbentligt bliver en god dag, de aldrig glemmer.

Unikt besøg

Obama i Kolding er ikke hverdagskost

Det er ikke hver dag, at der er så store profiler i Kolding. Borgmester i Kolding, Jørn Pedersen siger i en pressemeddelelse om besøget:

”- Han (Obama) kommer og snakker om “entrepeneurship of tomorrow”. Han kommer for de unge mennesker. 200 studerende får den oplevelse – det er fuldstændig unikt. Han kommer til at tale med dem, der potentielt er morgendagens ledere,”

Og netop også morgendagen har været vigtig i løsningen fra Jydsk Planteservice. Mette Offersen fortæller her hendes tanker om plantevæggen:

Plantevæggen skal sende et signal om, at vi i Danmark, Kolding og på SDU tager bæredygtighed og grønne løsninger seriøst. At Barack Obama i Kolding bliver fotograferet foran en levende og flot grøn væg, sender virkelig et signal om, at her bliver der arbejdet på bæredygtige løsninger. Derfor er det helt fantastisk, synes jeg, at det indtryk Barack Obama og de mange medier forhåbentlig går herfra med, bliver af en stor grøn væg,”

Barack Obama i Kolding har været undervejs længe på, men den 28. september 2018 bliver det altså alvor, når han gæster SDU. Hos Jydsk Planteservice glæder vi os til at se de mange smukke billeder derfra, og misunder alle dem, der får lov at opleve den nu tidligere præsident i USA, Barack Obama.

Gitte Jensen foran plantevæg,

Dekoratør Gitte Jensen foran plantevæggen, som Barack Obama mindre end 24 timer senere står foran

Plantetyper

Obama i Kolding: Planter i plantevæggen:​

Følgende planter har vi valgt at bruge i plantevæggen på SDU, som Barack Obama skal snakke foran.

Vi hjælper dig gerne

Vil du vide mere om planter og indretning?

Vi har rådgivere i hele landet, så uanset hvor du holder til kan vi hjælpe dig med lignede projekter. Udfyld formularen her under så kontakter vi dig. 

Picture of Leif Larsen
Leif Larsen

Ekspert i plantevægge og mosvægge

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!

FÅ ET TILBUD PÅ …

Obama,