Planteservice i Ringkøbing

Planteservice i Ringkøbing-Skjern kommune
- Naturens Rige

Sig hej til Laila! Hvis du bor i Ringkøbing-Skjern Kommune, så har du nok set Laila før – hun servicerer nemlig planter hos alle vores kunder i området. Og hun hjælper også gerne jer!

Laila er vores ansvarlige gartner for alle planterne hos virksomhederne i Ringkøbing-Skjern Kommune. Hun bor lige i nærheden, hun kender området, virksomhederne og smutvejene. Det mindsker vores CO2- og miljøaftryk at have lokale medarbejdere, og det giver lokal vækst til de virksomheder, der vælger os.

Laila er uddannet gartner og meget dygtig! 

Servicegartner Laila,

Mere end bare planteservice i Ringkøbing-Skjern

Vi kan hjælpe med meget andet end bare planteservice. Vi er eksperter i grøn indretning og planteservice i Ringkøbing-Skjern. Det betyder, at uanset dit grønne behov, så kan vi finde en løsning, der passer til dig. Vi kan blandt andet tilbyde følgende grønne løsninger i Ringkøbing-Skjern:

Vil du høre mere om planteservice?

Vi kommer gerne forbi til en kop kaffe og ser på jeres behov. Det er naturligvis helt uforpligtende. Du kan blot udfylde kontaktfomularen herunder, så vil du blive kontaktet snarest muligt af en af vores dygtige indretningskonsulenter. Hvis I vælger at lave en aftale med os, så vil det være Laila, som fremover skal passe jeres planter.

FÅ ET TILBUD PÅ …

Planteindretning, Bucida, Plantevæg, aflange krukker,

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!