Ole Larsen: Indretning centreret omkring planter

Indendørs træer, træer, store træer, træer til indretning, træ til erhvervplantebede, grønne planter,
LEGO House har andet end klodsede planter
12. april 2018
tips til plantepasning,
Har du husket plantegødning? | Hvorfor dør mine planter?
18. april 2018

Planteindretning hos Ole Larsen centreret omkring planter

I mange år har vi leveret grønne løsninger til Ole Larsen. Det samarbejde har de været så glade for, at da de ønskede en helt ny indretning fra top til tå, så startede de med at komme til os. Vi fandt en indretningsarkitekt, og sammen med hende skabte vi et helt nyt hovedkontor.

De bedste løsninger er som regel dem, der er skabt med øje for hele processen. Det er den nye indretning hos Ole Larsen, og derfor er det også blevet en flot og meget kreativ løsning. Indretningen er skabt i samarbejde med Pernille Teglgård fra Living Studio, som vi også tidligere har arbejdet sammen med.

Projektet begyndte, da Ole Larsen kontaktede os, fordi de ville have en helt ny indretning af deres hovedkontor i Aarhus. Ole Larsen har været en tilfreds og trofast kunde hos os i mange år, og derfor var de også sikre på, at vi kunne bære denne opgave.

Vores egen design- og indretningskonsulent, Gitte Frydensberg, havde tidligere arbejdet sammen om større indretningsprojekter med indretningsarkitekt Pernille Teglgård, og derfor kontaktede vi hende for at skabe en helhedsløsning.

Ole Larsen var fuld af idéer

Hos Ole Larsen havde de rigtig mange idéer til, hvordan deres kontor kunne se ud. De havde et ønske om murstensvægge og New Yorker stil, men stadig med tydelig sammenhæng til deres værdier, branche og identitet. Løsningen blev derfor med alternative krukker i form af bildæk og selvfølgelig masser af grønt.

Hvis du vil se flere billeder, så kan du trykke på albummet herunder.

Ole Larsen er meget tilfreds

Løsningen kan I se på billederne og videoen her på siden, og som I kan se, så er løsningen blevet rigtig god. Hos Ole Larsen er de også blevet rigtig glade for deres nye indretning, som giver deres ansatte og chauffører et sted at slappe af, når de kommer langvejsfra.

Hvis du vil se flere billeder, så kan du trykke på albummet herunder.

Kreativ indretning af mødelokale

Til mødelokalet fandt vi en helt særlig og kreativ løsning. Mødelokaler kan typisk være præget af, at mange taler højt og i munden på hinanden. Det kan give en dårlig akustik, som kan gøre oplevelsen dårlig. Derudover kan der også ofte være en tung luft i mødelokaler, hvis der ikke bliver luftet ud.

Derfor foreslog vi, at Ole Larsen kunne få en mosvæg opsat i deres mødelokale. Mosvægge fungerer som både naturlig lydabsorbering og vandabsorbering. Mosvægge gør akustikken bedre, og hvis luftfugtigheden i et rum falder til under 35 procent, så vil mossen hærde. Dermed kan Ole Larsen vurdere, om klimaet i rummet er godt eller skidt. Når luftfugtigheden stiger til over 35 procent vil mossen blive blød igen.

Planter brugt hos Ole Larsen

Følgende planter er blevet brugt:

 • Heteropanex Chinensis
 • Rhipsalis
 • Calathea
 • Strelitzia
 • Philodendron Atom
 • Monstera Deliciosa
 • Hatiora Bambusoides
 • Castanospermum Australe
 • Microsorum
Vil du vide mere om Ole Larsen
Udfyld formularen herunder så kontakter jeg
-eller én af mine kolleger dig hurtigst muligt.
 • Træffer vi dig ikke på telefonen, sender vi en mail.
 • Den lokale medarbejder vil kontakte dig
 • Vi forbereder os, inden vi ringer til dig.
Gitte Frydensberg
Konsulent, Nordjylland