Planteservice København

Planteservice i København
– grønt og bæredygtigt

Planteservice København er vi specialister i. Selvom navnet er Jydsk, så har vi flest kunder i København – og vi ved nøjagtigt, hvad det er, der efterspørges i hovedstaden.

Vi leverer bæredygtige, grønne løsninger og planteservice. Det har vi gjort i mere end 30 år, og vi gør det til mere end 7300 kunder hver tredje uge – og hvert år når vi at servicere over 4 millioner planter. Så vi ved, hvad vi laver.

Herunder kan du læse mere om de forskellige løsninger, vi gerne hjælper med i forbindelse med planteservice København – og hvordan vi laver grønne løsninger på en grøn og ansvarlig måde.

Planteservice København,

Hvad er planteservice København?

Planteservice København er vores tilbud til alle virksomheder og offentlige instanser i København og omegn om at få en grøn, bæredygtig og miljøvenlig planteservice og planteløsning. Vi besøger vores kunders planter hver tredje uge, og hver dag går turen forbi 100 forskellige virksomheder alene i København, hvor vi hjælper dem med planteindretning, servicerer deres grønne løsninger og rådgiver dem om arbejdsmiljø og indeklima.

Vi kan hjælpe med:

Afskærmning med planter, kantine med sorte aflange plantekummer,
Philodendron, sort rund krukke med plante,

Planteservice København kræver grønne og bæredygtige løsninger

Grønne planter signalerer bæredygtighed og er med til at skabe et grønt image af virksomheden. Det er dog også vigtigt, at de grønne planter ikke kun signalerer bæredygtighed, de skal rent faktisk også være det. Det har vi fokus på i hele landet, og også med vores planteservice København. Det gælder fra produktionen og leveringen til den daglige servicering. Derfor bruger vi kun planter, vi ved, kan trives under forholdene hos kunden, ligesom vi kun behandler planterne med naturlige og miljøvenlige produkter såsom biologisk skadedyrsbekæmpelse.

Vores gartnere, som servicerer planterne, bor lokalt i forhold til deres kunder, og de har deres udgangspunkt fra deres eget hjem, så transporten er minimal, når de laver planteservice i København og i resten af landet.

Indretning og planteservice
Indretning af Danske Banks hovedsæde Efter næsten 150 år på samme adresse har Danske Bank bygget nyt hovedsæde på Bernstorffsgade i København i den nye bydel Postbyen – og Jydsk Planteservice har fået lov at hjælpe med en grøn indretning.

Book et møde om planteservice i København

Hvis du er interesseret i planteservice København eller andre af vores grønne løsninger, så kan du booke et møde med en af vores dygtige konsulenter i København. Det er helt gratis og uforpligtende.Udfyld formularen herunder eller find kontakt information her 

FÅ ET TILBUD PÅ …

Planteindretning, Bucida, Plantevæg, aflange krukker,

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!