Pier 5:
En grøn oase

Med skandinaviske designermøbler, international stemning og en grøn oase har Pier 5 Hotel i Aalborg skabt en unik indretning.

Indretninger | Interiør

Pier 5

Grøn oase, skandinaviske designermøbler og international stemning

Hos Pier 5 i Aalborg har de fået en indretning i international klasse. Skandinaviske designermøbler, specialudvalgte krukker, frodige planter og en hel unik stemning. Vi har lavet et interview med Hotelchef hos Pier 5 Hotel i Aalborg, Mike Sthyr, om deres oplevelse af den nye indretning.

Pier 5 har valgt en intern medarbejder til selv at passe planterne, men ønskede os til at indrette lokalerne med planter og krukker i første omgang.  

Idéen og tankerne

Beplantningen hos Pier 5?

En grøn oase – intet mindre. Hos Pier 5 ville vi gerne åbne op imod fjorden og gøre hotellet mere råt og maritimt, og her skulle planterne bidrage med et break.

Så vi ville gerne skabe en grøn oase, som kunne komplimentere vores skandinaviske designermøbler og være med til at skabe den internationale stemning, vi gerne vil have. Hotellet har været igennem en stor forvandling, og den er vi meget stolte af. Resultatet er blevet vildt godt, og det har planterne bidraget markant til.

Vi er et internationalt hotel, og derfor ville vi gerne have en international stemning – og det synes vi i den grad, at vi har fået. Især omkring vores cocktailbar, som er vores kerne, og som er i verdensklasse.

Lounge miljø, Pier 5, gruppe med krukker,

Hvordan var samarbejdet mellem

Pier 5 og Jydsk Planteservice været?

Vi har tidligere haft en anden planteleverandør, men kontaktede Jydsk Planteservice for en second opinion, og her overhalede de vores tidligere leverandør fuldstændig indenom. Design- og Indretningskonsulenten hos Jydsk Planteservice Gitte Frydensberg har været helt ekseptionel og ekstrem effektiv.

Så en kæmpestor ros til hende. Gitte fangede med det samme, hvad det var, vi ønskede, og hun har tydeligt en oprigtig interesse og stolthed i det, hun laver, og det kunne virkelig mærkes. Så samarbejdet har været fantastisk.

Krukkerne er udvalgt helt specifikt til hver enkelt placering og plante, og planterne passer bare lige ind i den stemning, vi gerne vil skabe.

Hvad har I hos Pier 5 hørt fra besøgende?

Generelt bliver vores besøgende virkelig imponerede, når de træder indenfor. De synes vores lounge og restaurantsområde er vildt lækkert, og det er det grønne og krukkerne jo en stor del af. Vi har ikke direkte fået at vide, at planterne er fede, men de passer bare perfekt ind og er en del af et større billede, som vi får ros for. Personligt synes jeg, at det ville se ufærdigt ud uden planterne, så i en helhed er det helt fantastisk.

*Ovenstående er interview med Hotelchef hos Pier 5 Hotel i Aalborg, Mike Sthyr. Du kan læse mere om Pier 5 Hotel her: https://pier5.dk/

Lænestole, gruppe med forskellige krukker,

Landsdækkende

Design- og indretningskonsulenter

Ønsker du samme rådgivning, som vi har givet til Pier 5? Så har vi Design- og Indretningskonsulenter ansat i hele landet, som altid gerne kommer på besøg og tager en snak om jeres ønsker, tanker, behov og idéer.

Vi har et stort udvalg af planter, krukker, plantevæggemosvægge og alt andet grønt – både ude og inde – så vi er altid klar til at give en kompetent grøn sparing.

Udfyld kontaktformularen herunder, så hører du fra os snarest muligt.

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!

FÅ ET TILBUD PÅ …

Sofa, Fletkurv med plante,