Pris planteservice

Hvad koster det at få passet planter på kontoret?

Pris planteservice kan være svær at give en fast standard pris på, da der er flere faktorer, der kan spille en rolle i forhold til den samlede pris. Du kan dog altid få et uforpligtende tilbud med en pris planteservice.

servicegartner, vanding af kontorplanter,

Hvor mange planter du ønsker at få passet ?

Uanset antallet af planter og antal af lokationer med planter du måtte ønske at få passet, kan vi tilbyde dig en skarp pris på planteservice, da vi servicerer beplantninger på kontorer i hele Danmark.

Vi kan også lave dig et samlet oplæg og give dig bedre betingelser, hvis du har flere lokationer rundt i landet.

Stor plantevæg Blixen Århus,
Pasning af plantevæg,

Planternes størrelse kan også være vigtig

tørrelsen på dine kontorplanter kan også spille ind på prisen for planteservice. Har du evt. en stor Ficus på 5 meter i indgangen, kræver den jo mere pasning end den lille palme på 45 cm, som står i kantinevinduet.

Da vi som udgangspunkt har 100% plantegaranti på alle vores aftaler, vil en del af pasningsprisen derfor også være en forsikring, og derfor er en stor Ficus også dyrere at servicere end en lille palme på 45 cm. Pris planteservice

Fugtighedsmåler,

Hvilken ydelser ønsker du?

Har du specielle ønsker til din aftale? – vi tilbyder en bred vifte af serviceydelser indenfor grønne indretninger til kontoret. Til samme pris planteservice.
Udekrukker med sæson udskiftninger, fast levering af mandags buketter, dekorationer som løbende udskiftes, plantevægge og mosvægge og meget mere.

Levering af krukker, udedørs krukker og planter, servicegartnere,

Hvad er en planteserviceaftale?

En planteserviceaftale med Jydsk Planteservice dækker blandt andet:

Jydsk Planteservice er medlem af Branceforeningen for Indendørs Beplantningsfirmaer, din garanti for ordentlig planteservice med garanti.

Gratis og uforpligtende

Vi laver dig gerne et helt uforpligtende oplæg samt en beregning på pasning af dine kontorplanter, eller hvis du ønsker det, et oplæg på en helt ny planteindretning med plantegaranti.

På denne måde så koster det dig ingenting at få lavet et pristjek på en bestående aftale, eller et oplæg på en ny og kreativ indretning, som er tilpasset tidens trend. Få en pris planteservice ved at kontakte os i dag.

Rådgivning og pris planteservice

Vi vil selvfølgelig rigtig gerne besøge jer for at lave en vurdering af jeres nuværende beplantning, men også for at kunne rådgive jer bedst om antal og evt. plantetyper. 
Herefter vil vi komme med et uforpligtende tilbud på pasningen af jeres beplantninger på kontoret, så I får den bedste pris planteservice.

Når vi udfører planteservice, er det altid med 100% plantegaranti (hvis ikke andet er aftalt), hvilket betyder, at du ikke får nogle ekstra omkostninger på fremadrettede udskiftninger af planter. Du får blot en fast pris planteservice.

FÅ ET TILBUD PÅ …

Fugtighedsmåler,

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!