Silkebuketter til kontoret

Dekorative silkebuketter til kontoret

Hvis du ønsker en buket, som er smuk, farverig og visuel frisk i alt den tid, den står hos dig, så er vores kreative buketter lavet af silkeblomster, det du leder efter. Du kan se billederne af silkeblomster her.

Silkebuketter og silkeblomster er en fantastisk løsning, hvis du ligesom os elsker smukke og farverige buketter. Vi elsker buketter i receptionen, mødelokalet, på chefens bord, i kantinen og hvor end de står. De pifter et rum op, og de symboliserer, at her er det et frisk, moderne miljø, hvor detaljer og æstetik bliver taget seriøst. Derfor har vi udviklet vores kreative silkebuketter af silkeblomster.

Vi lejer vores kreative buketter til erhverv. Læs mere her

Silkebuketter til kontoret,

Silkebuketter og silkeblomster med masser af fordele

Fordelene ved at vælge silkebuketter lavet af silkeblomster er, at de altid fremstår visuelt friske, de er altid smukke og altid farverige. Det er altså en fantastisk løsning, hvis du ønsker en løsning, som er holdbare hele dagen, ugen og måneden i ethvert lokale. Vores silkebuketter af silkeblomster visner nemlig ikke, de lugter ikke og der kommer ikke noget råddent og beskidt vand. Det er en perfekt løsning til dig, der ønsker en nem og vedligeholdelsesfri løsning.Bestil vores kreative buketter her

Silkebuketter giver masser af roser

Vi har kun fået positiv feedback på vores silkebuketter af silkeblomster. Mange kunder er vendt tilbage til os, fordi de har haft en sjov oplevelse, hvor gæster og medarbejdere i huset har været henne og dufte til silkeblomsterne, og enkelte har endda kommenteret på, at de dufter godt, selvom de ingen duft har. Men da de ligner rigtige blomster, så udstråler silkebuketterne også den friskhed og fornemmelse som rigtige blomster giver.

Fordelene ved buketter af silke er mange:

Størrelser og priser på silkebuketter

Silkebuketterne er håndbundet i Danmark af vores dekoratør, Gitte Jensen, som er inspireret af især nordisk design. Du kan læse mere om, hvad der inspirerer hende her.

Hvis du ønsker at høre mere om vores kreative buketter, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Priserne begynder fra 195,- pr. måned.

Ønsker du en fast aftale med silkebuketter?

Følg med på Instagram 

FÅ ET TILBUD PÅ …

Silkebuketter til kontoret,

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!