Planteservice Aarhus

Planteservice Aarhus
– grønt og bæredygtigt

Planteservice Aarhus er lokal og bæredygtig planteservice, hvor fokus er på høj kvalitet og grønne løsninger. Det vores tilbud til alle virksomheder og offentlige institutioner i Aarhus og omegn. Vi er stolt leverandør til Aarhusianske virksomheder som Vestas, hummel, Aarhus Kommunes institutioner og mere end 750 andre.

Herunder vil vi fortælle dig mere om fordelene ved planteservice Aarhus, og hvordan vores fokus på at arbejde lokalt og bæredygtigt kan gavne dit arbejdsmiljø.

Planteindretning, Bucida, Plantevæg, aflange krukker,

Planteservice Aarhus med høj kvalitet

Vi er blevet kåret til eliteleverandør hos det offentlige – og det er vi, fordi vi ikke går på kompromis med vores kvalitet, når det kommer til planteservice og grønne løsninger. Dette gælder selvfølgelig også, når det kommer til planteservice Aarhus.

Hvis du vælger en planteservice aftale med os, så får du en lokal gartner tilknyttet, som bor i Aarhus eller omegn, og han/hun vil derefter sørge for, at din beplantning altid er flot og grøn. Skulle der opstå noget, så er gartneren også altid tæt på og kan køre forbi og hjælpe. Gartneren vil efterhånden også kende huset, jer og jeres behov, og vil altid kunne rådgive jer om grønne løsninger. Det kunne eksempelvis være, hvis I ønsker:

Gruppe af sorte krukker, planter til new york'er indretning,
Philodendron, sort rund krukke med plante,

Fokus på bæredygtighed i Planteservice Aarhus

Fordi vi har lokale gartnere ansat, så er vores transporttid og belastning på miljøet derigennem minimal. Men vi er bæredygtige på mange andre måder også.

Vi har især stort fokus på bæredygtighed, når det kommer til vores planteservice. Vi bruger kun miljøvenlige værktøjer såsom biologisk skadedyrsbekæmpelse, og fordi vi bruger professionelle gartnere, så ved de alt om plantetrivsel, og de kan sørge for, at planterne lever længere, og dermed ikke skal skiftes regelmæssigt. Skulle du alligevel ønske at skifte planten ud, så vil vi altid kunne genbruge den et nyt sted.

Vi er leverandør af grønne produkter og løsninger – og det skal selvfølgelig være på en grøn og bæredygtig måde – og det kan vi garantere dig med vores planteservice Aarhus.

Book et møde om Planteservice Aarhus

I Aarhus har vi to dygtige konsulenter ansat, som altid er klar til at tage et møde med dig om dine behov. De kan hjælpe med alt fra indeklima og arbejdsmiljø til trendy grønne løsninger, eller helt stilrene og klassiske beplantninger. Vi viser dig også meget gerne rundt i vores showroom i Aarhus, du skal bare booke en tid først.

Gitte Frydensberg

Gitte Frydensberg har været i dekorationsbranchen i snart 30 år, og hun har set et utal af virksomheder indefra. Derfor kender hun til alle de forskellige behov og udfordringer, der kan være, og hun kan hjælpe med at skabe en grøn løsning, som indrammer virksomhedens personlighed.

Mette Offersen

Mette Offersen har været i plantebranchen i over 30 år, hvor hun har specialiseret sig i indendørs beplantning. Hun har erfaring med både udvikling af krukker, indretning af storkontorer og de helt detaljerede løsninger.

FÅ ET TILBUD PÅ …

Planteindretning, Bucida, Plantevæg, aflange krukker,
Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt.