Hvad koster en plantevæg?

Ikon,

Det er svært at give en standardpris for en plantevæg, fordi det afhænger af flere faktorer. For at kunne give dig en ordentlig plantevæg pris er der et par enkelte ting, som skal klarlægges først:

Antal kvadratmeter (ca. mål) ?

Skal plantevæggen gå rundt om eksempelvis døre, vinduer eller andre bygningsdele?

Hvilke planter ønsker du?

Så derfor anbefaler vi, at du kontakter en af vores specialister, og så kan I tage en gratis og uforpligtende snak og sammen finde en pris, der matcher dine behov.

Plantevæg i kantine, plantevæg med logo,
Plantevæg med mønster,

Opbygning af plantevæg

Ikon,

Plantevægge under ca. 25 m2 kan ofte monteres uden nogen form for teknik eller yderlige installationer, strøm, afløb og automatisk vanding.

Ved større grønne vægge anbefaler vi, at der monteres automatisk vand -og gødningstilførsel samt et afløb. Vores plantevægseksperter fortæller dig altid den bedste løsning til lige netop jer.

Udformning af plantevæggen

Ikon,

Skal plantevæggen etableres rundt om f.eks. brandskab, vinduer, døre mm., eller ønsker du at få monteret din infoskærm i plantevæggen, kan det godt kræve lidt ekstra materialer til rammer og kantafslutning. Det kan have indflydelse på den samlede plantevæg pris.

Vi bruger Natural Greenwalls plantevægssystem, som garanterer dig det bedste system på markedet. Du kan læse mere om Natural Greenwalls på deres hjemmeside.

indbyggede plantevægge, plantevæg, plantevæg pris
Plantevæg bag bar, plantevægs lys,

Planter og lys

Ikon,

Valg af plantetyper har normalt ikke indflydelse på den samlede plantevæg pris, men det kan i nogle tilfælde være nødvendigt at opsætte vækstlys, for at planterne får mere optimale vækstbetingelser.

Kræver de ønskede plantetyper vækstlys, har vi et stort udvalg af forskellige LED løsninger.

Vores dygtige plantevægseksperter kan dog altid fortælle dig, hvad den bedste løsning vil være. Vi har installeret plantevægge i alle størrelser, så vi ved, hvad der skal til for, at du får en flot grøn væg de næste mange år i fremtiden.

Plantevægskatalog

Ikon,

Hvorfor vælge en plantevæg?

Ikon,

Udover at være dekorativ og inspirerende for øjet, så kan en indendørs plantevæg tilføre væsentlige fordele til arbejdsmiljøet.

Levende planter øger luftfugtigheden markant til glæde for medarbejdernes velvære og trivsel samtidig med, at de også dæmper støjen i lokalet.

Vil du have om pris
på en plantevæg?
Udfyld formularen herunder for at blive ringet op af en af vores konsulenter.
  • Træffer vi dig ikke på telefonen, sender vi en mail.
  • Den lokale medarbejder vil kontakte dig
  • Vi forbereder os, inden vi ringer til dig.