Plantevæg pris

Hvad koster en plantevæg?

Det er svært at give en standardpris for en plantevæg, fordi det afhænger af flere faktorer. For at kunne give dig en ordentlig plantevæg pris er der et par enkelte ting, som skal klarlægges først:

– Så derfor anbefaler vi, at du kontakter en af vores specialister, og så kan I tage en gratis og uforpligtende snak og sammen finde en pris, der matcher dine behov.

Plantevæg med logo, Plantevæg AccuRanker,

Opbygning af plantevæg

Plantevægge under ca. 25 m2 kan ofte monteres uden nogen form for teknik eller yderlige installationer, strøm, afløb og automatisk vanding.

Ved større grønne vægge anbefaler vi, at der monteres automatisk vand -og gødningstilførsel samt et afløb. Vores plantevægseksperter fortæller dig altid den bedste løsning til lige netop jer. Læs mere om vores system til plantevægge her

Åbent kontormiljø med plantevæg og mobile grønne vægge,
Plantevæg pris,

Udformning af plantevæggen

Skal plantevæggen etableres rundt om f.eks. brandskab, vinduer, døre mm., eller ønsker du at få monteret din infoskærm i plantevæggen, kan det godt kræve lidt ekstra materialer til rammer og kantafslutning. Det kan have indflydelse på den samlede plantevæg pris.

Vi bruger Natural Greenwalls plantevægssystem, som garanterer dig det bedste system på markedet. Du kan læse mere om Natural Greenwalls på deres hjemmeside.

Plantevægsprojekter, plantevæg med lys,

Lys til plantevæg

Valg af plantetyper har normalt ikke indflydelse på den samlede plantevæg pris, men det kan i nogle tilfælde være nødvendigt at opsætte vækstlys, for at planterne får mere optimale vækstbetingelser.

Kræver de ønskede plantetyper vækstlys, har vi et stort udvalg af forskellige LED løsninger.

Vores dygtige plantevægseksperter kan dog altid fortælle dig, hvad den bedste løsning vil være. Vi har installeret plantevægge i alle størrelser, så vi ved, hvad der skal til for, at du får en flot grøn væg de næste mange år i fremtiden.

Stor plantevæg i auditorium,
Kontormiljø med fyldig grøn plantevæg,
Plantevægskatalog
Hvorfor vælge en plantevæg?

Udover at være dekorativ og inspirerende for øjet, så kan en indendørs plantevæg tilføre væsentlige fordele til arbejdsmiljøet.

Levende planter øger luftfugtigheden markant til glæde for medarbejdernes velvære og trivsel samtidig med, at de også dæmper støjen i lokalet.

FÅ ET TILBUD PÅ …

Kantine med plantevæg, Træ væg med indbygget plantevæg,

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!