Sommerblomster
– gode råd og nyeste trends

GRØN VIDEN

Blomster til krukker

Sommerblomster gode råd

Frosten er så småt ved at forlade os, og foråret er på vej. Derfor er det ved at være det perfekte tidspunkt at få købt sine sommerblomster – og i Påsken har vi masser af tid til det

Foråret er på vej. Vi kan så småt se det, dufte det og mærke det. Så snart frosten har forladt os, så er det tid til at skabe glæde og farver i dine udendørskrukker – det er tid til sommerblomster.Heldigvis har de fleste af os påskeferie, og det betyder, at der er masser af tid til at få købt og plantet de sommerblomster og -planter, som skal pryde din have eller altan hele sommeren. Sommerblomster fås i et væld af sorter og farver, og udvalget kan være overvældende.Til gengæld er der med garanti noget til enhver smag, lige fra stolte solsikker til de mere eksotiske skønheder.Derfor har vi samlet en række gode råd til dine sommerblomster, ligesom vi også fortæller dig lidt om de nyeste trends indenfor blomsterverden.

Hvilke sommerblomster trender?

Selvom vejret bliver bedre, er der stadig risiko for, at det bliver ved med at være koldt lidt endnu. Derfor er vores første anbefaling at kigge på stedmoderblomster og løgvækster. De kan begge tåle lidt frost, og de fås samtidig i et utal af farver, så du helt sikkert kan finde én, du kan lide, og som passer til netop din indretning og smag.Andre gode bud på sommerblomster, der trender lige nu og er særligt velegnede til krukker, kunne være:

Gode råd til sommerblomster

Sommerblomster kan være tricky, og derfor får du her en række gode råd til, hvordan dine sommerblomster bedst klarer sig og er smukke hele sæsonen.

Krukker med Stedmoder,

Ønsker du mere information om dette?

Udfyld formularen herunder så kontakter én af mine kolleger dig hurtigst muligt.

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!

FÅ ET TILBUD PÅ …

Nærbillede af Petunie,