Planteservice København
– grønt og bæredygtigt

Ikon,

Planteservice København er vi specialister i. Selvom navnet er Jydsk, så har vi flest kunder i København – og vi ved nøjagtigt, hvad det er, der efterspørges i hovedstaden.

Vi leverer bæredygtige, grønne løsninger og planteservice. Det har vi gjort i mere end 25 år, og vi gør det til mere end 4.500 kunder hver tredje uge – og hvert år når vi at servicere over 4 millioner planter. Så vi ved, hvad vi laver.

Herunder kan du læse mere om de forskellige løsninger, vi gerne hjælper med i forbindelse med planteservice København – og hvordan vi laver grønne løsninger på en grøn og ansvarlig måde.

planteservice Odense, planteservice, planteservice København, planteservice aarhus

Specialister i kontorplanter

Hvad er planteservice København?

Ikon,

Planteservice København er vores tilbud til alle virksomheder og offentlige instanser i København og omegn om at få en grøn, bæredygtig og miljøvenlig planteservice og planteløsning. Vi besøger vores kunders planter hver tredje uge, og hver dag går turen forbi 100 forskellige virksomheder alene i København, hvor vi hjælper dem med planteindretning, servicerer deres grønne løsninger og rådgiver dem om arbejdsmiljø og indeklima.

Vi kan hjælpe med:

  • Planteservice med miljøvenlige midler
  • Bæredygtige plante- og mosvægge
  • Anlægsarbejde
  • Vandvægge
  • Buketter
  • Dekorationer
  • …og mange andre grønne produkter
Grønne planter, Monstera, Ampler, bænke, Scandic kødbyen, planteservice, planteservice København, planteservice aarhus
Donga krukker, planteservice, planteservice København
Plantevæg, salling, planteservice, planteservice København

Planteservice København kræver grønne og bæredygtige løsninger

Ikon,

Grønne planter signalerer bæredygtighed og er med til at skabe et grønt image af virksomheden. Det er dog også vigtigt, at de grønne planter ikke kun signalerer bæredygtighed, de skal rent faktisk også være det. Det har vi fokus på i hele landet, og også med vores planteservice København. Det gælder fra produktionen og leveringen til den daglige servicering. Derfor bruger vi kun planter, vi ved, kan trives under forholdene hos kunden, ligesom vi kun behandler planterne med naturlige og miljøvenlige produkter såsom biologisk skadedyrsbekæmpelse.

Vores gartnere, som servicerer planterne, bor lokalt i forhold til deres kunder, og de har deres udgangspunkt fra deres eget hjem, så transporten er minimal, når de laver planteservice i København og i resten af landet.

Book et møde om planteservice i København
Ikon,

Hvis du er interesseret i planteservice København eller andre af vores grønne løsninger, så kan du booke et møde med en af vores to dygtige konsulenter i København, Dorthe Holmegaard og Malene Schmidt. Det er helt gratis og uforpligtende.

Malene Schmidt
Ikon,

Malene har været omringet af planter i over 25 år. Hun har arbejdet med en lang række af de største danske virksomheder, og derigennem har hun specialiseret sig i indendørs beplantninger til virksomheder, firmaer og offentlige instanser.

Indretnings konsulent Malene, planteservice, planteservice København
Dorthe Holmegaard
Ikon,

Dorthe er tidligere blomsterbinder og har øje for de helt små detaljer. Hun er specialiseret i indeklima og arbejdsmiljø, og hvordan planter kan hjælpe med at gavne. Hvis du er interesseret i planteservice København, så er hun den helt rette at kontakte.

indretnings konsulen Dorthe holmegaard, planteservice, planteservice København
Kontakt os - helt uforpligtende
  • Træffer vi dig ikke på telefonen, sender vi en mail.
  • Den lokale medarbejder vil kontakte dig
  • Vi forbereder os inden vi ringer til dig.