Plantepasning Odense
– eventyrlig indretning

Ikon,

Planteservice Odense er vores tilbud til virksomheder, institutioner og andet erhverv i Odense om flotte, grønne og inspirerende planter og plantepleje. Køb eller lej planterne af os, så sørger vi for, at de bliver vandet og passet efter behov – så har du altid planter, der giver et bedre indeklima.

Der var engang en mand kaldet Hans Christian Andersen. Han skulle senere blive kendt som en stor forfatter, for de fantastisk eventyr han skrev. Men før han kunne skrive dem, skulle han finde inspiration til sine værker. Det fandt andet blandt andet på sine rejser, gennem ulykkelig kærlighed og ude i naturen.

Ligeså længe vi kan huske tilbage, har naturen inspireret os, begejstret os og beroliget os. Alligevel har vi aldrig brugt så mange timer indendørs og væk fra naturen, som vi gør i dag. Det vil vi gerne lave om på ved at byde naturen indenfor – og derfor har vi startet et koncept, vi kalder Planteservice Odense.

planteservice Odense, planteservice, planteservice København, planteservice aarhus

Specialister i kontorplanter

Hvad er Planteservice Odense?

Ikon,

Planteservice Odense er til dig, der ønsker grønne planter på kontoret, men ikke ved, hvordan de skal passes og plejes. Med Planteservice Odense tager vi os af planterne, vi sørger for, at de bliver vandet, beskåret, gødet og altid står flotte og grønne – og skulle der alligevel ske dem noget, så skifter vi dem naturligvis gratis. Planter er med til at give et bedre indeklima – så lad os tage os af planterne, så planterne kan tage sig af dig.

Vi kan også hjælpe dig med:

  • Kreative buketter
  • Bæredygtige plantevægge og mosvægge
  • Planterådgivning
  • Anlægsarbejde
  • Dekorationer
  • …og mange andre grønne produkter

Så hvis du ønsker at bringe noget at Odenses flotte natur og omgivelser med indenfor, så hjælper vi dig gerne med vores Planteservice Odense.

planteservice Odense, Lillebælt Gruppen, Sort Oliven, plantevæg Odense, plantepasning
planteservice Odense, sorte hængende potter,
planteservice Odense, plante gruppe, grønne planter, sukkulent, kaktus,

Asylgade i Odense C

Bæredygtighed er en selvfølgelighed

Ikon,

Det er vigtigt for os, at vi er så bæredygtige som muligt. Derfor har vi lokale gartnere ansat, som servicerer alle virksomheder i nærheden af deres egen bopæl. Det minimerer deres transporttid og giver mere tid til tage sig af vores kunder og deres planter. Derudover bruger vi blandt andet kun miljøvenlige værktøjer, vi minimerer ressourceforbrug og bruger så vidt muligt danske produkter – som eksempelvis vores plantevægge.

Vi forsøger hele tiden at optimere vores ressourcer og begrænse vores forbrug, så vi leverer grønne ydelser på en grøn og bæredygtig måde.

Uforpligtende besøg om Planteservice Odense

Ikon,

Hvis du ønsker et uforpligtende besøg eller samtale om Planteservice Odense eller alt andet planterelateret, så har vi en dygtig kollega, som gerne kigger forbi.