Ole Larsen
Indretning centreret omkring planter

I mange år har vi leveret grønne løsninger til Ole Larsen. Det samarbejde har de været så glade for, at da de ønskede en helt ny indretning fra top til tå, så startede de med at komme til os.

Indretning | Interiør

Fokus på planter

Indretning hos Ole Larsen Transport

I mange år har vi leveret grønne løsninger til Ole Larsen. Det samarbejde har de været så glade for, at da de ønskede en helt ny indretning fra top til tå, så startede de med at komme til os. Vi fandt en indretningsarkitekt, og sammen med hende skabte vi et helt nyt hovedkontor.

De bedste løsninger er som regel dem, der er skabt med øje for hele processen. Det er den nye indretning hos Ole Larsen, og derfor er det også blevet en flot og meget kreativ løsning. Indretningen er skabt i samarbejde med Pernille Teglgård fra Living Studio, som vi også tidligere har arbejdet sammen med.

Projektet begyndte, da Ole Larsen kontaktede os, fordi de ville have en helt ny indretning af deres hovedkontor i Aarhus. Ole Larsen har været en tilfreds og trofast kunde hos os i mange år, og derfor var de også sikre på, at vi kunne bære denne opgave.

Vores egen design- og indretningskonsulent, Gitte Frydensberg, havde tidligere arbejdet sammen om større indretningsprojekter med indretningsarkitekt Pernille Teglgård, og derfor kontaktede vi hende for at skabe en helhedsløsning.

Sparring

Ole Larsen var fuld af idéer

Hos Ole Larsen havde de rigtig mange idéer til, hvordan deres kontor kunne se ud. De havde et ønske om murstensvægge og New Yorker stil, men stadig med tydelig sammenhæng til deres værdier, branche og identitet. Løsningen blev derfor med alternative krukker i form af bildæk og selvfølgelig masser af grønt.

Video omkring Ole Larsen planteindretning,
Afspil video

Godkendt resultat

Ole Larsen er meget tilfreds

Løsningen kan I se på billederne og videoen (herover) her på siden, og som I kan se, så er løsningen blevet rigtig god. Hos Ole Larsen er de også blevet rigtig glade for deres nye indretning, som giver deres ansatte og chauffører et sted at slappe af, når de kommer langvejsfra.

Grøn mosvæg

Kreativ indretning af mødelokale

Til mødelokalet fandt vi en helt særlig og kreativ løsning. Mødelokaler kan typisk være præget af, at mange taler højt og i munden på hinanden. Det kan give en dårlig akustik, som kan gøre oplevelsen dårlig. Derudover kan der også ofte være en tung luft i mødelokaler, hvis der ikke bliver luftet ud.

Derfor foreslog vi, at Ole Larsen kunne få en mosvæg opsat i deres mødelokale. Mosvægge fungerer som både naturlig lydabsorbering og vandabsorbering. Mosvægge gør akustikken bedre, og hvis luftfugtigheden i et rum falder til under 35 procent, så vil mossen hærde. Dermed kan Ole Larsen vurdere, om klimaet i rummet er godt eller skidt. Når luftfugtigheden stiger til over 35 procent vil mossen blive blød igen.

Mødelokale med mosvæg,

Valg af grønne planter

Planter brugt hos Ole Larsen

Følgende planter er blevet brugt:

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!

FÅ ET TILBUD PÅ …

Ole Larsen planteindretning,