Fremtidens arbejdsplads
indrettet med planter

GRØN VIDEN

Indretning af kontor

Fremtidens arbejdsplads er grøn

Fremtidens arbejdsplads er grøn. Det har Jydsk Planteservice sat sig for at bevise. Derfor har de bygget et 1000 kvadratmeter stort showroom og plantelager, som torsdag åbnede dørene for første gang. Med alt fra store plantevægge og eksotiske træer til flotte vinduesplanter og beroligende vandspil blev over 150 erhvervsfolk fra hele Sjælland budt indenfor på Ådalen 14 i Køge til en dag med masser af grøn inspiration.

Eventet var en stor succes, fortæller direktør hos Jydsk Planteservice, Jørgen Lund:

Planter er ikke bare planter. I vores nye 1000 kvm showroom viser vi alle de muligheder, der er med planter, vand og kunst, og hvordan det rigtige sammenspil kan forvandle en arbejdsplads fra grå, kedelig og med dårligt indeklima til en grøn oase. Vores lille event var en stor succes, og jeg er sikker på, at mange medarbejdere kan se frem til grønne arbejdspladser kort ude i fremtiden.

Indretning ag grønt kontormiljø,

Fremtiden er nær

Spørger man Jørgen Lund, så er der ingen tvivl om, at fremtiden med grønne arbejdspladser er nær – og mange arbejdspladser er der faktisk allerede. Jydsk Planteservice har i dag over 4.500 kunder i hele Danmark, som alle har sagt ja til at få et bedre og pænere indeklima gennem planter, kunst og vandspil, og der kommer stadig flere kunder til.

Vi har en konstant stigning i antal kunder, fordi rigtig mange indser alle fordelene ved planter og derfor ønsker, at vi kommer forbi og snakker med dem. Nu kan vi også invitere dem ud i vores showroom, hvor de kan se alle mulighederne, og hvor de helt uforpligtende kan opleve, hvad det giver at være omringet af planter,

Videocover,
Afspil video

Se billederne: Sådan ser fremtidens arbejdsplads ud

Hvis din virksomhed også vil forbi og opleve ”Fremtidens arbejdsplads”, så kan I tage kontakt til Jydsk Planteservice.

Du kan finde mere inspiration på vores inspirationsside her eller i vores kataloger her

Vil du vide mere om fremtidens arbejdsplads?

Udfyld formularen herunder så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!

FÅ ET TILBUD PÅ …

Stor fyldig grøn plante i kontorlandskab,